Tvoje body z tohoto kola: 7 bodů (což je stejně nebo lépe než 100 % učastníků tohoto kola)
YES!!! Konečně! Teprve podruhé v kariéře, ale konečně jsem se v žebříčku odrazil ode dna :-D
Non cuspi causa qui non debe cuspire
Kolombo napsal(a):
YES!!! Konečně! Teprve podruhé v kariéře, ale konečně jsem se v žebříčku odrazil ode dna :-D
Dobře ty👍.
Richard
Kolombo napsal(a):
Nice, gratulace, taky se mi povedlo vytřískat z minulého týdne 7 bodů. Navíc se mi tak povedlo získat trofej za první místa v letošním ročníku na maximální úroveň (5*/6 týdnů) a nějakým zázrakem je tam psáno, že ....
Vítěz kola tipovačky Netflix TOP 10 – 2024
Trofej pro výherce některého z kol tipovačky Netflix TOP 10 v roce 2024.
Tuto trofej má pouze 1 uživatel.
Kubasix napsal(a):
Nice, gratulace, taky se mi povedlo vytřískat z minulého týdne 7 bodů. Navíc se mi tak povedlo získat trofej za první místa v letošním ročníku na maximální úroveň (5*/6 týdnů) a nějakým zázrakem je tam psáno, že ....
Vítěz kola tipovačky Netflix TOP 10 – 2024
Trofej pro výherce některého z kol tipovačky Netflix TOP 10 v roce 2024.
Tuto trofej má pouze 1 uživatel.
Gratulace. To podle mě znamená, že jsi jediný, co má tu trofej na max. Já mám jednu hvězdu a nápis "tuto trofej má 9 uživatelů" :-)
Non cuspi causa qui non debe cuspire
Kolombo napsal(a):
Gratulace. To podle mě znamená, že jsi jediný, co má tu trofej na max. Já mám jednu hvězdu a nápis "tuto trofej má 9 uživatelů" :-)
Jo, to jsem já naštěstí pochytil, ale zázrak je, že jsem první a zatím jediný, komu se to povedlo :D