Se ti ten obrázek povedl!
Fruiko napsal(a):
Se ti ten obrázek povedl!
Dík, ale stejně to nikoho nenalákalo 🤣
Eviik napsal(a):
Máte to hezký, když já radši čtu, než koukám na videa... :)
Já taky, ale myslel jsem, že už jsme vymřeli. :D
Jinak Hysteria! má nový trailer, ve videu jsem mluvil o teaseru...
Super, mě to baví, beru si nápady, co budu/nebudu sledovat a baví mě ty propojení a souvislosti, co tam proklikává ragelly. Ten hrál támnle atd. Dík.
lenkaknel napsal(a):
Super, mě to baví, beru si nápady, co budu/nebudu sledovat a baví mě ty propojení a souvislosti, co tam proklikává ragelly. Ten hrál támnle atd. Dík.
😍 tak to je paráda, aspoň někdo 👏
Fruiko Tak to abych se teď dokopala a konečně koukla na toho HP, což? Když už tu máme tu dnešní smutnou událost.
Ve videu bylo zmíněno, že máme komentovat! Tak komentuji :p
Určitě v tom co děláte pokračujte, je to super :) Dobře se to poslouchá :p
Fruiko Fór na vyhození kašpárků v prvních dílech Hell's Kitchen Česko se povedl! :D :D
Michal Michalis Miki napsal(a):
Ve videu bylo zmíněno, že máme komentovat! Tak komentuji :p
Určitě v tom co děláte pokračujte, je to super :) Dobře se to poslouchá :p
Jsem se hecnul a koupil si externí mikrofon, tak třeba to příště bude ještě lepší. Ale teď mi to docela přišlo dobrý, jsem se soustředil, abych se nezakláněl.
Georgie & Mandy's First Marriage Beží během NFL zápasů trailer prakticky při každém přerušení, takže promo tomu dělají docela dost z mého pohledu.
Kolombo napsal(a):
Georgie & Mandy's First Marriage Beží během NFL zápasů trailer prakticky při každém přerušení, takže promo tomu dělají docela dost z mého pohledu.
Ten minutovej? Ten je dost špatnej. To by snad bylo lepší, kdyby neběžel. :-D
Fruiko „Nikdo na to nekouká“ a mně přijde ve čtvrtek na premiéru 15 lidí… 🙈😂 Heartstopper
V Česku na to možná nikdo nekouká, celosvětově je to fakt hit. 😉 Tady se např. už měsíc před premiérou nedal v knihovnách po celém městě sehnat ani jeden výtisk předlohy. 😉
Tempy napsal(a):
Fruiko „Nikdo na to nekouká“ a mně přijde ve čtvrtek na premiéru 15 lidí… 🙈😂 Heartstopper
V Česku na to možná nikdo nekouká, celosvětově je to fakt hit. 😉 Tady se např. už měsíc před premiérou nedal v knihovnách po celém městě sehnat ani jeden výtisk předlohy. 😉
Si myslíš, protože na to kouká tvoje bublina. Nebo to všichni pirátí. Ale na Netflixu to má 55 milionů hodin a to je zoufale málo. Například i That '90s Show udělalo víc prosledovaných hodin a to nebyl žádný hit.