Mě by nejvíc naštvalo zrušení 2 Broke Girl, TBBT a Hawaii 5-0, ale zatim to vypadá dobře :-) Ty co mají nejvíc na kahánku mě zas tolik vadit nebudou i když CSI: New York a Mentalistu sleduju ráda.
Ještě bych chtěl vidět alespoň jednu sérii Two And a Half Men.
Doufám, že nezruší The Good wife, to by mně docela vadilo.
Hlavne dúfam, že obnovia 2 Broke Girls :)
Tak z téhle stanice mě zajímá jen Kriminálka Las Vegas, tak doufám, že to s ní dobře dopadne...
CSI: New York bude možná škoda a s Criminal Minds to snad taky nebude tak zlý...
Uvidíme!
Tak ja si myslim keby zakončia tuto sezonu Mentalistu nejak bombaticky, lebo tam sa s pribehom fakt mozu hrat ako chcu spravili by nejake dobre trailery na poslednu sezonu tak by to bolo perfektne zakoncenie, lebo uz aj tak je zbytocne dlho natahovany.
Doufám, že Mentalistu ukončí nějak velkolepě. Aby se ty roky pátrání po Red Johnovi diváků vyplatily.
Ne, jen ať nezruší Mentalistu :-(
Sheldon se ještě dalších sérií dožije a to mi z těhle klasických seriálů stačí
Svým seriálům v prvních třech kategoriích věřím, takže strach nemám :)
Ale hodně se těšim na NCIS: Red!
BBT stálice, to jestli zruší, tak to bude za dlouho... a kdyby zrušili 2BG to by mě už vážně naštvali nejdřív Bitch a teď ještě 2BG....
Doufam, ze nezrusi The Good Wife - postava Kalindy je moje srdecni zalezitost...
U mě opět všechno relativně v bezpečí :)
NCIS:LA v bezpečí, oblíbené komedie taky a ať zkusí jenom pomyslet na ukončení myšlenek a přísahám že je zabiju, hodně dlouze a bolestivě.
amelia.cz napsal(a):
NCIS:LA v bezpečí, oblíbené komedie taky a ať zkusí jenom pomyslet na ukončení myšlenek a přísahám že je zabiju, hodně dlouze a bolestivě.
:D :D Tak to jsou vážný výhružky :D
Za mě snad dobrý...Two And A Half Men-bez Charlieho to sice není ono,ale já si to nemůžu odpustit..HIMYM nám sice trošku uvadá,ale také to to přežiju..2BG mě pořád baví a Elementary je spíše ze zvědavosti co a jak bude dál..zatím spokojenost
Proti zruseni mentalisty nemam moc namitek, ale pokud nechaji otevreny konec a otevrenou linii s Red Johnem...!
Mentalistu pohřbili přesunutím na neděli a i tak má většinou největší sledovanost. Bohužel ratingy opravdu nic moc. Ale i tak doufám, že ještě tu jednu sezonu dají.
2 Broke Girls je super seriál. Vtipy jsou ve většině případů vtipné, což se bohužel ve většině komedií moc nedaří. Takže tenhle seriál musí pokračovat dál :)
Budu držet palce Mentalistovi, snad mu dají ještě alespoň jednu sérii. A pokud se ho opravdu rozhodnou ukončit, doufám, že závěrečný díl bude legendární. Nic jiného by si ani Patrick Jane nezasloužil.
Hawaii Five-0 musí jednoznačně pokračovat!!!
Tak nejvíc by mě mrzelo zrušení Criminal Minds a Hawaii, ale zatím to pro oba vypadá dobře :-) ty, co chtějí zrušit, jako je Mentalista a CSi: New York, sleduju ráda, ale co se dá dělat. Jen doufám, že toho Mentalistu zakončí nějak velkolepě :-)
Nebudou rušit Survivor (Kdo Přežije) že?? Mají být další série?
terezka723 napsal(a):
Sice šla sledovanost trošku dolů, ale tohohle se stanice jen tak nevzdá, neboj. Další řada určitě bude ;)
terezka723 napsal(a):
Minimálně 2 řady (1 rok) ještě budou, Jeff normálně na Reunion oznamoval castingy :))
Hawaii a Person of Interest pokracuju a to je jedine na com mi u tejto stanice zalezi
Tak Good Wife a Mentalistu jsme velmi podcenili :D Ale zbytek sedí :)
Golden Boy a Vegas jsou tak v kýblu, až to pěkný není :D