Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně ABC
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 3. 2013 / 16:29:21 (před 11 roky)
off

Hezký přehled, děkuji za něj! Pro mě je hlavní Castle a OUaT, kteří jsou v pohodě, takže já jsem spokojená :-)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Anne89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
18. 3. 2013 / 16:31:47 (před 11 roky)
off

Když už jste zmínili The Mob Doctor.. je zrušený či ne? Že se ještě výsledek neobjevil v tipovačce :)

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 3. 2013 / 16:32:00
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 3. 2013 / 16:36:57 (před 11 roky)
off
Anne89 napsal(a):

Když už jste zmínili The Mob Doctor.. je zrušený či ne? Že se ještě výsledek neobjevil v tipovačce :)

Není zrušený oficiálně. Jinak zrušený je :)

El Jay
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 3. 2013 / 16:40:35 (před 11 roky)
off

Sakra, Dont trust the Bitch mě te´d strašně chytlo, a ono to bude končit...
každopádně jsem rád za The Middle a OUaT

Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
18. 3. 2013 / 17:06:47 (před 11 roky)
off

Konec Body of Proof mě nemrzí. Po tom, co udělali v závěru druhé série, to docela i vítám. Za Castla jsem ráda :)

Gingy
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
18. 3. 2013 / 17:17:23 (před 11 roky)
off

Bude následovat podobný článek i pro ABC Family ? ráda bych věděla jak to teda bude s Lying Game, jelikož takovýhle konec bych nerada =)

Gingy
ragelly
18. 3. 2013 / 17:20:31 (před 11 roky)
off
Gingy napsal(a):

Bude následovat podobný článek i pro ABC Family ? ráda bych věděla jak to teda bude s Lying Game, jelikož takovýhle konec bych nerada =)

Bohužel nebude :) Kabelovky mají úplně jiný systém než velká pětka, ke sledovanosti nahlíží mnohem méně a jen výjimečně se stane, že seriál ukončí s předstihem. Většinou ho nechají dojet a někdy časem oznámí, že další série už nebude. O TLG se teď opravdu nic neví.

Gingy
18. 3. 2013 / 17:32:17 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Bohužel nebude :) Kabelovky mají úplně jiný systém než velká pětka, ke sledovanosti nahlíží mnohem méně a jen výjimečně se stane, že seriál ukončí s předstihem. Většinou ho nechají dojet a někdy časem oznámí, že další série už nebude. O TLG se teď opravdu nic neví.

Jo ahá, tak to já budu nadále doufat, aby se co nejdřív objevil zas ve watchlistu =)

Gingy
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
18. 3. 2013 / 17:45:46 (před 11 roky)
off

Pozerám len OUAT a Revenge, takže výdych :)

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
18. 3. 2013 / 17:48:07 (před 11 roky)
off

Takhle přehledně je to super!
S GA to bylo jasný, ale za Scandal jsem hrozně ráda :)
BOP asi vážně půjde do kytek, jen jsem zvědavá, kolik dílů nám dopřejou..
Ajaj, na Red Widow se chystám, celkem mě to zaujalo
Zero Hour je škoda, ani nejsem moc jistá, že se mi podaří dohledat ty epizody, co vysílaj v Kanadě :(

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 3. 2013 / 17:49:00
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
18. 3. 2013 / 17:53:36 (před 11 roky)
off

Tak ABC mě dost nepříjemně překvapilo co týče novinek.
Podle trailerů jsem si vybral čtyři, které jsem chtěl vidět (Last Resort, 666 Park Avenue, Zero Hour a Nashville) a je možný, že nepřežije ani jedna. A dvě (Malibu Country a Neighbors), které jsem odsoudil kvůli nekoukatelnosti k záhubě dost možná přežijou.
No jo no, ABC je hold postavená na hlavu :)
Pořád doufám, i když vím, že šance vlastně ani nežije, v záchranu Happy Endings.
No, o mojí top trojce (Castle, Grey´s Anatomy a OUAT) jsem neměl/nemám pochyby.

BTW: Super článek, děkuji

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 3. 2013 / 17:55:52
ragelly
18. 3. 2013 / 17:56:58 (před 11 roky)
off
Gingy napsal(a):

Jo ahá, tak to já budu nadále doufat, aby se co nejdřív objevil zas ve watchlistu =)

Kdyžtak hned jak se něco objeví, tak bude bleskovka :)

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
18. 3. 2013 / 18:02:20 (před 11 roky)
off

Upřímná radost z prodloužení Once upon a time a Revenge, i když se to dalo předpokládat... :)

ragelly
18. 3. 2013 / 18:09:04 (před 11 roky)
off
petruska.77 napsal(a):

Upřímná radost z prodloužení Once upon a time a Revenge, i když se to dalo předpokládat... :)

Ještě to není úplně stoprocentní, ale pravděpodobně to tak dopadne :)

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
18. 3. 2013 / 18:21:05 (před 11 roky)
off

Zrušení Suburgatory by mě nemrzelo, druhá série je o hodně slabší než ta skvělá první. Už ani ty cílené vtípky na "hloupé obyvatele" města nepadají na moc úrodnou zem...
Co se týče Last Man Standing, doufám, že to přežije, i přes pomalý rozjezd (možná způsobený výměnou herečky) je to pořád super komedie.
Castlea mám sice hodně ráda, ale nemůžu se zbavit pocitu, že s přibývajícími sériemi kvalita hodně výrazně klesá. A některé díly mi připadají jak spíchnuté horkou jehlou. Což mě opravdu mrzí. :(
Od Red Widow jsem si slibovala hodně, už jen proto, že mám hrozně ráda Radhu Mitchell, sice je pravda, že je ten seriál o dost lepší než The Mob Doctor, ale nevím, jestli se to dá považovat za poklono, když byl TMD děsný propadák...
6. série Private Practice byla skvělá, finále bylo sice trochu chladné, měla jsem připravenou horu kapesníčků a stěží mi ukápla slza, ale (skoro) všechny ostatní zbývající díly série to dokázaly pořád vyvážit. :)

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
18. 3. 2013 / 18:24:49 (před 11 roky)
off

Jsem rád hlavně za Revenge a taky za jednohubku The Middle a snad i The Neighbors, ostatní ať klidně poruší, hlavně Once Upon by měli, už teď to kazí a další série to zakope ještě níž :(

Her0inaction
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
18. 3. 2013 / 18:55:49 (před 11 roky)
off

Grey's bych zařadil taky do kategorie 5%, vzhledem k tomu, že jsou stále nejsilnějším dramatem ABC a hlavní čtyřka herců má smlouvy i pro příští rok..

phoebess
18. 3. 2013 / 19:15:45 (před 11 roky)
off
Her0inaction napsal(a):

Grey's bych zařadil taky do kategorie 5%, vzhledem k tomu, že jsou stále nejsilnějším dramatem ABC a hlavní čtyřka herců má smlouvy i pro příští rok..

Smlouvy jsou sice důležité, ale ne zas až tolik... Vem si, že kdyby šel seriál do kytek, tak ho přeci nebudou dál točit jenom kvůli tomu, že herci mají podepsané smlouvy do určitého roku ;)
Ale s těmi 5% souhlasím.

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Her0inaction
18. 3. 2013 / 19:26:00 (před 11 roky)
off

Tak samozřejmě :D.. Jde fakt jen o poměr rating/podepsaná smlouva.. samozřejmě u Bitch budou mít standardní smlouvu aspoň na čtyři roky, ale kvůli ratingům se rozhodně prodlužovat nebude (lépe řečeno, neprodlužovalo se).. Ale jinak se shodneme :)

phoebess
18. 3. 2013 / 19:28:25 (před 11 roky)
off
Her0inaction napsal(a):

Tak samozřejmě :D.. Jde fakt jen o poměr rating/podepsaná smlouva.. samozřejmě u Bitch budou mít standardní smlouvu aspoň na čtyři roky, ale kvůli ratingům se rozhodně prodlužovat nebude (lépe řečeno, neprodlužovalo se).. Ale jinak se shodneme :)

To mě těší :D

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 3. 2013 / 19:38:12 (před 11 roky)
off

Naštěstí mí oblíbenci jsou v prvních kategoriích :)) Paráda :)

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
18. 3. 2013 / 21:07:40 (před 11 roky)
off

Castle je moje srdecni zalezitost, takze jsem rada, ze jedou dal.
GA sleduji.
Red Widow - po prvnich dvou episodach jsem na rozpacich, uvidim...

puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
18. 3. 2013 / 21:49:21 (před 11 roky)
off

Fajn článok,vdaka. :)

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
18. 3. 2013 / 21:55:57 (před 11 roky)
off

Tak věřím v prodloužení Modern Family,Grey's Anatomy a ještě Castle ale 5 série mě vůbec nechytla snad bude 6.série lepší!

Maarti
18. 3. 2013 / 22:04:33 (před 11 roky)
off
phoebess napsal(a):

6. série Private Practice byla skvělá, finále bylo sice trochu chladné, měla jsem připravenou horu kapesníčků a stěží mi ukápla slza, ale (skoro) všechny ostatní zbývající díly série to dokázaly pořád vyvážit. :)

Myslím, že jsem si trochu pobrečela i u posledního dílu, taková nostalgie, ale každopádně těch předchozích 6 nebo 8 dílů bylo perfektních..řekla bych, že se Shonda se seriálem rozloučila fakt skvěle :)

phoebess
18. 3. 2013 / 22:28:42 (před 11 roky)
off
Maarti napsal(a):

Myslím, že jsem si trochu pobrečela i u posledního dílu, taková nostalgie, ale každopádně těch předchozích 6 nebo 8 dílů bylo perfektních..řekla bych, že se Shonda se seriálem rozloučila fakt skvěle :)

Jojo, to určitě... mě na tom díle vadilo, že se to spíš točilo kolem postav, které až tak nemusím (jako třeba Sam, Naomi, Violet :D )... a ty moje oblíbené byly hodně upozaděné.

Silvie_ART
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
18. 3. 2013 / 22:59:44 (před 11 roky)
off

tak jsem to přelouskala... děkujeme za tyhle články :)

musím říct, že tohle je prostě důvod, proč se radši dívám na starší seriály, vždycky ještě najdu něco, co jsem neviděla a je to dobré. Začínat s novinkama je nebezpečné. Člověk se třeba namlsá a pak... nic :-(

eS.
Franki
19. 3. 2013 / 11:11:58 (před 11 roky)
off

ragelly: Možná je to jen pocit, ale přijde mi jako bys mela vuči tomuto seriálu zast:)

ragelly
19. 3. 2013 / 11:33:02 (před 11 roky)
off
Franki napsal(a):

ragelly: Možná je to jen pocit, ale přijde mi jako bys mela vuči tomuto seriálu zast:)

:D Zatím jsem neviděla, ale mám ho v seznamu :D Ale jinak naopak, právě ho nesmírně obdivuju, že i přes to, že na něj nikdo nekouká, tak se zuby nehty drží v programu :D Jen je to trošku nespravedlivé vůči jiným, které si vedou lépe nebo stejně a které nakonec zruší :) Trošku se divím, že si ho ABC šetří, protože má fakt špatná čísla.

Franki
19. 3. 2013 / 11:44:19 (před 11 roky)
off

Tak druhou zachranily poslední 3 epizody, v té třetí me naštvali temi znenami, ale i tak si vede lépe než si bohužel vedlo 666 park avenue, last resort či Nashville a jaký seriál podle tebe poslal do seriálových večných lovišt?:)

ragelly
19. 3. 2013 / 12:10:00 (před 11 roky)
off
Franki napsal(a):

Tak druhou zachranily poslední 3 epizody, v té třetí me naštvali temi znenami, ale i tak si vede lépe než si bohužel vedlo 666 park avenue, last resort či Nashville a jaký seriál podle tebe poslal do seriálových večných lovišt?:)

Jenže tam nejde o sledovanost v milionech, ale o klíčový rating 18-49 let. V této skupině je BoP na stejné úrovni jaké zmiňované 666 nebo Last Resort. Nashville je oproti tomu o půl stupně (0.5) výš, proto je výš i v mém žebříčku.

Jinak loni si úplně stejně vedlo např. Charlie's Angeles, GCB a tuším i The River. Stejně jako letos padly jako první novinky. O rok předtím No Ordinary Family, Off the Map a V.

Dál do minulosti nejdu, protože tam jsem ještě ratingy a sledovanost neměla v měřítku, takže se neorientuju :)

Franki
19. 3. 2013 / 12:22:09 (před 11 roky)
off

Není třeba. No já chtel aby to obnovili kvůli Peterovi a oni toho herce vykopli.Za dva mesíce zjistime, zdali se vyhnul lopate i potřetí

Daret
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
19. 3. 2013 / 17:27:18 (před 11 roky)
off

Mozte pridat k nazvom serialov rovno link na popis aby si clovek mohol lahsie pozriet co je to za serial. Nie kazdy poznam.

ragelly
19. 3. 2013 / 18:13:36 (před 11 roky)
off
Daret napsal(a):

Mozte pridat k nazvom serialov rovno link na popis aby si clovek mohol lahsie pozriet co je to za serial. Nie kazdy poznam.

Linky jsem doplnila :)

Alias
21. 3. 2013 / 01:03:19 (před 11 roky)
off

Red Widow by bola škoda, tak ako Mob Doctor. Niežeby to boli najlepšie seriály svojho žánru, ale keďže nie je nič iné z tohto druhu (ak nerátame Boardwalk Empire), tak nie je čo iné mafiánskeho pozerať.

Patricius Veliký
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 3. 2013 / 08:03:53 (před 11 roky)
off

...666 Park Avenue mě tedy opravdu naštvali...

paties
Maarti
21. 3. 2013 / 15:11:07 (před 11 roky)
off
phoebess napsal(a):

Jojo, to určitě... mě na tom díle vadilo, že se to spíš točilo kolem postav, které až tak nemusím (jako třeba Sam, Naomi, Violet :D )... a ty moje oblíbené byly hodně upozaděné.

S Naomi tě chápu, přišla mi tam nějak navíc.. Už předtím jsem ji moc nemusela, možná je to i tím, že s některými jejími názory se neztotožňuju :)

Maarti
21. 3. 2013 / 15:12:53 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

:D Zatím jsem neviděla, ale mám ho v seznamu :D Ale jinak naopak, právě ho nesmírně obdivuju, že i přes to, že na něj nikdo nekouká, tak se zuby nehty drží v programu :D Jen je to trošku nespravedlivé vůči jiným, které si vedou lépe nebo stejně a které nakonec zruší :) Trošku se divím, že si ho ABC šetří, protože má fakt špatná čísla.

:D taky mi přijde, že BOP má na ABC trochu protekci, ale koukni na něj :)

Anne89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
22. 3. 2013 / 00:01:02 (před 11 roky)
off

No jen taková malá připomínka, u Nashville máte v tipovačce křížek, takže tipnuto zrušení :)

Elža
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 3. 2013 / 17:23:51 (před 11 roky)
off

Hlavní je, že pokračuje Oncík a Castle.
Mě nejvíc překvapuje, jak se seriály, které byly označovány za jistě úspěšné úplně propadly.

A když všechno ostatní selže, nechte si narůst vlasy a bude to v pohodě.
Morrigan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
28. 3. 2013 / 10:15:33 (před 11 roky)
off

Doufám, že Nashville vydrží, o ten jediný mám strach. Už jsem si ten seriál oblíbila. Ostatní moje oblíbené očividně ohrožené nejsou.

Jaju
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
29. 3. 2013 / 07:36:36 (před 11 roky)
off

Jsem nadšená z Castla - moje srdcovka :-)

Always look on the bright side of life
luci.hof
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
6. 6. 2015 / 21:42:12 (před 9 roky)
off

doufám že mi nezruší průměrnákovi