Diskuze k článku Pojďte s námi pokecat
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
12. 10. 2024 / 20:16:57 (před 4 týdny)
off

Zvuk to chce vyladit do příště, ale je to zase fajn 😁

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 10. 2024 / 22:08:48 (před 4 týdny)
on

Ten zvuk je velká tragédie :D Přitom já jsem Lukáše slyšela úplně normálně. Příště zkusím sluchátka zapojit ještě před začátkem vysílání a snad to bude lepší.

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
13. 10. 2024 / 11:41:55 (před 4 týdny)
on

Naživo jsem to včera nestihla, ale takhle zpětně jsem se podívala ráda. Díky za tyhle srazíky, baví mě to poslouchat! :)
A jinak ragelly, já si rozhodně nemyslím, že by ta kdramata nikoho nezajímala. :D Naopak bych řekla, že je tady docela dost lidí, kteří je sledují, jen to jsou asi většinou lidé, kteří pak nesledují tebe, aby ty tvoje "statusy" viděli na své timeline.
Jinak teda souhlasím s tím, že zvuk docela tragédie. Tys byla slyšet v pohodě, ale v případě Fruika jsem měla místy co dělat, abych vůbec rozklíčovala, co říkal. :D

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
14. 10. 2024 / 09:58:21 (před 4 týdny)
off

Já se omlouvám za neúčast. Jsem po operaci a normálně jsem v sobotu večer vytuhnul i přes nastavený budík 😅

Non cuspi causa qui non debe cuspire
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 10. 2024 / 11:12:09 (před 4 týdny)
on
Kolombo napsal(a):

Já se omlouvám za neúčast. Jsem po operaci a normálně jsem v sobotu večer vytuhnul i přes nastavený budík 😅

Tak to přeju brzké uzdravení! Bylo to super, ale ušetřili jsme tě neslýchaně špatného zvuku 😂

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
14. 10. 2024 / 18:28:04 (před 4 týdny)
off
ragelly napsal(a):

Tak to přeju brzké uzdravení! Bylo to super, ale ušetřili jsme tě neslýchaně špatného zvuku 😂

Já si to pustil ze záznamu, takže šetření se nekonalo 😅

Non cuspi causa qui non debe cuspire