strašně mě tu potěšili Adam & Kristina z parenthood, protože ti se mi vybavili jako první!:)
a jako další Chuck & Sarah:)
Krásný článek ♥ Moc ♥ Trochu mi tam chyběli Booth a Brennan. :)
LenkaTalaskova SMG LOVER napsal(a):
Souhlas, já bych tam ještě dala i Rachel a Rosse... :o)
LenkaTalaskova SMG LOVER napsal(a):
Booth a Kůstka spolu nejsou tak dlouho, aby tam měli být :)
Každopádně super článek. Jako první mě napadli Nathan a Hayley, protože ty jsem fakt zbožňovala, takže jsem ráda, že tam jsou :)
Skvělý článek. Hlavně Marshall & Lilyy jsou úžasní :)
Marshall & Lily samozřejmě ... :D Skvělé ... Ale chybí mi tam Chuck & Sarah
Leo a Piper potešili :)
Eric a Tami!! ♥ Nejlepší :)
mně zas chybí Chuck a Blair :)
Pěkný fotočlánek! :)
Mě hned napadla tahle dvojce: slečna Fine a pan Sheffield :D
Melindaaaa napsal(a):
Carol a Frank z Step by step by se tam taky hodili :)
Ti mě taky napadli :)
Pak ještě Howard a Bernadette z TBBT :))
Ree napsal(a):
Každopádně super článek. Jako první mě napadli Nathan a Hayley, protože ty jsem fakt zbožňovala, takže jsem ráda, že tam jsou :)
Taky mě napadl Nathan a Haley jako první! :)
pridávam sa k tým,ktorých napadli ako prví Nathan a Hayley-možno to znie blbo,že aha koľkých tak napadlo ale tí dvaja boli spolu úžasní a prešli si mnohým =D plus potešili aj ostatné páry =D
Pokud se týče lásky až za hrob, tak já ještě dávám bod Simonovi a Alishe z Misfits...
:D Red a Kitty! Tak to mě fakt dostalo.
Eric a Tami, ti snad neměli ani minikrizi, stále dokonalé manželství.
Peter a Elizabeth hned jako č.1 potěšili. Ještě mě napadli Emily a Richard Gilmorovi.
Ree napsal(a):
nejsou spolu oficiálně dlouho, ale o hlubokých citech se dá mluvit už dlouho let :)
ked som zbadala názov, tiež ma napadli ako prví Nathan & Haley :D som rada, že sa objavili vo fotočlánku :))
Mě jako první napadli Leo a Piper, takže jsem ráda, že tam jsou :).
Myslím, že v případě tohoto článku, bychom došli tak k 50 párům, možná víc. :)
Pěkný článek. ;)
No, mohlo tam bejt mnohem víc páru, než jenom 15, kteří by si taky zasloužili tam být ;)
Chybí mi tam Rachel & Ross, Fran & Maxwell Sheffield... a určitě spoustu dalších ;)
Mě tam zase chybí Ben a Susan Harper:).
Mňa ako prví napadli Marshall a Lily a ešte by tam moli byť Frank a Carol :)
Osobně mi z aktuálních chybí Castle a Beckettová jinak bychom asi těch párů vybrali ... . A v reálu je to ještě příjemnější, když to vyjde.
Trošku mi tam chybí Lynette a Tom Scavovi a slečna Fine a pan Sheffield. :D
První mě napadli Nathan a Hayley, takže je skvělé, že se tu objevili ;)) A Marshall s Lilly jsou také jasní :D
Teda, samá Modern Family.. Bála jsem se, že nebudou Piper a Leo, ale jsou tam :) Ti si to fakt zaslouží, ale co třeba Meredith a Derek nebo z minulosti Lynette a Tom?
A strasně vtipná mi přijde ta fotka Lilly a Marshalla :D
půlku vůbec neznám, ale nejvíc mě potěšili kitty a red. tenhle seriál je neprávem opomíjený a mě vždycky hned potěší, když si někdo vzpomene.
Nathan a Haley první pár co mě napadl když jsem viděla název článku :D
Na to kolikrát je tu modern family mi docela chybí kancl - Jim a Pam. Jinak pěkný článek.