Bože, se někdo nudí... Za chvíli budou řešit už i jen to, že má někdo stejnou barvu očí jako on :D
shenandoah napsal(a):
Z komára velbloudem, co jiného na to říct.
Přesně tak...
Aktualizováno o vyjádření producentů a stanice.
Bible (ta knižní) je jen sbírka nesmyslných pohádek pro děti, dobré tak akorát k tomu, aby jim pořádně vymyli mozky. Toto téma mě tedy nechává chladným. :-)
spike napsal(a):
Bible (ta knižní) je jen sbírka nesmyslných pohádek pro děti, dobré tak akorát k tomu, aby jim pořádně vymyli mozky...
Mýlíš se. A to velmi.
A ne, nejsem věřící.
Veď sa vôbec nepodobajú.. o.O
spike napsal(a):
Bible (ta knižní) je jen sbírka nesmyslných pohádek pro děti, dobré tak akorát k tomu, aby jim pořádně vymyli mozky. Toto téma mě tedy nechává chladným. :-)
Jestli něco dětem vymývá mozky, tak je to Stmívání a Fifty Shades Of Grey. To zase nenechá chladnou mě...
Tenhle seriál si určitě nenechám ujít. Modernější ztvárnění nemusí být na škodu a snad i přivede víc lidí ke čtení Bible.
lillygrace napsal(a):
Jestli něco dětem vymývá mozky, tak je to Stmívání a Fifty Shades Of Grey. To zase nenechá chladnou mě...
Tenhle seriál si určitě nenechám ujít. Modernější ztvárnění nemusí být na škodu a snad i přivede víc lidí ke čtení Bible.
Podľa mňa väčšina ľudí, čo kresťanstvo a biblia nezaujímajú, si ten seriál nepozrú..
lillygrace napsal(a):
Podle mě je Stmívání a Bible ve vymývání mozků relativně na stejné úrovni. Náboženské bludy a světélkující pseudoupíři jsou naprosto stejné zlo. :-)