Návrat Kapitána
už tam byl (s8e17)
Konečně, ty pauzy mě opravdu štvou :D Jsem zvědavý, co se závěrem osmé a s devátou sérií tvůrci vymyslí, některé díly posledních sérií mně už moc vtipné nepřišly.
Sal3m napsal(a):
Návrat Kapitána
už tam byl (s8e17)
Jsem to sem šla zrovna psát...
Asi by nebylo na škodu to vymazat nebo si o tom něco prve zjistit. :)
Veruuuu napsal(a):
Haha. A z pěti věcí jsou rázem jen 4. :D
Veruuuu napsal(a):
Ještě že máme lidi, kteří vždy ochotně poradí.
ragelly napsal(a):
Ještě že máme lidi, kteří vždy ochotně poradí.
No, promiň, neurážej se, ale je to prostě fakt. :)
Neurážím se. Opravila jsem to, díky za upozornění. Jen mi přijde zajímavý, že CWzone z 90% reaguje v diskuzi pouze když se tam objeví chyba. Tak trošku to vypadá, především způsobem napsání daných příspěvků, že vám jde jen o to článkaře uzemnit.
ragelly napsal(a):
Neurážím se. Opravila jsem to, díky za upozornění. Jen mi přijde zajímavý, že CWzone z 90% reaguje v diskuzi pouze když se tam objeví chyba. Tak trošku to vypadá, především způsobem napsání daných příspěvků, že vám jde jen o to článkaře uzemnit.
Já články čtu výjimečně, je jich tu moc, nestíhám to pročítat. Když se mi něco fakt líbí, napíšu. :) Když je chyba, tak taky. Že bych byla běžný "komentátor" a údajný "uzemňovatel", se teda říct nedá. :)
Veruuuu napsal(a):
Já články čtu výjimečně, je jich tu moc, nestíhám to pročítat. Když se mi něco fakt líbí, napíšu. :) Když je chyba, tak taky. Že bych byla běžný "komentátor" a údajný "uzemňovatel", se teda říct nedá. :)
Ok, asi čtu mezi řádky něco, co tam není (a to není sarkasmus) ;) Každopádně chyba opravena.
Veruuuu napsal(a):
Možná by nebylo na škodu si nejdřív promyslet, co vypustím z pusy (klávesnice). Herec je uvedený v synopsi zítřejšího dílu (dohledatelné třeba tady). Spoiler byl naprosto v pořádku, až na to, že nešlo o návrat postavy, ale o návrat postavy jako Lilyina šéfa. Herec se opravdu v sedmnácté epizodě objevil a v devatenácté se objeví znovu. Snad ti to osvětlí i zdroj, abys viděla, že nepíšeme staré zprávy nebo že si to necucáme z prstu ;)
Seraphine313 napsal(a):
Možná by nebylo na škodu si nejdřív promyslet, co vypustím z pusy (klávesnice). Herec je uvedený v synopsi zítřejšího dílu (dohledatelné třeba tady). Spoiler byl naprosto v pořádku, až na to, že nešlo o návrat postavy, ale o návrat postavy jako Lilyina šéfa. Herec se opravdu v sedmnácté epizodě objevil a v devatenácté se objeví znovu. Snad ti to osvětlí i zdroj, abys viděla, že nepíšeme staré zprávy nebo že si to necucáme z prstu ;)
Nezklamals. :)
"Lily bude přemýšlet o své kariéře..." -> Už o ní přemýšlela v onom díle, kdy se rozhodla od něj práci vzít. Tento spoiler již proběhl. Možná tam kapitán opět bude, netvrdila jsem, že ne. Ale tahle situace už byla.
Tak se můžeš zase uklidnit. Já jsem sem spory vyvolávat nepřišla.
Veruuuu napsal(a):
"Lily bude přemýšlet o své kariéře..." -> Už o ní přemýšlela v onom díle, kdy se rozhodla od něj práci vzít. Tento spoiler již proběhl. Možná tam kapitán opět bude, netvrdila jsem, že ne. Ale tahle situace už byla.
Lily o své kariéře přemýšlela už milionkrát ;) to, že někdo přemýšlí o kariéře, nemusí nutně znamenat, že práci vezme, ale taky že ji třeba opustí... takhle obecně popsanou situaci nemůžeš čekat, že se stane jednou za seriál ;)
btw. netuším, co na tom, co jsem napsal, bylo špatně, že se snižuješ k osobním útokům.
Seraphine313 napsal(a):
Lily o své kariéře přemýšlela už milionkrát ;) to, že někdo přemýšlí o kariéře, nemusí nutně znamenat, že práci vezme, ale taky že ji třeba opustí... takhle obecně popsanou situaci nemůžeš čekat, že se stane jednou za seriál ;)
btw. netuším, co na tom, co jsem napsal, bylo špatně, že se snižuješ k osobním útokům.
A já tu zase žádný osobní útok nevidím. Prostě jsem to od tebe jen čekala.
Ok, třeba o tom znovu přemýšlet bude. Celé mi to přišlo, že se vrátí prvně a celá situace se teprve odehraje, ostatně jsem nebyla jediná - viz. první příspěvek.
A už to tu nebudu spamovat. Pokud chceš něco řešit dál, jsou tu zprávy.
jinak už jste minimálně o 2 věcech ze seznamu psaly
bleskovka 1
bleskovka 2
jsem si říkal že mám déjà vu
Sal3m napsal(a):
jinak už jste minimálně o 2 věcech ze seznamu psaly
bleskovka 1
bleskovka 2
jsem si říkal že mám déjà vu
Jasně, ne všichni si toho ale museli všimnout, už je to starší a dávno zapadnuté někde hluboko, takže když bylo téma bleskovky Co se stane do konce osmičky, tak se to hodilo znovu připomenout :) Jinak ten první odkaz se vztahuje k 817, ale to už se tu probíralo.
ragelly napsal(a):
Jasně, ne všichni si toho ale museli všimnout, už je to starší a dávno zapadnuté někde hluboko, takže když bylo téma bleskovky Co se stane do konce osmičky, tak se to hodilo znovu připomenout :) Jinak ten první odkaz se vztahuje k 817, ale to už se tu probíralo.
já vím psal jsem to jako první, tak já vim že se to probíralo(psal jsem to jako první), ale já nemám nic proti tomu opakovat to, ale jenom spíš jak jsem měl to déjà vu, původně jsem myslel že jsem to možná četl na gorille
na osmou sérii, koukám a na devátou koukat budu, zajímá mě jak vše zakončí. na svatbu Robin a Barneyho se těším.
Už sa teším na dabing 8 rady, som veľmi zvedavý kto a kedy ho bude vysielať
Eugen H. napsal(a):
Už sa teším na dabing 8 rady, som veľmi zvedavý kto a kedy ho bude vysielať
Poběží na Prima Cool, hádám že hned, jak zreprízujou pátou, šestou a sedmou řadu.