Diskuze k článku Týden v obraze: Silo, Duna, Land Man a další...
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
10. 11. 2024 / 21:27:02 (před 5 dny)
off

Kde jsou ty časy, kdy šla ven celá řada najednou, nebo alespoň část dílů. Pokud to půjde takto dál, tak se vrátí seriály k episodickému charakteru (místo toho, aby tvořil každou řadu, nebo dokonce celý seriál jeden ucelený příběh). To mi bude líto.

Nemám na mysli seriály tupu Duny, nebo Sila, kde by to nešlo, ale obecně...

Další věc, která mě vadí - dříve bylo zvykem na začátku každé řady dát obsáhlý recap, ale dnes si patrně produkce myslí, že si ten jejich "poklad" každý divák pamatuje i po roce (ne-li po delší době). Já tedy ne a často jsem nucený - zejména po delší odmlce - buďto vidět starší řadu znovu, nebo ji alespoň proskákat a nebo sledování otráveně vzdát...

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 11. 2024 / 21:29:51
Fruiko
Autor článku | Cool level: 124 | Spartacus
11. 11. 2024 / 00:06:40 (před 4 dny)
off
_-0-_ napsal(a):

Kde jsou ty časy, kdy šla ven celá řada najednou, nebo alespoň část dílů. Pokud to půjde takto dál, tak se vrátí seriály k episodickému charakteru (místo toho, aby tvořil každou řadu, nebo dokonce celý seriál jeden ucelený příběh). To mi bude líto.

Nemám na mysli seriály tupu Duny, nebo Sila, kde by to nešlo, ale obecně...

Další věc, která mě vadí - dříve bylo zvykem na začátku každé řady dát obsáhlý recap, ale dnes si patrně produkce myslí, že si ten jejich "poklad" každý divák pamatuje i po roce (ne-li po delší době). Já tedy ne a často jsem nucený - zejména po delší odmlce - buďto vidět starší řadu znovu, nebo ji alespoň proskákat a nebo sledování otráveně vzdát...

Netflix má recapy většinou u všeho.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
11. 11. 2024 / 13:17:15 (před 4 dny)
off
Fruiko napsal(a):

Netflix má recapy většinou u všeho.

Z poslední doby Netflix: The Diplomat. Je to jeden příklad za všechny, statistiky si nevedu. Kromě toho není jen Netflix...

Fruiko
11. 11. 2024 / 13:19:51 (před 4 dny)
off
_-0-_ napsal(a):

Z poslední doby Netflix: The Diplomat. Je to jeden příklad za všechny, statistiky si nevedu. Kromě toho není jen Netflix...

Jakože nemá recap?

_-0-_
11. 11. 2024 / 13:36:12 (před 4 dny)
off
Fruiko napsal(a):

Jakože nemá recap?

RIP the.diplomat.us.s02e01.mkv začíná záběry následků explose a raněného na lůžku, chceš říct, že je odstřižený recap?

Fruiko
11. 11. 2024 / 13:45:37 (před 4 dny)
off
_-0-_ napsal(a):

RIP the.diplomat.us.s02e01.mkv začíná záběry následků explose a raněného na lůžku, chceš říct, že je odstřižený recap?

Na Netflixu je 2,5 minutový recap. Mají to jako video zvlášť, který se ti automaticky pustí, když si dáš pustit další. Jak to vystříhali pro warez netuším, ale patrně to nebude chyba Netflixu.

_-0-_
11. 11. 2024 / 14:07:33 (před 4 dny)
off
Fruiko napsal(a):

Na Netflixu je 2,5 minutový recap. Mají to jako video zvlášť, který se ti automaticky pustí, když si dáš pustit další. Jak to vystříhali pro warez netuším, ale patrně to nebude chyba Netflixu.

Souhlasím, to patrně ne. Jako důvod k pořízení Netflixu to nevidím, ale spíše budu hledat rozdíly v RIPech, resp. RIPy, které recap (existuje-li) obsahují. Díky za upozornění.