Kdyby Serialzone nebyl mudla, tak je dospělý už dneska! :D Vše nejlepší přátelé. Těším se na večerní stream. Ač na antibiotikách, tak jsem si pro tu příležitost pořídal lahev nealko sektu :-)
Pripajam sa a prajem oslavenkyni co najviac kvalitnych serialov, redaktorov a hlavne tych, co sa sem budu radi opakovane vracat. Vsetko naj naj naj 🎉🍾👌🎁
Vsechno nejlepsi mily SerialZone.
Pristi rok jiz budes dospely a konecne Ti v hospode muzou zacit nalivat alkohol. ;)
len tie najkrajšie narodeniny Serialzone :) neviem, kde by som teraz bola bez Vás :D
ďakujem za všetky ponocovania a plný watchlist na 10životov dopredu :D
Všechno nejlepší a k večernímu streamu mám přípravné frisco. Neuvěřitelný že už je to tolik let ♥️
Nádherné výročí 17 moje šťastné číslo ♥️👍🥂🍀
Bohužel mám noční tak přejí ať to večer oslavite 🥳🥳🥳 a jinak přeji hodně dalších úspěchů a děkuji za krásné roky s Vámi 🍀🍀🍀🍀🍀
Narozeniny se mají slavit, takže dnes připiji SZ sektem (na rozdíl od Kolomba alkosektem). Velké díky všem, kteří spoluvytvářejí mého průvodce světem seriálů :-)
Btw, datum 11.11. je:
1) jediným datem v roce, tvořeným čtyřmi totožnými číslicemi
2) datem, ke kterému slaví SZ narozeniny
3) datem, ke kterému slavím svátek
Takže je pro mě neopomenutelný.
Pravda, kdyby byl spojený s SZconem, tak by mi přišly oslavy radostnější (osobnější), ale jak jsem pochopil, tak se bohužel jedná o minulost, která se patrně nebude opakovat. Škoda.
Připojuji se ke všem gratulantům a přeji Serialzone hodně 🍀🍀 do dalších let.
No a "rodičům" Serialzone .... výchova se Vám daří, děláte to skvěle, díky moc.
Všechno nejlepší! Přeji zdraví, skvělou komunitu lidí a hodně sil do dalších let
Také se připojuji ke gratulacím, je šílené, jak ten čas běží 🙂
Přeji vám hlavně, aby vás to pořád bavilo a my tu tak mohli řádně prokrastinovat 😁
Všechno nejlepší SZ a velké DÍKY všem za tu skvělou práci, kterou odvádí! <3
Krásné číslo. Pamatují si, že po oslavě 17 tin byl následující rok plný těšení se na vytoužených 18. Ty představy, co všechno budu moct 😁. Tak si to všichni pořádně užijme, už se to nebude opakovat.😎
Všetko najnajnaj, veľa úspechov do ďalších rokov prajem
Prajem všetko najlepšie a veľa síl do ďalších rokov nášmu serialzone...
Vsechno nejlepsi Serialzone!!! To to leti... Objevilo se tu uz hodne krasnych prani a ja se bez dovoleni podepisuju pod kazde :)) Dekuju za dalsi rok! Jen houst!!
Přeji všechno nejlepší k narozeninám Serialzone. :)
Večer se těším na stream a připiji si k tomu svatomartinským vínem na oslavu. :)
Happy Birthday, can't believe I have been visiting this website for over a decade. ❤️
Všechno nej nej nej Serialzone a všem zdejším Martinům, a ať se daří jako dosud!
Všechno nejlepší! A velké díky všem, kteří tu pro nás připravují obsah a zajišťují full servis :-)
Přeji všechno nejlepší můj milovaný Serialzone!
Všechno nejlepší!
Všechno nejlepší SZ, díky že jsi tu pro nás, a díky moc všem redaktorům za naprosto peckový obsah! <3
Všechno nejlepší k blížící se plnoletosti
Opožděně ještě jednou všechno nejlepší :-)
A kdyby to náhodou při včerejším streamu zapadlo v zapomnění, chtěl jsem jen něco připomenout Lukášovi... Fruiko ... PALCE!!!
Konec hlášení :) :)
Tak vám přeji všechno nejlepší a pokračujte dál jste skvělý.
Kutil.Krystof napsal(a):
Tak vám přeji všechno nejlepší a pokračujte dál jste skvělý.
❤ Díky!
Trochu se zpožděním, nicméně také přeji vše nejlepší a velké díky za na první pohled patrnou práci a snad ještě víc za tu, co moc vidět není.
...a až teď jsem objevil komiksy! Hezký a pravdivý :D No jo, když přijdu asi o čtyři roky později...
Malililinko opožděně se připojuji ke gratulantům.
Má milá serialzone, a k magickým jedničkám já přidávám, že v prosinci se budeme kámošit už 11 let!
Všechno nejlepší! :-*