No na lhářky jsem teď chvíli nekoukala, ale hodlám se na to juknout, možná brzy. Tak doufám že je, byl (vážně teď nevím moc co se tam děje) Toby klaďas, sic ho nemusím, ale mám ráda Spencer a tak, chápete ne?
Já nevím proč, ale myslím si, že v tom všem má prsty Melissa.
Technické problémy s obrázkem, ale už funguje :) Lhářky v celé své kráse už zase kráčí kupředu :D
Tak King se zase předvedla, prej jestli je Toby klaďas nebo záporák. Dyť velice vykládala, jak je záporák. No to se dalo čekat. Jsem zvědavá, co nám tam tedy naservírují. :)
P.S.: A nechci prudit, ale PLL je moje srdcovka a purpurový kabát fakt ne. :) Dyť nad tím máš napsané červený - a tohle fakt červený je. ;)
Dúfam, že je Toby záporák, to by ma potom zas naštvali a skazili to, kebyže nie. Čo sa týka červeného kabátu tak ja stále dúfam/myslím si, že to bude Aria. Pravdepodobne aj tak naschvál rypnú dvojčatá alebo Ali a seriál to skazí... keďže to je už tak hrozne pravdepodobné atď. Ako Ali by som tam ešte privítala (bez dvojčaťa), no nie ako červený plášť :D No môžem asi len snívať... Každopádne, teším sa!
boze ja sa hrozne tesim. PLL milujem, priam zboznujem... no som zvedava ako to dopadne, budem urcite nervozna a cakanie na stvrtu seriu bude velmi tazke!! ja Tobyho zboznujem tak mne je jedno ci je zaporak alebo nie hlavne nech to telo nebolo jeho :)
V dnešním finále konečně tato kráska odhalí svou tvář a holky se tak konečně dozvědí, o koho se jedná.
Predpokladám, že to bude tá posledná scéna, keď sa to ony dozvedia, ale my nie :D
Já se na finále těším, což o to. Ale strašně se těším, až oznámí že je to poslední série a konečně se to utne... :-)
Doufám že nemůžu umřít na zvědavost. :) A Toby? Snad je klaďas, se Spencer tvoří skvělou dvojku. :)
Dahllia napsal(a):
Já se na finále těším, což o to. Ale strašně se těším, až oznámí že je to poslední série a konečně se to utne... :-)
Přesně, už aby byl konec ohlášen, aby se to konečně nějak rozlousklo..ani se mi moc nechce tuhle sérii rozkoukávat, když se to akorát víc zamotává a člověk se v tom ztrácí :(
Mummy napsal(a):
V dnešním finále konečně tato kráska odhalí svou tvář a holky se tak konečně dozvědí, o koho se jedná.
Predpokladám, že to bude tá posledná scéna, keď sa to ony dozvedia, ale my nie :D
To je přesný :D:D Klasika.
Těším se a přidávám se ke skupině, která chce Tobyho klaďase. A souhlasím s wanilka30 Melissa mi taky nějak nesedí.
Miriisek napsal(a):
Těším se a přidávám se ke skupině, která chce Tobyho klaďase.
Tak já bych brala Tobyho spíš jako záporňáka, aby se to někam pohlo.
Miriisek napsal(a):
Těším se a přidávám se ke skupině, která chce Tobyho klaďase. A souhlasím s wanilka30 Melissa mi taky nějak nesedí.
na nějaké americké stránce jsem viděla napsané že Melissa je -A ;)
Mummy napsal(a):
Jo, tohle jsou ty klasický cliffhangery. :D
Já jsem to teda už viděla a musím říct, že jsem trochu zklamaná z toho, jak to vypadá do budoucna..ale ještě pořád je šance, že se to spraví nějak jinak. :)
Už jsem díl viděla a musím říct, že jsem každou chvíli měnila názory. Už jsem věděla, jak to dopadne a najednou se stalo něco, co můj názor změnilo. A to, co viděly holky v tom kufru - asi umřu zvědavostí!!!
under.demonic.possession napsal(a):
Já jsem to teda už viděla a musím říct, že jsem trochu zklamaná z toho, jak to vypadá do budoucna..ale ještě pořád je šance, že se to spraví nějak jinak. :)
Presne moje slová :)
Tak jsem na to včera konečně koukla a musím říct, že jsem... Zklamaná... Čekala jsem od závěru víc, než bylo prozrazeno. A konec ve stylu "otevřeme kufr od auta a šmitec" je vážně už ohraný...