Ale nie, to kto má stíhať čítať všetky seriálové knihy? :D
Rozhodně to vypadá zajímavě :D a vůbec by mi nevadilo si to přečíst :D takže budu doufat v český překlad :D
No nevím nevím :D Když jsou knížky psaný až po vydání seriálu, popř. filmu, tak většinou stojí dost za prd :D
K Leverage, Frozen Heet se přičítá ještě OUAT. Další knížky u kterejch se modlím za přeložení a nebo nervy na to přečíst si to anglicky.
Seriál je skvělý a knížky jsem měla vždycky ráda, takže budu doufat v český překlad :) a kdyby náhodou nebyl, tak se asi donutím k tomu abych to přečetla v originále :D
To je něco pro mě :-) když jsem ještě nezačala koukat, tak bych si mohla přečíst knížku, v angličtině by to pro mě bylo asi na dlouho, tak také doufám v český překlad.
ja by som si to rozhodne chcela prečítať ale neviem či si trúfam na angličtinu, takže sa pripájam k tým čo dúfaju v český preklad :)
Přidat do košíku.... Zaplatit- poslat domů ! Tu knížku budu mít ! :D
Miluji knížky, takže tohle je určitě něco pro mě. Mám ráda angličtinu, ale budu raději doufat v český překlad ;) A když nebude, tak to zkusím přelouskat v originálu ;) No doufám, že to bude tak dobré, jako seriál :)
Jsem nadšená z knih Castla a navíc jsem víc jak seriálový fanoušek spíše fanoušek knih, takže určitě si místo v knihovně na tuto knížku nechám:))
První kapitola: http://tinyurl.com/brf9cnm