Diskuze k článku TRIP – Vyřazování, vymírání, detektivování a uvažování...
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
16. 12. 2024 / 10:06:41 (předevčírem)
off

Já jsem nejvíce zvědavá na 6 řadu Strike 🤗

Jenny
Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
16. 12. 2024 / 11:22:10 (předevčírem)
off

Neznám ani jeden a z tohohle vypadá nejlépe Strike, kterého mám alespoň nějakou dobu v plánu. Na kolik sérií se s ním ještě počítá - Rowling (ehm, Robert Galbraith) to ještě neukončila, ne? Kouknu na něj až bude ukončený, do té doby bych si mohl stihnout sehnat (i přečíst) předlohu :)

I have a cunning plan...
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 12. 2024 / 11:22:57
Fruiko
Autor článku | Cool level: 126 | Galavant
16. 12. 2024 / 12:27:01 (předevčírem)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Neznám ani jeden a z tohohle vypadá nejlépe Strike, kterého mám alespoň nějakou dobu v plánu. Na kolik sérií se s ním ještě počítá - Rowling (ehm, Robert Galbraith) to ještě neukončila, ne? Kouknu na něj až bude ukončený, do té doby bych si mohl stihnout sehnat (i přečíst) předlohu :)

Ne, ale trpí stejnou nemocí jako u Pottra. Každá další knížka je dvojnásobná a stejně to je samá vata.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
16. 12. 2024 / 12:36:49 (předevčírem)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Jako asi tě zklamu, ale z mého pohledu byla první kniha... Lehce nadprůměrná, zápletka byla vymyšlená dobře, psychologii postav ale Rowlingová nezvládá, celý vztah dvou hlavních postav byl takový... Nucený. Další dvě knihy jsem přečetl se sebezapřením a pak to ukončil, existují lepší detektivky.

And when my time is up, have I done enough?
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 12. 2024 / 19:46:16 (předevčírem)
off

Ja sa hlásim k tej skupine, že knihy o Strikovi by kľudne mohli mať aj 2000 strán a aj tak by som ich s nadšením hltala :) Pre mňa je Rowlingová kráľovná slova. Veľmi sa teším teraz na seriálové spracovanie The Ink Black Heart, aj keď asi ešte o kus viac na Running Grave - som zvedavá, ako sa s tým popasujú čo sa natáčania týka.