Chystám se začít sledovat Following, takže pohoda! :)
Jinak Simsons a Bones to maji fakt jasný, že pojedou dál... :)
Mě nejvíc mrzí Touch :-( myslím si že je to dobrý seriál a bude mi chybět.
Nechápu, na co furt čekají s obnovením Glee, obvzlášt když už skoro všechno ostatní obnovili :/
Pravidelne pozerám len Glee. Je to taká pohodička a pesničky milujem. Niektoré su lepšie než originál a často si ich púšťam, takže by som bola rada, ak by to ešte aspoň jednu sériu vydržalo :)
Lucius napsal(a):
Nechápu, na co furt čekají s obnovením Glee, obvzlášt když už skoro všechno ostatní obnovili :/
Tak toto ani ja nechápem, ibaže by rozmýšľali o zrušení ?
Tak má nebo nemá Touch šanci? :D
Vlevo se píše, že vůbec žádnou, vpravo, že má 5% šanci. :D
To asi bude nějaká povinná minimální rezerva pro případ zázraku, což? :D
No myslím, že u Glee otálí jen kvůli tomu, že tam hraje strašně moc herců a asi se ještě dojednávají smlouvy s herci, ale snad to klapne. :)
xtomas252 napsal(a):
Tak má nebo nemá Touch šanci? :D
Vlevo se píše, že vůbec žádnou, vpravo, že má 5% šanci. :D
To asi bude nějaká povinná minimální rezerva pro případ zázraku, což? :D
No myslím, že u Glee otálí jen kvůli tomu, že tam hraje strašně moc herců a asi se ještě dojednávají smlouvy s herci, ale snad to klapne. :)
Rezerva ani ne :) V podstatě jde o to, že jsme dávali po pěti procentech, takže 95% je nejvyšší šance, páč 100% = Zrušeno.
Clevelanda by už mohli zrušit, jede už z posledního a kdo-ví, možná by se našla slušná náhrada jako Bob's Burgers. :)
Škoda Touch, doufala jsem, že to bude takovej dobrej trhák jako Heroes, když na tom dělá Tim Kring (nevím teď přesně, jak se píše příjmení), ale tak snad to aspoň důstojně ukončí v 2. sérii ;)
Following beru :)
Můžeme jen doufat, že Bones případně ukončí nějak seriózně a ne až ten seriál úplně vyždímaj..mám ten seriál ráda, ale..