Diskuze k článku John Lithgow v Dexterovi
takuto87
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
28. 5. 2009 / 17:25:50 (před 15 roky)
off

Já se tedy těším. Lithgow v Cliffhangerovi ukázal, že ho záporáci baví, tak proč ne. Navíc zajímavá změna po scénáristické stránce - místo odhalování, kdo je Ice Truck Killer apod. je vrah známý, jen je potřeba ho chytit. Navíc návrat Lundyho také vítám.

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 5. 2009 / 17:26:28
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
29. 5. 2009 / 15:43:10 (před 15 roky)
off

Taky se na to těším. Jsem zvědavej jak se do vyšetřování opět zapojí Deb. Navíc s myslím, že by to mohlo být zase správně "kabelový", jelikož 3 mrtvoly najednou bude asi správný maso. :)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
takuto87
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
29. 5. 2009 / 17:53:14 (před 15 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Taky se na to těším. Jsem zvědavej jak se do vyšetřování opět zapojí Deb. Navíc s myslím, že by to mohlo být zase správně "kabelový", jelikož 3 mrtvoly najednou bude asi správný maso. :)

Tak tady ti budu trochu oponovat. Na konci druhé série si u Showtime objednala (tuším) CBS přestříhanou verzi Dextera, aby jí vysílala na celostátním kanálu. Ve třetí řadě (možná právě z důvodu budoucího vysílání na CBS) opravdu rapidně ubylo násilí. Všechny Dexterovy (i cizí) "akce" se odehrají velmi rychle, krve i násilných scen rapidne ubylo, aspon, že Deb drží hladinu sprostých slov nahoře. Přesto si myslím, že tenhle trend zůstane, což trochu zamrzí, ale snad se to neprojeví na kvalitě scénáře.

No a co se týče Deb, tak její angažovanost je předem jasná, ale nebudu spoilerovat ostatním, co neviděli minulé série.

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
29. 5. 2009 / 18:36:21 (před 15 roky)
off
takuto87 napsal(a):

No a co se týče Deb, tak její angažovanost je předem jasná, ale nebudu spoilerovat ostatním, co neviděli minulé série.

No jasný. :-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Ammy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 9. 2013 / 14:57:12 (před 11 roky)
off

moc se na to těším aspoň to Dextera obohatí :)

:* Doctor Who