Škoda, že nebude rovnou u FBI tak jak se původně plánovalo pro čtvrtou sérii. Jinak se ale těším.
Doufala jsem v FBI :-D ale i tak, Veronica jako právnička, to taky bude stát za to :) každopádně se těším a věřím v Logana!
Nadšená je slabé slovo... Co jsem viděla hodnocení k seriálu pro věšinu to byla srdcovka Jan si stěžovali na konec. To samé já... A nevěřila jsem, že to po takové době někdo napraví. A teď to bude tady! Super!!
Už se těším, zrovna si jedu seriál hezky od začátku. Jen doufám že k sobě Veronica a Logan nějakým způsobem vrátí, v seriálu se mi moc nelíbilo jak je rozešli, po tom všem konečně spolu a pak rozchod.
Dokáže tu někdo odhadnout kdy by tak ten film mohl být? díky
Já se tak těším :) Zatím jsem ještě nedokoukala celou třetí sérii, což budu muset co nejdřív napravit.
Nejvíc mě zajímá, jak budou všichni ti lidé po tolika letech vypadat. Doufám, že se jich tam sejde co nejvíc a hlavně moji oblíbenci. Samozřejmě jsem nejvíc zvědavá na Logana:D
gecelovska.dita napsal(a):
Dokáže tu někdo odhadnout kdy by tak ten film mohl být? díky
Četl jsem, že natáčet by chtěli v létě a uvést přibližně na jaře 2014 :) Jinak děj vypadá zajímavě, ale nějak mi nesedí ta právničina.. hlavně to bude v budoucnosti.. sraz po 10 letech by byl totiž až v roce 2016 ;)
"Nechci se moc pouštět do hlubin mytologie Veronicy Mars. Chci udělat film, který bude sedět i lidem, kteří Veronicu dříve nesledovali"
Pekne, takže fandovia seriálu nech sa vyzbierajú na film a ten spravia pre tých, čo seriál nepoznajú. Zamerať sa na tých, ktorým je seriál a teda aj to či bude film, alebo nie, úplne ukradnuté.
Já jsem nad tím tak přemýšlela a docela mě zajímá, jestli se tam ukáže i Teddy Dunn (Duncan). Ne že by to byla moje oblíbená postava, jen taková myšlenka. Já jsem hlavně spokojená, že tam bude Jason Dohring (Logan). :-D
Gratulujeme k Linconu, Kristen Bell porodila holčičku
Já se tak moc těším, že nevím, jak to vydržím-rok čekání. To je něco! V době, kdy jsem se dozvěděla, že bude film, tak jsem se znovu pustila do seriálu. Jsem u třetí série a myslím, že do vydání filmu celou VM zkouknu ještě několikrát :) Je to prostě originální a skvělé :) Těším se na všechny postavy :)