Já bych byl pro Anthonyho Heada, plus pak nějaký muzikálový díl, s ním by to bylo epické :)
Já bych přála Doktorovi, aby byl konečně zrzavý :)
Benedict Cumberbatch je sice skvělej, a i ksichtem se na doktora hodí, ale nevím jestli je moudré aby jeden herec ztvárnil dvě tak ikonické postavy v seriálech, přinde mi to jako by jeden z rodičů změnil pohlaví a nejdou sem měl dva tatínky nebo dvě maminky :-/ Proto sem raději pro Alex Jennings ten je vzhledově přesně na toho lehce praštěného doktora - i do zrzava by mohl jít :-D
Maruxs napsal(a):
Já bych byl pro Anthonyho Heada, plus pak nějaký muzikálový díl, s ním by to bylo epické :)
Tak to by se mi taky líbilo úplně nejvíc :)
Hm...Anthony by byl skvělej Doctor :).
Zrzavej Doctor bude podle mě až 13. a až na to dojde, tak bych byla ráda, kdyby to byl Rupert Grint :).
já bych ráda Andrewa Scotta - jako Moriarty v Sherlockovi byl skvěle šílenej, myslim, že Doktor by mu skvěle sednul:)
Z těchto raději nikdo, konečně někoho zrzavého. (A kdyby to byla zároveň holka, byl plus :D)
Anthonyho bych taky brala jako Doctora.
U Bennyho pochybuju, s jeho rozvrhem by to ani nebylo možný.
Ne já nechci nového Doctora, ještě alespoň dvě, tři sezony. A když už někoho tak Benedict je skvělí herec a já bych ho brala, ale to je nesmysl, takže Andrew Scott by šel.
Anthony už v Doctorovi hral,pri Tennantovi...zmenu určite nechcem ešte ale sériu,Benedict by nebol zlý ale to by bolo ešte väčšie čakanie na nové časti ako teraz, možno keď tak spomínaný Andrew Scot (môj blázon M) =D
Ja by som chcela, aby bol Doktor černoch (alebo černoška :D)
Aj taký David Hewlett by bol zaujímavá voľba.
rozhodně ne nikdo ze zmiňovaných a aby byl Doctor ženská je podle mě blbost...
Daniel Radcliffe... on má na to správně ztřeštěný úsměv :-) a Tom Hiddleston taky!
Maruxs napsal(a):
Anthonyho miluji jako herce , ale na doktora by mi neseděl už z toho důvodu , že v druhé řadě v roce 2006 tam hrál epizodní roli a já si ho stále tak pamatuji. Myslím, že ani on sám by nepřijal , ale kdo ví :)
Delltar napsal(a):
Vysněný Doctor by byl Tom Hiddleston :)
ten by šel :) líbí :)
Možná to většině z vás může připadat hloupé , nevím proč, ale mně osobně by se v roli Doctora líbil Robert Pattinson . Vrátil by se tak do své rodné Británie. :)
V rychlosti mě napadlo několik jmen: jako zrzavý Doktor určitě Kevin McKidd,jako černošský Idris Elba,jako výrazný a skvělý herci, kteří nejsou spojeni výrazně se žádným seriálem pak Dominic West, Peter Krause a Rupert Penry-Jones,
LenkaTalaskova SMG LOVER napsal(a):
Možná to většině z vás může připadat hloupé , nevím proč, ale mně osobně by se v roli Doctora líbil Robert Pattinson . Vrátil by se tak do své rodné Británie. :)
nič v zlom,ale ten nie,nie a nie...takto je fanúšikovská základňa okolo Doctora dokonalá,nechcem si ani len prestaviť čo by to urobilo keby sa k nej pridali aj patizónovi fanúšikovia,tí by mi to vedeli znechutiť tak akoo mi znechutili Twilight
Kahlan napsal(a):
nič v zlom,ale ten nie,nie a nie...takto je fanúšikovská základňa okolo Doctora dokonalá,nechcem si ani len prestaviť čo by to urobilo keby sa k nej pridali aj patizónovi fanúšikovia,tí by mi to vedeli znechutiť tak akoo mi znechutili Twilight
tak pod to se klidně podepíšu :) podle mě by měl dalšího Doctora hrát někdo neokoukaný...
smarinka napsal(a):
tak pod to se klidně podepíšu :) podle mě by měl dalšího Doctora hrát někdo neokoukaný...
presne to chce niekoho, kto je málo známy a neni spájaný z niečim známym a populárnym
Co máte všichni s tím zrzavým Doctorem? To je nějaký vtip, narážka, něco, co jsem v seriálu nepostřehla, nebo nepochopila?
Nejradši bych byla, kdyby se zregeneroval zpátky do Tennanta:-)
Pokud bude jiný Doctor, tak bych taky brala někoho neznámého nebo málo známého. Mě teda taky jako první napadl Tom Hiddleston a pak Andrew Scott, ale nepřála bych jim to ani jednomu, protože by v dalších letech byli jenom Doctorem a pak by se s nima ten Doctor táhl už napořád a já je chci vidět i v jiných rolích.
anjoa napsal(a):
Co máte všichni s tím zrzavým Doctorem? To je nějaký vtip, narážka, něco, co jsem v seriálu nepostřehla, nebo nepochopila?
Nejradši bych byla, kdyby se zregeneroval zpátky do Tennanta:-)
Pokud bude jiný Doctor, tak bych taky brala někoho neznámého nebo málo známého. Mě teda taky jako první napadl Tom Hiddleston a pak Andrew Scott, ale nepřála bych jim to ani jednomu, protože by v dalších letech byli jenom Doctorem a pak by se s nima ten Doctor táhl už napořád a já je chci vidět i v jiných rolích.
Taky bych si přála mít zpátky Davida Tennanta ♥
anjoa napsal(a):
Doctor by strašně rád byl zrzek, říká to když zregeneruje v 10. a potom i v 11. že zase není zrzek :D
smarinka napsal(a):
Doctor by strašně rád byl zrzek, říká to když zregeneruje v 10. a potom i v 11. že zase není zrzek :D
To je pravda :)
No a když jsme u těch zrzků - co Simon Pegg?:)
Naprosto souhlasím s Rupert Penry-Jones. Ten by byl úžasný doktor. (jinak samozřejmě taky nechci, aby ještě Matt skončil!)
Souhlasím s tím, že bych nebrala nového doktora tak ještě možná jednu sezónu, protože mám Matta hrozně ráda, ale pokud by to muselo být, tak bych chtěla nějakého zrzavého Doktora. :D A raději bych někoho méně známého. Klidně i staršího, ale s prominutím rozhodně ne Benedicta. Měla jsem ho ráda, ale fanoušci mi ho dokázali pěkně znechutit.
griff napsal(a):
No a když jsme u těch zrzků - co Simon Pegg?:)
Pokud si dobře pamatuju, ten již v Doctorovi hrál hned někde v první řadě... Což bude asi nemožné ho tam mít znova. :(
prcek95 napsal(a):
Pokud si dobře pamatuju, ten již v Doctorovi hrál hned někde v první řadě... Což bude asi nemožné ho tam mít znova. :(
nojo vlastně - to byl luxusní záporák, jak jsem na něj mohla zapomenout...
griff napsal(a):
nojo vlastně - to byl luxusní záporák, jak jsem na něj mohla zapomenout...
I když Karen tam už hrála taky (Pompeje s Donnou) a taky tam pak hrála Amy, takže kdo ví? :D Stejně si myslím, že si ho moc lidí odtamtud nepamatuje. :D
Nejsem rasista, šovinista ani nic takového, ale byla bych dost naštvaná, kdyby byl další Doktor černoch/asiat nebo dokonce ženská. Stejně tak by mi vadil nějaký "dokonalý model". Osobně by se mi líbil v roli nového Doktora David Thewlis (o kterém ostatně už dříve přemýšleli i tvůrci).