Vypadají skvěle, hlavně Daenerys.
Ale do příštího pondělí to potrvá ještě věčnost. :(
Čím víc se to blíží, tím víc se nemůžu dočkat. Draci vypadají skvěle.
Líbí se mi ten první. Taky vám přijde že tenhle týden bude zatraceně dlouhej?
A mně připadají všechny ty fotky hrozně uměle a nereálně.
Já se kurňa nedočkam. Bude nekonečnej tejden.;)
Prostě úžasný, co dodat :)
Nemůžu se dočkat :-) Ale zdá se mi to, nebo Tyrionovi na té fotce chybí ta jeho jizva?
Katschaba napsal(a):
Nemůžu se dočkat :-) Ale zdá se mi to, nebo Tyrionovi na té fotce chybí ta jeho jizva?
Nemá jí no.;) A to už takhle z toho vyváznul dost dobře jenom s jizvou, neměl mít ani nos.;)
nevermore napsal(a):
Nemá jí no.;) A to už takhle z toho vyváznul dost dobře jenom s jizvou, neměl mít ani nos.;)
Jn, bohužel, jsem byla trochu zklamaná při téhle scéně, že mu ten nos nechali. Ale hádám, že takhle to mají asi snazší maskéři :D
Katschaba napsal(a):
Jn, bohužel, jsem byla trochu zklamaná při téhle scéně, že mu ten nos nechali. Ale hádám, že takhle to mají asi snazší maskéři :D
Ono by to asi hlavně vypadalo divně, ze stejnýho důvodu nechali Dany na konci 1. série vlasy i když měla bejt plešatá, Jamieho taky neoholí na začátku 3 série jak by měli. Prostě je to zbytečný, divný na koukání a akorát větší práce.;)
nevermore napsal(a):
Ono by to asi hlavně vypadalo divně, ze stejnýho důvodu nechali Dany na konci 1. série vlasy i když měla bejt plešatá, Jamieho taky neoholí na začátku 3 série jak by měli. Prostě je to zbytečný, divný na koukání a akorát větší práce.;)
stejně jako myrcelle určitě neufiknou ucho. a nikolaj by je asi nenechal oholit mu to jeho hřívu ala princ krasoň ze shreka :D.
ale teď vážně? proč ty divné pózy. jenom mně to připadá trochu směšné?