Diskuze k článku Rozhovor s Tonym Amendolou
puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
21. 4. 2013 / 16:09:33 (před 11 roky)
off

Vdaka za zaujimavý článok.

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
21. 4. 2013 / 16:24:35 (před 11 roky)
off

To víš, že potkáš, Tony :) To abych si na focení vzala SZ tričko :D

There are no cows in space.
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
21. 4. 2013 / 16:32:16 (před 11 roky)
off

Úžasný rozhovor, dobrá práce. Tohohle herce vždycky ráda vidím v nějakém seriálu. A zvláště když je to moje oblíbené sci-fi.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 4. 2013 / 16:45:59 (před 11 roky)
off

Jeden z mých nejoblíbenějších herců ve vedlejší roli. A to hlavně Mistr Bra'tac. :)

Odyssea
Autorka článku | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 4. 2013 / 11:04:36 (před 11 roky)
off

Děkuji za pochvaly. Tonyho ho mám taky moc ráda, v SG byl hrozný sympaťák a přiznám se, že v prvních dílech Continuum jsem fandila teroristům. No vlastně, nejen v těch prvních :D

Jnak byl hrozně příjemný, příjemně se s ním povídalo.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
23. 4. 2013 / 21:57:35 (před 11 roky)
off

Díky za článek!
Jako Bra'tac byl Tony skvělej :)

janka89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 5. 2013 / 21:14:58 (před 11 roky)
off

Tony je super, Continuum sice nepozeram ale mam ho rada z OUaT. minuly oktober bol na Comic Con v Londyne tak mam s nim fotku a mam podpis od neho, bol riadne super. ked som mu povedala ze som zo Slovenska tak vedel ze sme susedia s CR a mi povedal ze u vas uz raz bol. je sranda sa takto osobne porozpravat s takymito hercami <3