Tak tohle mě dost překvapilo. Určitě si všímám, že kvalitní promo fotky u českých seriálů chybí, pak je skoro nemožné nějaký obrázek dohledat, když je náhodou potřeba.
Musím říct, že tady se Nova opravdu trefila. Snad bude pokračovat a po vzoru se přidají i další stanice :)
Páni...tohle, že udělala česká televize? Navíc mnou nenáviděná Nova? No, klobouk dolů, to se musí nechat...
Ty jo, pěkný fotky, dobrej prokrok na český poměry :)
Fotky sa mi naozaj dosť páčia :)
Tak ty fotky jsou opravdu moc dobré. :-) ale myslím, že zrovna tento seriál není až tak dobrý, aby více zaujal. Ikdyž se na něj občas taky dívám.
Fotky opravdu moc dobré. Překvapuje mě, že něco takového udělala Nova. Tipovala bych to spíš na Primu.
Myslím, že chytli dobrýho fotografa a jak to říct, prostě ten kdo to vymyslel a jak je postavil, celkově s pozadím (dneska mi nějak vypadávaj slova :D), protože tohle by Nova sama neudělala. Nova ne.
Proč ne? :) Kreativní lidé se najdou určitě i tam. Musí být jen chuť a vůle, chce to nápad a odvahu se do toho pustit. Já jim tleskám a doufám, že to je jen začátek...
Hodně povedené, za tohle si Nova zaslouží jednoznačně palec nahoru, stejně jako za celý seriál, jeden z mála, co se dá z původné české tvorby sledovat ;-)
Přidávám se ke slovům chvály - tohle se povedlo! Pěkné fotky!
megawir napsal(a):
Proč ne? :) Kreativní lidé se najdou určitě i tam. Musí být jen chuť a vůle, chce to nápad a odvahu se do toho pustit. Já jim tleskám a doufám, že to je jen začátek...
No nejspíš k nim někdo novej přišel. Ale jo, mně se to taky líbí :)
Ty jo, fakt super!! :) Seriál jsem ještě nikdy neviděla, ale ty fotky se jim fakt povedly :) Smekám pomyslný klobouk :)
Něco takového na Nově? Ne! Žádám profi IT aby prozkoumali každy pixel fotografií. Někde tam musí být zašifrovaná zpráva tipu: "Pomoc! Jsem kreativec z Primy a drží mě tu proti mé vůli!" :)
Proč si všichni myslíte, že Nova je fuj a Prima nejlepší? Pokud vím, Prima nic podobného zatím na skladě nemá :) Pokud se nyní zapojí, tak tím líp, ráda bych viděla víc takových počinů (jsem velký fanda promo fotek :D ), ale pořád nebude první. Tak to překousněte a uznejte, že tentokrát se to Nově opravdu povedlo :)
Jéé, to se fakt povedlo, líbí se mi to! :)
Jsem zvědavá, kdy se objeví další a na co
Maarti napsal(a):
Jéé, to se fakt povedlo, líbí se mi to! :)
Jsem zvědavá, kdy se objeví další a na co
Poctivě to sledujeme a rozhodně vyrobíme další fotočlánek, pokud se objeví zajímavé kousky :)
Z tohodle seriálu jsem viděla jen prvních pár dílů (ne že by se mi nelíbil, ale nějak pak už nebyl čas na televizi...) a musim říct, že propagaci má teda good - fotky jsou pěkný a nejvíc se mi asi líbí fotka č.4 :)
Fakt dobrý krok a ostatní televize můžou dohánět jedno velké tučné plus, které si Nova zasloužila ;) Samotný seriál jsem neviděla, ale nejvíc se mi líbí ta chemikářská fotka!
Tak tohle jsem od Novy nečekala, rozhodně palec nahoru. Seriál sice nesleduji, ale promo fotky vypadají skvěle!
ragelly napsal(a):
Proč si všichni myslíte, že Nova je fuj a Prima nejlepší? Pokud vím, Prima nic podobného zatím na skladě nemá :)
To je jednoduchý, Prima to nepotřebuje ;)
USS Odyssea napsal(a):
To je jednoduchý, Prima to nepotřebuje ;)
Protože nemá žádný koukatelný původní seriál...
Fruiko napsal(a):
Protože nemá žádný koukatelný původní seriál...
Tak pravil Fruiko a já nemohu jinak než souhlasit. Po dlouhé době seriál z domácí tvorby, který mne zaujal... ale každý máme samozřejmě jiný vkus.
Fotky velmi povedené, kreativní, jen tak dál - chválím, chválím :)
V tomhle mají české tv stanice obravdu ještě co dohánět. Sice na české seriály tohoto typu nekoukám, ale první vlaštovku v podobě pěkných propagačních fotek nadšeně vítám.
megawir napsal(a):
Poctivě to sledujeme a rozhodně vyrobíme další fotočlánek, pokud se objeví zajímavé kousky :)
Paráda :)
Sice seriál nesleduju, ale fotky jsou dobrý ;)
no možno so mnou nebude suhlasit viacero ludi, ale ja si myslim že v čechach alebo na slovensku je mnoho fotografov, ktorí robia ovela lepsie fotky ... z týchto ma zaujala len ta prva pri tabuli ostatne mi pridu suché...
Je chvályhodné, že aspoň mají snahu a nějaké fotky vytvořili, ale mému oku zrovna moc nelahodí :)