Dokud matku neuvidím, neuvěřím.
Matku viděti, teprve uvěřiti. ;)
Zatím je z matky taková druhá paní Columbová... :)
Vůbec bych se nedivila, kdyby do tý poslední epizody obsadili schvalně milion hereček, aby nikdo nevěděl, která bude ta pravá :D
Jinak podle vzhledu dětí by matka mohla být...
Soudě podle 20. dílu bych řekla, že to matka rozhodně nebude. Už jenom proto, že její přítel, se kterým v době svatby chodila, vypadal jinak.
Hlavně ať jí obsadí nějak brzo. Docela by mi vadilo, kdyby se objevila až na úplném konci celého seriálu a jak se dala s Tedem dohromady a jak pochopil, že je ta pravá (ach), by tam nebylo. Doufám, že je pravda, že se objeví už na svatbě Barneyho a Robin a už tam v ději nějak zůstane.
(+-)44dní
Mohli by ji obsadit už v této sérii a tu příští vyvíjet jejich vztah a zakončit to celé jejich svatbou :) Takový happyend :)
ragelly napsal(a):
Mohli by ji obsadit už v této sérii a tu příští vyvíjet jejich vztah a zakončit to celé jejich svatbou :) Takový happyend :)
To by tak nějak nejlíp odpovídalo mojí představě. :)
ragelly napsal(a):
Pokud jsem to správně pochopila, tak by to tak mělo být :) Ale nebylo by to poprvé co tvůrci kecali no, tak se uvidí :D
nebo jenom tím že řeknou že je těhotná
Sal3m napsal(a):
nebo jenom tím že řeknou že je těhotná
:D :D Jakože: A pak jsme přišli na to, že je těhotná. A proto si teď vyprávíme tento příběh :D To by bylo vtipný :D
ragelly napsal(a):
Já jsem si zase vždycky myslela, že to bude končit tím: "A tak jsem potkal vaši matku." Vzhledem k názvu by to bylo epické. Ale když to vypadá, že ji potká už na konci osmé série, tak mi to trochu kazí náladu :)
Ree napsal(a):
Já jsem si zase vždycky myslela, že to bude končit tím: "A tak jsem potkal vaši matku." Vzhledem k názvu by to bylo epické. Ale když to vypadá, že ji potká už na konci osmé série, tak mi to trochu kazí náladu :)
Taky jsem si říkala, že to bude takhle, dávání se dohromady a rozvíjení vztahu by mohla být docela nuda.
Tak já to vidím že 8. série bude konči tak, že Ted bude koukat na ženu kamera se bude otáčet na ni a těsně předtím než ji poprvé uvidíme titulky.
No v jedné epizodě bylo, že se potkali na svatbě, ona tam zpívala nebo hrála na něco, prostě byla na pódiu a on ji pozoroval, takže by se to nabízelo, ale pochybuju, že nám ji na svatbě doopravdy ukážou. Stejně tak byla na vlakovým nádraží, když jel Ted ze svatby (anebo na svatbu?)..
no matka má být v poslední řadě a ta ženská mi tak leze na nervy...