Tak CBS mi letos watchlist opět moc nezahltí... Za rok už to ale vyjde! :D Budu tam čekat i Good Wife, i Mentalistu :D Jinak ale samozřejmě radost a gratulace všem šťastlivcům :)
Ještě totéž co pro Two and a half platí i pro Criminal minds, v článku nezmíněno.. A to by byl taky celkem shocker, kdyby CBS zrušila :)
Jinak neskutečná rychlost, good job :)
Jinak thank god za good wife :D
Uff za Mentalistu! I když je fakt, že už to není, co bývalo.
Mentalista velmi potěšil!:))
Tak úplně největší radost mám z 2 Broke Girl a Hawaii 5-0 :-):-)
A co Criminal minds? Jesně ráda za 2BG, Hawaii, NCIS: LA, atd... Ale co myšlenky?
Metalista super !!!!!! Má radost nezná mezí. O ostatní seriály, které sleduji, jsem strach neměla, jen obavy o TM :-)
Tak další sérii 2 Broke Girl si rozhodně nechám líbit :)
Myšlenky zatím obnoveny nebyly, nejspíš se také dojednávají smlouvy... :) V tom článku na hollywoodreporter.com, odkud jsem čerpal informace, CM ani nebylo zmíněno... :)
Jsem moc ráda za Mike a Molly, podle mne má seriál/sitcom potenciál. I když se mnohým může zdát průměrný apod.. je takovou dobrou oddechovkou.
Pro mě prodloužení - super , alespoň potěším i kámošku :D
Za Mentalistu jsem moc ráda, chyběl by mi ten skvělý úsměv Simona Bakera. :D Potěšila i Good Wife, i když tam mám pořádný skluz :)
Ženuška a Mentalist tam jsou a tak je to spravne :D
lizzy napsal(a):
Tak další sérii 2 Broke Girl si rozhodně nechám líbit :)
Já taky, já taky! :D
Nejvíc mě potěšilo Person of Interest... jen tak dál :-)
Jupí!!! BBT, The Amazing Race a Survivor! Co víc si můžu přát :)
Cha! Survivor žije :) Naprosto vynikající zpráva :)
Potěšilo Elementary a Person of Interest :) super super...
Za 2 Broke Girls a Mentalistu som velmi rád ostatnými (Himym,TBBT) som si bol viac menej istý, že pôjde ďalej :) ešte ako dopadne TaHM, dúfam že ho predlžia aj keď bez Charlieho to už neni ono,ale zasa stále to nieje až tak zlé :)
Proboha, HIMYM už ne! To mělo skončit už před třemi sezónami.
megawir napsal(a):
Cha! Survivor žije :) Naprosto vynikající zpráva :)
Taky jsem moc ráda, za poslední dvě série se kvalita zvedla, takže jen ať natáčí dál :)
Žádné ze CBS dramat nesleduju, ale co se týče komedií, tak tam patří CBS mezi absolutní špičku. HIMYM, Big Bang a 2 Broke Girls jsou výborné. Co se týče Survivora a Amazing Race, tak to jsou v současnosti (dle mého mínění) jednoznačně nejlepší reality show. Ty zrušit, to by byla svatokrádež :)
Super, za Patricka jsem fakt ráda :) I když to znamená, že se ještě minimálně rok nedozvíme, kdo je Red John :-D Chyběl by mi, blonďáček.
USS Odyssea napsal(a):
Taky jsem moc ráda, za poslední dvě série se kvalita zvedla, takže jen ať natáčí dál :)
Hlavně když můžeš sledovat totální rozsypání Brandona Hantze v každé sérii, ve které se objeví :D
phoebess napsal(a):
Hlavně když můžeš sledovat totální rozsypání Brandona Hantze v každé sérii, ve které se objeví :D
díš pravdu milá zlatá :D
Som nesmierne rada za 2BG :)
Survivor super, i když na tyhle sezóny se obnovení ještě čekalo, zajímavější bude, jak to bude dál, jestli se ratingy zvednou nebo zůstanou na aktuální výši...TAR mě taky potěšilo....
Snad CBS taky něco zruší, aby bylo místo taky na něco nového :)
jukab napsal(a):
phoebess: To o Brandonovi bych možná označil jako spoiler, přece jen někdo ještě třeba ve sleodvání aktuální série není tak daleko...
You got it... citaci ale ovlivnit už nemůžu ;) :D
phoebess: Jojo, nešťastně jsem to řekl, ale pochopili jsme se :) Tak jsem smazal i můj příspěvek a teď si vystoupení našeho bouřliváka můžou všichni užít :)
jukab napsal(a):
phoebess: Jojo, nešťastně jsem to řekl, ale pochopili jsme se :) Tak jsem smazal i můj příspěvek a teď si vystoupení našeho bouřliváka můžou všichni užít :)
Radši budu koukat znova na druhého Hantze, resp. prvního :D :D :D
Já jsem zase pro změnu radost z Blue Bloods :-), u BBT a HIMYM jsem to čekala a taky super:-)
Jasně, ten aspoň něco dokázal :) I když synoveček je taky zajímavá osobnost nebo osobnosti :)
Myslím,že další 2BG si nechám ujít,vtipy se opakují a po celé díly se maximálně pousměju. :)
tak jako radost mi to udělalo, ale teda u mých seriálů jsem nijak překvapená nebyla, cbs to mělo letos celkem jasné.