Potěšilo mě to. Demi má potenciál. Jsem ráda, že ji tam opět uvidím, musím ovšem přiznat, že i Britney jsem tam měla ráda. Songy mám ráda od obou. :)
Upřímně Demi byla lepší mentorka než Britney a x factor jsem vlastně sledovala jenom kvůli ní, takže jsem ráda že se vrátí:)
Jsem moc ráda, že se Demi vrátí. Tyhle soutěže nesleduju, ale díky ní jsem se dívala.
na novou sérii se těším, ale co se stalo za "skandál" v první sérii?
PearlPajule napsal(a):
Jsem moc ráda, že se Demi vrátí. Tyhle soutěže nesleduju, ale díky ní jsem se dívala.
Přesně můj případ, mám Demi ráda a její špičkovéní se Simonem bylo super.
makovecmichal napsal(a):
na novou sérii se těším, ale co se stalo za "skandál" v první sérii?
Cowell a spol. natvrdo vyházeli půlku porotců a moderátora, Nicole se to snažila zakrýt nějakým prohlášením, že odešla sama nebo co, ale to pak prasklo jako blbost :) Jinak předtím ještě vyhodili Cheryl Cole, která kvůli tomu odešla z britského XF a pak zůstala namydlená.
Demi mám rada, no v X Factore si ako porotkyňa až tak dobre neviedla (podľa mňa). Zato som zbožňovala jej doťahovanie so Simonom. Tak snáď to bude v tejto sérii lepšie :)
ragelly napsal(a):
Cowell a spol. natvrdo vyházeli půlku porotců a moderátora, Nicole se to snažila zakrýt nějakým prohlášením, že odešla sama nebo co, ale to pak prasklo jako blbost :) Jinak předtím ještě vyhodili Cheryl Cole, která kvůli tomu odešla z britského XF a pak zůstala namydlená.
děkuji ti :)
Me teda Demi nenadchla. Co udelala se soutezicima se mi nelibilo. Kdyby byla porotkyni a ne koucem, tak by to asi bylo jine...