"Tvůrci uvedli, že absence Coryho (Finna) bude v příběhu vysvětlena"
No to jsem na to teda zvědavá, ty jejich vysvětlení známe :D:D
Zatím se píše že zmizí ze studijních důvodů. Na začátku serie byl 4 díly v tahu tak proč ne.
Já mám problém spíš s tím že stále není potvrzena 5 série. Nerada bych aby Glee skončilo s otevřeným koncem
myslim si, že tvůrci měli v plánu na konci řady opět naznačit finchel vztah, takže fakt supr, díky cory :(
emily84 napsal(a):
Zatím se píše že zmizí ze studijních důvodů. Na začátku serie byl 4 díly v tahu tak proč ne.
Já mám problém spíš s tím že stále není potvrzena 5 série. Nerada bych aby Glee skončilo s otevřeným koncem
To je jen formalita, už obnovují smlouvy, minimálně pátou sérii ještě seriál dostane :)
Tyyy brďo.. tak on je zrovna ten typ, do kterého bych to absolutně neřekla. Drsný. I mě překvapuje jeho trvající vztah s Leou.
Tak hlavně přeji Corymu brzké vyléčení a snad se vrátí zpět v 5 sérii postava Finna by mi chyběla patří mezi moje oblíbené!
Páni, držím mu palce. Úplně mi to připomnělo Chandlera (resp. Matthewa), ten si tím taky prošel. :/
haroska napsal(a):
Tyyy brďo.. tak on je zrovna ten typ, do kterého bych to absolutně neřekla. Drsný. I mě překvapuje jeho trvající vztah s Leou.
On ale už na odvykačce byl v 19 letech - žádný andílek to není
ragelly napsal(a):
To je jen formalita, už obnovují smlouvy, minimálně pátou sérii ještě seriál dostane :)
To doufám oproti jiným seriálům jim to trvá docela dlouho
Hlavně ať to zvládne,má obrovskou podporu od fanoušků i tvůrců serialu.
emily84 napsal(a):
On ale už na odvykačce byl v 19 letech - žádný andílek to není
Číst umím, je to uvedené v článku, že to není poprvé. To ale nemění nic na tom, že bych to do něj prostě neřekla.
haroska napsal(a):
Přesně tak u obojího.
Taky jsem to četla na apríla a když to bylo už na 4. zdroji, tak už mi to začínalo být podezelý :D Ale říkala jsem si, že to někdo vypustil a všichni se toho jenom chytli :D Ale tak bohužel ne, tak snad se z toho brzo dostane...
haroska napsal(a):
Číst umím, je to uvedené v článku, že to není poprvé. To ale nemění nic na tom, že bych to do něj prostě neřekla.
Promiň
Nějak my nedošlo že se tato informace v článku vyskytuje. Znám jí už z Glee stránky,takže jsem ji podvědomě přeskočila.
Ale máš pravdu když jsem o těch jeho problémech četla poprvé (myslím ty v jeho mládí) myslela jsem si, že si někdo dělá srandu.
Prostě není ten typ
A co se týče jeho vztahu s Leou vypadají jako úžasný pár. Monchele jede
allyska napsal(a):
myslim si, že tvůrci měli v plánu na konci řady opět naznačit finchel vztah, takže fakt supr, díky cory :(
Měla by jsi být ráda, že se aspoň přihlásil na tu odvykačku...do drog může vletět každý... neříkám, že ho to omlouvá, ale to co jsi tu napsala, mi příjde vůči němu nefér ;)