Diskuze k článku Upíří seriály čekají dva velké návraty!
lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
6. 4. 2013 / 21:26:17 (před 11 roky)
off

Na Annu se příšerně těším. Jsem zvědavá jak to jako Sarah vezme :D

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
6. 4. 2013 / 21:39:34 (před 11 roky)
off

S tím Jeremym jsem na to dost zvědavá. Jestli totiž budou furt zabíjet hlavní postavy, tak už jim tam za chvíli nezbyde nikdo jinej než ukňučená Elena a Matt, kterej přežije všechno. :D

A nevím, Sarah jsem moc ráda neměla, přišla mi hrozně otravná :D

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
6. 4. 2013 / 21:46:33 (před 11 roky)
off

Moc rada bych Jeremyho videla zpatky, ale myslim, ze ho uvidime jen jako Silase, ktery na sebe vezme jeho podobu, az sebou zacne Bonnie cukat a on ji bude muset presvedcit nebo v nejakem z flashbacku.

trebor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 4. 2013 / 21:46:53 (před 11 roky)
off

Sexuálna beštia pod náboženskou rúškou už sa teším na dalšie časti toho upírskeho seriálu.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
6. 4. 2013 / 21:55:00 (před 11 roky)
off

Já bych upřednostnil, kdyby už nikdo z mrtvých nevstával. Ten stav, jaký je nyní, mi plně vyhovuje.

Andrew Wild
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
6. 4. 2013 / 22:25:57 (před 11 roky)
off

Kristepane! Oni už fakt neví co s těmi TVD dělat.. Tohle oživování, reinkarnace či vtělování do mrtvých fakt příšerně nesnáším a zastávám se názoru, že mrtví by měli zůstat mrtvými! >.<

Ale co se týče Sarah ,,Vanilkového pudinku" Newlinové.. To už je jiná. :D Bylo mi celkem líto, že vlastně ze seriálu prostě.. zmizela, a když už se vrátil Steve, tak by se měla vrátit i Sarah. A přeju aby to s ní tvůrci seriálu vzali za správný konec a doufám, že se z ní stane třeba nějaká psycho mrcha, která se touží pomstít všem upírům a zároveň si hraje na sladkou slečinku. :D

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
6. 4. 2013 / 22:36:11 (před 11 roky)
off

Sakra, to už bych se měla na VD vrhnout, když ani nevím, že můj oblíbenej bráška umřel..takže jsem ráda, že se vrátí, ať už v jakékoli verzi :)

Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
6. 4. 2013 / 22:37:43 (před 11 roky)
off

TVD bych poslední dobou ocenil spíš ve formě ala Game of Thrones..

KubíkRafíkZamík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
7. 4. 2013 / 00:27:10 (před 11 roky)
off

Sarah byla fajn, takže se na ní těším, ale co se týče Jeremyho, nic moc. To nemohli radši vzkřísit Rica, nebo Jennu, nebo Annu?

emily84
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
7. 4. 2013 / 00:50:14 (před 11 roky)
off
Maarti napsal(a):

Sakra, to už bych se měla na VD vrhnout, když ani nevím, že můj oblíbenej bráška umřel..takže jsem ráda, že se vrátí, ať už v jakékoli verzi :)

Ano. Jeremy je po smrti a Elena je víc na facku, než kdy dříve.

Ráda bych kdyby zůstal mrtví, v poslední sérii už to autoři VD dosti přehánějí

Co se týká Sarah pro True Blood, jsem všemi deseti pro její návrat.
Ta její vizáž paničky z Amerického předměstí je skvělý nápad mezi těmi všemi, upíry, vlkodlaky, čarodějky a bůhvíco dalšího

Editováno: 2x | Naposledy: 7. 4. 2013 / 00:54:49
Majef
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
7. 4. 2013 / 08:13:58 (před 11 roky)
off
emily84 napsal(a):

Ano. Jeremy je po smrti a Elena je víc na facku, než kdy dříve.

Ráda bych kdyby zůstal mrtví, v poslední sérii už to autoři VD dosti přehánějí

Co se týká Sarah pro True Blood, jsem všemi deseti pro její návrat.
Ta její vizáž paničky z Amerického předměstí je skvělý nápad mezi těmi všemi, upíry, vlkodlaky, čarodějky a bůhvíco dalšího

No já ti nevím, mně přišla Elena víc na facku předtím, když bulela kvůli každý maličkosti. Jako upírská mrška se mi líbí víc. :D Se Sarah souhlasím. Šup sem s ní do True blood! :)

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
7. 4. 2013 / 08:15:21 (před 11 roky)
off

Ještěže jde TB po VD. Neznám lepší způsob, jak si spravit tu rozpačitou chuť z této série! :) :(
Jo, jo, uznávám, Sookie je někdy taky na facku. :D

manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
7. 4. 2013 / 11:19:18 (před 11 roky)
off

Tak Jeremy mně vůbec nechybí takže návrat mi je vcelku jedno ale asi nejvíc bych si přál návrat Alarica ale toho se nedočkám. :-(
Jinak TVD je 4 série asi nejhorší dá se na to podívat ale oproti začátku je to už takový mišmaš doufám že příští série bude lepší.

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
7. 4. 2013 / 13:33:11 (před 11 roky)
off

V TVD už naozaj nevedia, čo tam majú spraviť. Steven podľa mňa ani vôbec nevie hrať, a Jeremy ako postava mi prišiel nezaujímavý. Ak oživia Jeremyho (a to tak, že Silas nebude v jeho podobe), tak dúfam, že sa vráti aj Kol (pre toho mám slabosť :D)

Na Sarah som zvedavá

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 4. 2013 / 13:15:58 (před 11 roky)
off

Bylo mi jasný, že se tam Jeremy nějakym způsobem objeví zpátky... :-) Snad to bude mít i kladný vliv na Elenu.
Jinak radši bych byla, kdyby se tam vrátil Damonův kámoš Alarick... :-)

vendy.jechova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
8. 4. 2013 / 16:02:39 (před 11 roky)
off

Jeremy a zpátky ? Hurá!!!!!! Jen doufám že Jeremy se vrátí jako Jeremy a ne jako Silas.

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
9. 4. 2013 / 05:43:44 (před 11 roky)
off

Nerozumim tomu, ze se nekdo divi, ze se v Supernatural serialu vraci mrtvi. Od toho je to sn serial. Neznam jich moc, ve kterych bych se to nestalo. Navic v Denicich ti, co zemreli opravdu zemreli a uz se jako zivi nevratili. (jsou serialy, ve kterych se vratili zpet jako zivi) V jine forme ano (treba jako duch, ale znovu opakuji, je to sn serial a tam se proste duchove vyskytuji), ale vylozene zmrtvychvstani ma za sebou jen Elena, za kterou se ale obetoval John.

vera.M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
28. 4. 2013 / 10:01:05 (před 11 roky)
off

Co se týče postavy Jeremyho, tak mi tam docela chybí. Byla to taková nejnormálnější postava, ale i tak bych řekla nechme mrtvé mrtvými. I když chápu, že producenti už opravdu vaří z vody a čekají zázrak v podobě vyšší sledovanosti. Protože poslední dobou mi příjde, že vždy někoho zabijí a pak zabíjí čas tím, že se po něm truchlí a snáží se přijít na způsob, jak ho přivést zpět. Potom to vzdají, je pár epizod, ve kterých je vše v poho a pak znovu nějakým způsobem odejde další postava a jde to celé znovu. Myslím, že TVD by měli skončit, dokud mají ještě alespoň trochu dobrou pověst a ne se za každou cenu snažit udělat nekonečný seriál.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
23. 5. 2013 / 11:36:19 (před 11 roky)
off

tak sarah není žádný šok, spíš se divím, že ji tam nedali už tu minulou řadu. to by bylo vyloženě vrhání materiálem.
co se tvd týče, už bych měla upravit to moje hodnocení. původních 100% už zdaleka, ale opravdu zdaleka neplatí.