Zajímavý a krásný článek až se z těch čísel točí hlava. Zvědavá jsem byla hlavně, když jsem uviděla svoje oblíbenkyně Alyson Hannigan a Kaley Cuoco.
Díky za článek. Jsem ráda, že na vrcholu je Sofia- určitě si to zaslouží :-)
Jinak ty čísla jsou omračující.
PS: "Kardashian sisters" znám jen z bulváru, ale nejsou mi nijak sympatické, tak doufám, že si ty penízky zaslouží i něčím jiným než skandálama :-D
Rozhodně zajímavý článek, berou celkem velké částky teda :-) Ale mně osobně by se tam hodilo i info v jakém seriálu hrají (hrály), protože dost těch hereček vůbec neznám :D
Katschaba napsal(a):
Rozhodně zajímavý článek, berou celkem velké částky teda :-) Ale mně osobně by se tam hodilo i info v jakém seriálu hrají (hrály), protože dost těch hereček vůbec neznám :D
souhlasím :)
Článek je parádní, tyhle bleskovky mám vážně ráda. I když je pravda, že bych tam uvítala "známější" herečky, protože čtvrtka mi nic neříká. :-D
Krom Julianny podle mě všechny do jedné přeceňované herečky, o které by nikdo bez make-upu na ulici půl-okem nezavadil. Zoey není ftipná, Cobey neumí hrát a Kaley zdařile kazí jinak dobrý sitcom. Díky vášni Američanů ke Kardashinkám chápu časté vtipy o jejich hlouposti. Jen můj názor, třeba mě ukamenujte :)
Kroupenka napsal(a):
Pěkný článek, ale Kardashianky za herečky fakt nepovažuju.
já taky ne, nu což
Kroupenka napsal(a):
Pěkný článek, ale Kardashianky za herečky fakt nepovažuju.
To asi nikdo s mozkem, alespoň maličkým. Jsem ráda že několik mých oblíbenkyň tam je.
Tak co, dámy, kdo pojede do Ameriky prorazit jako herečka? :)
Crazy-Nut* napsal(a):
Do Ameriky ano, ale ne jako herečka :-D Herce nesmírně obdivuji, hlavně v komediích- jak dokáží hrát a přitom se nesmát, to bych absolutně nedokázala :)
Teda, až na číslo 17, jsem alespoň jednou slyšela o všech. I když některé nevím za co berou takový balík... :)
Teda... i když se v nějakých seriálech objevily v cameu, Kardashianky bych asi za herečky nepovažovala :D
Vaše fotočlánky miluji, i když mi nevadí ty delší a ráda si počtu, stejně zajásám, když jsou tu fotky :-) Překvapila mě Zooey, ale v milém a teda naopak Kardashianovy sestry nechápu, jde to mimo mě a mám pro ně spoustu označení, ale to poslední by bylo herečky :-D Ale to je show business.
Crazy-Nut* napsal(a):
no já bych chtěla, ale ne jen kvůli těm penězům :)
Zajímavý, tipovala bych, že spousta jiných hereček má mnohem větší příjmy, z těchto jich tak 30% vůbec neznám :(
phoebess napsal(a):
Teda... i když se v nějakých seriálech objevily v cameu, Kardashianky bych asi za herečky nepovažovala :D
Jj, Irenka byla taky hééérečka :D
jo-die napsal(a):
Zajímavý, tipovala bych, že spousta jiných hereček má mnohem větší příjmy, z těchto jich tak 30% vůbec neznám :(
Přesně to mě napadlo taky.
Skvelý článok, zaujímali by ma aj herci :) Aj keď ako už niektorí spomínali, Kardashianky tiež nepovažujem za herečky :D
Páni, takže se tu objevily i všechny Zoufalky.. :D
No, tyhle holky si teda uměj vydělat peníze.:)
Ale stejně mi příjdou ty platy přehnaný. I když je to Amerika.
Kde se dají tyhle informace najít? Mě by celkem zajímalo, kolik si účtuje Emily de Ravin v OUaT (a i Robert Carlyle).