Diskuze k článku Rušíme, ale také obnovujeme!
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
10. 4. 2013 / 21:53:08 (před 11 roky)
off

joo-hoo za Being Human a boo-hoo za Cult :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
10. 4. 2013 / 22:02:35 (před 11 roky)
off

Je škoda, že Matt se nechal jako Alaric v TVD zabít, aby mohl natáčet Cult a takhle to dopadlo... :(

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
10. 4. 2013 / 22:05:57 (před 11 roky)
off
petruska.77 napsal(a):

Je škoda, že Matt se nechal jako Alaric v TVD zabít, aby mohl natáčet Cult a takhle to dopadlo... :(

kdo ví, jestli ho tam teďka Plecka nevrátí, když je tam ta hrozba oživení mrtvých, nebo co...

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 4. 2013 / 22:08:56 (před 11 roky)
off
phoebess napsal(a):

kdo ví, jestli ho tam teďka Plecka nevrátí, když je tam ta hrozba oživení mrtvých, nebo co...

Stejnak za zrušení může Plecka, protože tam chce Alarica zpátky :D Si doma postavila nějakej oltář, ke kterýmu se modlila, aby byl seriál na vy víte co :D

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
10. 4. 2013 / 22:28:03 (před 11 roky)
off

S Cultom to bolo hneď jasné, také seriály ani na CW dlho nevydržia, a sledovanosť už ani spomínať nemusím. Dúfam, že aspoň Carrie obnovia a budem spokojná :)

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
10. 4. 2013 / 22:54:55 (před 11 roky)
off

Ach jo, další seriál, co jsem sledovala a ani se nedovysílají epizody, no paráda :/

Milovnice seriálů <3
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 4. 2013 / 14:03:33 (před 11 roky)
off

Podle mě nebyl Cult nejhorší, ale viděla jsem jen pilot, takže těžko nějak víc soudit. Pokud ho zrušili, nejspíš to nebylo nic extra. Aspoň mám body do tipovačky :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Michal´´Stark´´Hargas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 4. 2013 / 04:55:10 (před 11 roky)
off

škoda ale keby sa Matt vrátil do TVD bolo by to super :)