Diskuze k článku CBS uveřejnila popisy závěrečných dílů včetně HIMYM, BBT...
b.Tom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 4. 2013 / 18:10:24 (před 11 roky)
off

Hmm, HIMYM vypadá zajímavě, už se těším :)

- in omnia paratus -
Ree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
14. 4. 2013 / 18:14:20 (před 11 roky)
off

HIMYM - Těším se na Tedův barák. To je asi tak jediné, co k tomu můžu říct :D
TBBT - Leonard by měl odejít? Snad ne. Ne že bych mu to nepřála.
Five-0 - Cože?! Kono bude stíhána za vraždu?! Ale no taaaaak! Už jednou ji stíhali za krádež peněz. Ale jsem zvědavá na to velké tajemství Wo Fata.
NCIS:LA - Jako vážně?! Prohodit parťáky?! Prooooooč?! To máme za to, že se dočkáme další Densi epizody, co?!

Ukažte mi sexy chlapa a máte ode mě pokoj...
smarinka
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
14. 4. 2013 / 19:00:51 (před 11 roky)
off

Hawaii Five-0: moje teorie je možná trochu přitažená za vlasy, ale já si myslím, že Wo Fat by mohl být Stevův nevlastní bratr (syn Doris, proto ho tehdy nezastřelila když měla možnost)

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 4. 2013 / 19:02:10
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
14. 4. 2013 / 19:20:42 (před 11 roky)
off
smarinka napsal(a):

Hawaii Five-0: moje teorie je možná trochu přitažená za vlasy, ale já si myslím, že Wo Fat by mohl být Stevův nevlastní bratr (syn Doris, proto ho tehdy nezastřelila když měla možnost)

Přesně o tenhle spoiler jsem se s channinou vsadil o panáka. Vidím to totiž úplně stejně... :D A napadlo mě to právě taky v tom díle s Doris... :)

Jinak to s tou Kono... u mě na webu padla taková teorie, že tu vraždu spáchal Michael, Adamův bratr, a Kono za ni bude hledaná, jelikož v tom jednom z předchozích dílů jí vracel její zbraň do pouzdra, když spala... což je rozhodně docela dost možné. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 2x | Naposledy: 14. 4. 2013 / 19:29:09
CapAm
Uživatel od první verze | Cool level: 26 | Ally McBealová
14. 4. 2013 / 19:41:41 (před 11 roky)
off

Criminal Minds: cože? jaká oběť! neeee:(

A dream is a wish that your hear makes.
CZNeo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
14. 4. 2013 / 19:56:52 (před 11 roky)
off

není u Mentalisty chyba? Ten Jane vs. Ta Jane?

smarinka
14. 4. 2013 / 20:07:23 (před 11 roky)
off
Furiant napsal(a):

Přesně o tenhle spoiler jsem se s channinou vsadil o panáka. Vidím to totiž úplně stejně... :D A napadlo mě to právě taky v tom díle s Doris... :)

já to mám od tý době v hlavě a už jsem si i říkala že mám moc bujnou fantazii. tak jsem ráda že to se mnou není tak hrozný...:D

allyska
Autorka článku | Cool level: 54 | Jack Shephard
14. 4. 2013 / 20:12:34 (před 11 roky)
off
CZNeo napsal(a):

není u Mentalisty chyba? Ten Jane vs. Ta Jane?

opraveno, bohužel nesleduju, tak mi to nedošlo

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
14. 4. 2013 / 20:19:19 (před 11 roky)
off
hesky napsal(a):

Criminal Minds: cože? jaká oběť! neeee:(

Moje první reakce, vážně tvůrce občas tuhle sezonu nenávidím.

NCIS:LA - Jako vážně?! Prohodit parťáky?! Prooooooč?! To máme za to, že se dočkáme další Densi epizody, co?!

Ne oni nás jenom nenávidí, a chtějí nás mučit. Ale přísahám jestli jim to bude trvat moc dlouho, poteče krev.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Ree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
14. 4. 2013 / 20:37:53 (před 11 roky)
off
Ne oni nás jenom nenávidí, a chtějí nás mučit. Ale přísahám jestli jim to bude trvat moc dlouho, poteče krev.

No já bych řekla, že tímhle nějak skončí série, což znamená půl roku... Asi umřu! Už tak u nich trpím :D

Ukažte mi sexy chlapa a máte ode mě pokoj...
dixi789
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
14. 4. 2013 / 22:37:51 (před 11 roky)
off
smarinka napsal(a):

Ó můj bože tak tohle by mě vážně nenapadlo. Přemejšlim nad tím proč Doris Wo Fata nezastřelila už nějakou chvíli, ale tahle myšlenka mi teda vyrazila dech

Polopravda je často velká lež.
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
14. 4. 2013 / 23:26:37 (před 11 roky)
off
smarinka napsal(a):

já to mám od tý době v hlavě a už jsem si i říkala že mám moc bujnou fantazii. tak jsem ráda že to se mnou není tak hrozný...:D

Nene, není to s tebou tak hrozný, nejsi jediná :D Já tohle psal právě už hned po tom prvním díle třetí série, tedy poté, co Doris toho Wo Fata nezastřelila (viz komenty u mě na webu). :D S channinou jsme se sice od té doby už viděli, ale panáka zatím ještě nikdo nevyhrál... :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Janna7
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 4. 2013 / 23:49:46 (před 11 roky)
off

Jestli neobnoví Mentalistu a nedozvíme se ve finále, kdo Red John je, tak mě asi klepne :(

// Tak pardon, on už obnovený je, sem to nějak nezaregistrovala :D Každopádně uf :D

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 4. 2013 / 23:51:45
smarinka
15. 4. 2013 / 00:21:42 (před 11 roky)
off
Furiant napsal(a):

Já tohle psal právě už hned po tom prvním díle třetí série, tedy poté, co Doris toho Wo Fata nezastřelila (viz komenty u mě na webu). :D S channinou jsme se sice od té doby už viděli, ale panáka zatím ještě nikdo nevyhrál... :D

já teda většinou tyhle poepizodní diskuze nesleduju, ale asi začnu :D

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
15. 4. 2013 / 15:49:36 (před 11 roky)
off

TAHM: Walden s babičkou, to jsem zvědavá.. a utužení vztahu otce se synem se určitě nějak zvrhne..
NCIS: Aha, ohrožená budoucnost týmu, to jsem napjatá - tušila jsem, že se k Eliovo smrti vrátěj, to bude něco :)
NCIS LA: Deeks se Samem na pevnině, to bude sranda!
BBT: Kampak ho asi pošlou..třeba Indie nebo Jižní Amerika :)
CM: :D já to tušila! Doufám, že to nebude Reid nebo Derek

Annett
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
16. 4. 2013 / 22:20:31 (před 11 roky)
off

CM: cože??? to jsem vážně zvědavá, kdo to bude :(