Diskuze k článku Nahlédněte do kuchyně stanice Syfy
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
13. 4. 2013 / 16:07:28 (před 11 roky)
off

Sakra, skoro všecko to vypadá hodně dobře. Nějaké scifi bych už do svého portfolia potřeboval zařadit :-)

Sangaj
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
13. 4. 2013 / 16:31:13 (před 11 roky)
off

A že by obnovili Universe nebo aspoň dotočili ty filmy co slibovali :-(

Správný muž na špatném místě vždy dokáže změnit chod světa. Za peníze si zdraví nekoupíš, maximálně tak lepšího doktora!
Clear
Autorka článku | Cool level: 53 | Roy
13. 4. 2013 / 16:33:43 (před 11 roky)
off

Osobně mě nejvíc nadchl koncept Infinity. Trošku mi přijde na styl Stargate Universe. Skupina se dostane někam, kde vůbec nechtěla být a zoufale touží se vrátit domů, protože tam hrozí katastrofa velkých rozměrů. Objevují cizí světy, rasy, technologie... Prostě něco, co by mohlo dobře zastoupit Hvězdnou bránu. :)

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Sangaj
13. 4. 2013 / 16:36:06 (před 11 roky)
off
Clear napsal(a):

Prostě něco, co by mohlo dobře zastoupit Hvězdnou bránu. :)

No problém Universu bylo to že to bylo až moc dospělé na hvězdnou bránu, tak nevím jestli serial s podobným konceptem by mohl mít úspěch

Správný muž na špatném místě vždy dokáže změnit chod světa. Za peníze si zdraví nekoupíš, maximálně tak lepšího doktora!
Jirka B.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
13. 4. 2013 / 17:00:16 (před 11 roky)
off

... spousta parádních věcí, už aby to tu bylo

vojtymumy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
13. 4. 2013 / 17:04:48 (před 11 roky)
off

Mám ráda Nivena, takže jsem zvědavá na Ringworld a pak Infinity.

Andrew Wild
13. 4. 2013 / 17:38:26 (před 11 roky)
off

Wow, tak na Dominion se opravdu těším. Film se mi líbil a seriál z tohoto prostředí? To si nechám líbit. :)

kate23
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
13. 4. 2013 / 17:51:43 (před 11 roky)
off

Wau, taková pěkná nabídka scifáren :-) už se těším až něco začnou vysílat. Na můj vkus se poslední dobou vysílá málo sci-fi (snad mi Defiance zatím bude stačit)

Mrakulinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 4. 2013 / 19:19:33 (před 11 roky)
off

Teda musím říct že jsem vážně zvědavá jak to všechno bude vypadat opravdu nás čeká zajímavá sezóna

Jolinar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
13. 4. 2013 / 19:31:08 (před 11 roky)
off

Asi jsem už moc rozmazlená a náročná, co se sci-fi seriálů týče, ale asi už hledám něco, co tady ještě nebylo a z téhle nabídky mám bohužel pocit, že to je obrovská recyklace. Infinity? SG1+SGU+Voyager. Childhood's End? Už tu máme Falling Skies. Clandestine mi zase až moc připomíná Firefly a z toho zbytku mám pocit, jako by to byl fajn námět na jednu epizodu. Zaujal mě Shelter a koneckonců i Clandestine, už jen z toho důvodu, že kdyby to bylo alespoň z poloviny tak dobré jako Firefly a přežilo to první řadu, budu ráda.
Ale mně tyhle popisky stejně nikdy moc neřeknou, takže si počkám, pustím si piloty a uvidíme ;)

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
13. 4. 2013 / 21:19:33 (před 11 roky)
off

Som zvedavy co z toho nakoniec bude. Zaujimavy je snad kazdy projekt ale co natocia, a co sa dozije odvysielania celej prvej serie je u SYFY vzdy hra nahody ako preferencii. Nehovoriac ze uz par veci potopili.

Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 4. 2013 / 02:06:49 (před 11 roky)
off

High Moon: v podstate nic nebylo receno, jen jsem zvedav jak si poradi s sestinovou gravitaci ...
Childhood's End: Miluju ACC, takze doufam, doufam(!), ze to nezmrvi, zatim to tak vypada (jaka valka? nic takoveho v Konci detstvi nebylo).
Ringworld: nejak jsem se nedostal k tomu abych prelouskal predlohu, hanba mi, ja vim, tak cekam s cim se vyvrbi.
Jamie Foxx project: nemam rad horory, v jednom ziju (;-) ), takze nekomentuju.
No place: ze by "Ring/Saw" v nehororovem provedeni?
Orion: Indiana Jones v sukni a ve vesmiru? Tak to jooo (a jestli to bude nejaka fajna koc, nebudu se zlobit ;-) ).
Sojourn: Proc mi to pripomina "Ocelove jeskyne" od Assimova? Uvidime po prvnim dile.
Clandestine: tohle by mohlo byt zajimave, mam slabost pro "dobre" zaporaky, uvidime ...
Infinity: jak bylo receno, StarGate v novem kabatku?
Silver Shields: tohle by mohl byt cerny kun nove nabidky. Zajimavy namet!
Dominion: Legie se mi zrovna nijak zvlast nelibil, ale tohle by mohlo byt dobre restartovani napadu.
Shelter: nepochopil jsem, jedni v ukrytu jako mezi sebou bojuji a na povrchu naopak kamaradi az do konce? (nebo PO konci?)
Celkove musim souhlasit s tim, ze Sci-Fail se vcelku snazi ...

toebiash
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
14. 4. 2013 / 11:08:15 (před 11 roky)
off

SyFy toho vždycky naslibuje :) Polovina těch projektů zůstane u ledu a z té druhé bude stát za něco tak jedna série. Ty jejich plány se krásně poslouchají, ale ve výsledku dostaneme série, které jsou při nejlepším na ho... ouby. Každý rok si říkám, že teďka už to budou všecko pecky. Věřit tomu nebudu, ale budu si to říkat i teď :D

For fans by fans
puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
14. 4. 2013 / 12:56:25 (před 11 roky)
off

Ono sa to dobre číta,ale pochybujem , že stoho aj niečo bude. :)

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 4. 2013 / 20:51:24 (před 11 roky)
off

To je vycet jen moznych projektu? Nebo uz jsou to tutovky? At tak ci tak vsechno kupodivu vypada pouzitelne coz je dost prekvapujici :)

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
15. 4. 2013 / 02:10:19 (před 11 roky)
off

SYFY už nevěřím nic. :)

"Let's put a smile on that face!"
puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
15. 4. 2013 / 03:22:50 (před 11 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

SYFY už nevěřím nic. :)

Amen.
Ako vraveli stará mať.

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 4. 2013 / 11:30:16 (před 11 roky)
off
Sangaj napsal(a):

No problém Universu bylo to že to bylo až moc dospělé na hvězdnou bránu, tak nevím jestli serial s podobným konceptem by mohl mít úspěch

V podstatě je to stejný koncept jaký měla Star Trek: Voyager. A ten měl uspokojivých 5 sezon. Problém SGU byl podle mého odklonem od klasických SG. Stejný svět jiný styl vyprávění a to je pohřbilo. S ostatníma SG to mělo společné jen pár postav, bránu a název - jinak nic. Prostě skalní fanoušky znechutily a nové nezískali - i-když koncept byl dobrý

Ajam
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
16. 4. 2013 / 14:25:20 (před 11 roky)
off

Ringworld, Clandestine, Infinity, Orion zní dobře. Ale nepředbíhejme...

Aby tě sežral velkej pes!