Doufám, že příští týden tady bude článek s dámama nahoře bez aby to bylo fér. :-)
Oooo, Sam, Damon, Stefan, Julian, Lucas, Nathan, Chase..
Veľmi pekný fotočlánok :)
(Ale kde je Dean?!)
Oh, nejlepší fotočlánek vůbec! :D Akorát mi tam chybí Jensen, který je jenom v ikonce :(
Bylo by případně možné udělat podobný článek i s krasavci z jiné stanice? :)
Mik napsal(a):
Doufám, že příští týden tady bude článek s dámama nahoře bez aby to bylo fér. :-)
Právě sem si říkal jestli bude nějaký podobný článek i pro pány :-)
Jejejej, to je krásné pokoukání po ránu :D
Ale má to jednu obrovskou chybu - kde je Jensen?! o.O
Chybí už jen Derek z Teen Wolf a Eric z True Blood:)
Nojo ti nejsou z CW...
Vícero takových článků, prosím :D
Mik napsal(a):
Doufám, že příští týden tady bude článek s dámami nahoře bez, aby to bylo fér. :-)
Hlásím se o totéž. Je přeci nutno zrovnoprávnit ženy s muži, že? :-)
sakra...už před rokem jsem odrovnala jeden noteboook protože se do ně "dostala" voda:))
wau :D Damon je prostě....! Chlapům doporučuju zlanařit Furianta :D
chci se zeptat, co tě vedlo dát tam chlapy jen z CW? chceme víííííc takových článků, takže šup i z ABC atd. :D
Inak ja postupne zisťujem, že väčšina seriálov, ktoré pozerám, sú z CW. Preto som maximálne spokojná s výberom :)
(No, možno by som ešte privítala Erica z TB.)
to je ale krásný den, sluníčko na obloze a kluci bez triček :-D pěkné :-D
Moooc krásný článek :D Víc takových...:D
:D to je pokoukáníčko, některý z nich bych rozhodně brala..a nebyl byla takovej fotočlánek i z jiných stanic?
Mik napsal(a):
Pridavam se ... kdyz rovnopravnost, tak rovnopravnost! ;-)
Chlapi, zapomeňte :D Jsme slušný web :D A nadržujem našim uživatelkám :P :D
Tak to chce stávku, pánové!! :D
Marty8901 napsal(a):
Tak to chce stávku, pánové!! :D
A pochod proti bezpráví :-)
ragelly napsal(a):
Chlapi, zapomeňte :D Jsme slušný web :D A nadržujem našim uživatelkám :P :D
Proto se mi tady tolik líbí! :D
No co je na tom špatného. Vy, slečny, jste si prohlídly odhalená mužská těla a vše v pořádku. Teď jsou na řadě muži a dávka odhalených ženských těl, alespoň z části, no ne? Ptám se, nebylo by to spravedlivé? Pánové, souhlasíte doufám se mnou. :-)
HonZajs000 napsal(a):
No co je na tom špatného. Vy, slečny, jste si prohlídly odhalená mužská těla a vše v pořádku. Teď jsou na řadě muži a dávka odhalených ženských těl, alespoň z části, no ne? Ptám se, nebylo by to spravedlivé? Pánové, souhlasíte doufám se mnou. :-)
Pánové se můžou kochat obrázku na titulce, kde se líbají dvě kočky :D
ragelly napsal(a):
Pánové se můžou kochat obrázku na titulce, kde se líbají dvě kočky :D
No tedy, takhle nás odbýt. :-)
nějaký herečky bez trička by nebyly?
Moc mě potěšilo, že jste tam dali pány: Tom Welling a Justin Hartley :) Zbožňuju je ♥
Tak toto je článek přesně pro mě. Doufám, že bude ještě další várka z jiných stanic. Ale Jensen ve velkém mi tu také chybí. :)
kate23 napsal(a):
to je ale krásný den, sluníčko na obloze a kluci bez triček :-D pěkné :-D
Jo jo, přesně tak. A takhle by to mohlo chodit víc slunečných dnů, na každé stanici se snad musí najít něco k pokoukání :D. Velká pochvala, na tenhle fotočlánek jsem přesně čakala :).
USS Odyssea napsal(a):
chci se zeptat, co tě vedlo dát tam chlapy jen z CW? chceme víííííc takových článků, takže šup i z ABC atd. :D
v úvodu fotočlánku je napsáno, že stanice CW myslí ekologicky, což se dá rozkliknout a tam je vtipné (mně teda přišlo) video a to mě inspirovalo :)
Janna7 napsal(a):
Jejejej, to je krásné pokoukání po ránu :D
Ale má to jednu obrovskou chybu - kde je Jensen?! o.O
ani mi nemluv, můj Deneček ze supernaturalu, bohužel jsem chtěla dávat jen fotky přímo ze seriálu a pořádná fotka nebyla, tak jsem se musela spokojit s ikonou
Tento článok mi vyčaril úsmev na perách, len tak ďalej :D
allyska napsal(a):
v úvodu fotočlánku je napsáno, že stanice CW myslí ekologicky, což se dá rozkliknout a tam je vtipné (mně teda přišlo) video a to mě inspirovalo :)
Ano, ten fakt, že CW myslí ekologicky mě hned zaujal, tedy dokud jsem nezačala koukat na obrázky :D
A ano, takových fotočlánků chceme víc!
Moc pěkný nápad na článek, ale sakryš, nalákat na Deana a pak ho tam nedat, to je krutý:-)
To video z CW je taky dobrý.
Taková nostalgická vzpomínka na 1. sérii OTH a Lucase s basketbalovýma míčema. Paul Wesley se v TVD nezdá, tady teda vypadá, že si říká, to mám na upíra fakt dobrý tělo.
Podle čeho autor článku vybírá fotky? :) Zaměřujete se jen na seriály, které sleduje autor nebo ne? :)
pufina napsal(a):
Podle čeho autor článku vybírá fotky? :) Zaměřujete se jen na seriály, které sleduje autor nebo ne? :)
nápad dostanu samozřejmě u seriálu, co sleduju, ale aby byl fotočlánek větší, pomáhá mi google a taky seriálový znalec ragelly :D
Woooow :)) taky se přikláním k víc takovým článkům :) ale teda ten Jensen tam fakt chybí :(
allyska napsal(a):
nápad dostanu samozřejmě u seriálu, co sleduju, ale aby byl fotočlánek větší, pomáhá mi google a taky seriálový znalec ragelly :D
Aaah tak :) já jen, že mi taky přišlo 14 snímků (a navíc víc postav z jednoho seriálu třeba) málo.. Že to není takový obsáhlejší, škoda škoda :) Každopádně moc dobrý nápad!
Taky mi tam chybí Jensen Ackles, ale jinak by mi takové články častěji vůbec nevadily. :D
Damon! :)
Wade! :)
Ian :333
Ale Jensene, kdepak ty jsi se schoval? :D
Leslie napsal(a):
Ian :333
Ale Jensene, kdepak ty jsi se schoval? :D
v supernaturalu si to tričko prostě sundat nechce :D
allyska napsal(a):
v supernaturalu si to tričko prostě sundat nechce :D
Ale sundával si Jensen tričko v Supernatural.. Nedovedu říct přesné číslo dílu, ale zrovna lovili toho měniče a on se přeměnil na Deana.. A jak ten měnič vlezl někam do kanálu nebo kam, tak začal sloupávat tu kůži, sundával si tričko předtím, dívejte
pufina napsal(a):
Ale sundával si Jensen tričko v Supernatural.. Nedovedu říct přesné číslo dílu, ale zrovna lovili toho měniče a on se přeměnil na Deana.. A jak ten měnič vlezl někam do kanálu nebo kam, tak začal sloupávat tu kůži, sundával si tričko předtím, dívejte
jj, ale ta fotka má špatné rozměry, byla by ve fotočlánku rozmazaná, proto je jen v ikonce :)
allyska napsal(a):
jj, ale ta fotka má špatné rozměry, byla by ve fotočlánku rozmazaná, proto je jen v ikonce :)
To jsem už nekoukla, že je v ikonce Jensen, pardón :) A myslím, že nadšené fanynky Jensena by neopovrhly ani špatnými rozměry :D
channina napsal(a):
Vícero takových článků, prosím :D
Ano ano, vicero :) hned mam prijemnejsi den :D
foruska napsal(a):
Chybí už jen Derek z Teen Wolf a Eric z True Blood:)
Nojo ti nejsou z CW...
Třeba budou v tom dalším, protože v tomto rozhodně chyběli. Nepohrdla bych ani Mikem ze Suits nebo Nealem z White Collar :)
Mě by nevadil třeba Josh Holloway :D
Asi márne som dúfala, že sa to objaví Jesse Williams. Možno nie je taký známy, ale rozhodne stojí za to ;)
Crazy-Nut* napsal(a):
Velmi zajímavé pokoukání ;D
Souhlasím, ale chtělo by pány i z ostatních stanic, předem děkuji
Bude další díl??Podle mě je ještě hodně herců,co by stáli za zmínku :)