nechtěla bych být teď scénáristou nebo vlastně kýmkoliv, kdo se a tvorbě filmu podílí. Vyhovět fandům tak, aby se jim film líbil nebude rozhodně žádná brnkačka.
každopádně se na film už moc těšim, zrovna nedávno sem si dala maraton
Bylo by zajimave, kdyby ten film odstartoval obnoveni celeho serialu :-D Vim, ze to asi moc pravdepodobne neni, ale uz se stali podivnejsi veci ne? :-)
Těším se těším :-) ale osobně sem asi držgrešle, protože mě ani napadlo přispět.
Páni, tak to gratuluju a hrozně se těším na film. Jo a taky patřím mezi ty co si dali tak trochu seriál hezky celý znova a některé epizody opakovaně.
MNTB napsal(a):
nechtěla bych být teď scénáristou nebo vlastně kýmkoliv, kdo se a tvorbě filmu podílí. Vyhovět fandům tak, aby se jim film líbil nebude rozhodně žádná brnkačka.
každopádně se na film už moc těšim, zrovna nedávno sem si dala maraton
Myslím, že když to má na starosti Rob, nic hrozného se stát nemůže ;) jinak se na film moc těším, sám jsem taky přispěl, i když jen 2$ :D
Super! Já, jakožto fanoušek tohoto seriálu jsem moc rád, že se povedlo vybrat dostatečnou částku pro natočení filmu. Jde vidět, že se fanoušci nesmířili s ukončením a podporují ho i po několika letech. Teď už nezbývá, než jen čekat a doufat, že se film povede ;)
Nebylo by špatné, kdyby nás tvůrci překvapili i něčím jiným, než jen filmem...
Kdyz jsem v prvnim prispevku na toto tema nadhodil, ze osobne ocekavam tak 3-5 mega byl jsem v duchu dost optimisticky ... a vida, skutecnost je takova, ze jsem byl pesimista! Vynikajici prace! Ted jeste aby si z toho vzali priklad i dalsi ... (Star Gate?)
já jsem přispěla:)
Bože já se tak moc těším :) Je vidět, že fanoušci jsou velká hnací síla filmového/seriálového průmyslu :) Laťka je nicméně díky jejich důvěře nastavena vysoko, tak snad se film povede podle očekávání a třeba naváže i seriálem :) Uvidíme :)
Před chvílí přišla zpráva, že Enrico Colantoni si zopakuje roli Veroničina otce Keitha Marse! Jak se vám tahle zpráva líbí? :)
ragelly napsal(a):
Před chvílí přišla zpráva, že Enrico Colantoni si zopakuje roli Veroničina otce Keitha Marse! Jak se vám tahle zpráva líbí? :)
Hodně, hodně moc.
ragelly napsal(a):
Wow. Tak to je super! :)
ragelly napsal(a):
Jsem ráda, v té roli se mi moc líbil :)
ragelly napsal(a):
Bez něj by to snad ani nešlo! :)
Další zprávy k Veronice!
Rob Thomas podepsal smlouvu na dvě knihy! Ty budou dějově navazovat na to, kde skončí chystaný film. První díl vyjde pravděpodobně ruku v ruce s filmem :-)
Kdo z vás si knížky pořídí? :-)
ragelly napsal(a):
Další zprávy k Veronice!
Rob Thomas podepsal smlouvu na dvě knihy! Ty budou dějově navazovat na to, kde skončí chystaný film. První díl vyjde pravděpodobně ruku v ruce s filmem :-)
No tak touhle zprávou jsem potěšena, alespoň bude co číst. Dávám palec nahoru :)
ragelly napsal(a):
Další zprávy k Veronice!
Nejdřív "Castlovky", teď tohle a pak mi má někdo věřit, že čtu klasiky! :D