Jdem na to zvědavý.. Hrál jsem i hru v betě.. nebylo to špatné.. uvidíme co seriál :)
Na Defiance jsem hodně zvědavý. Hlavně aby nakonec nebylo očekávání větší než skutečnost, snad to dobře dopadne.
Na Defiance jsem zvědavá, původně jsem na to nechtěla koukat, ale v posledních pár dnech jsem se koukala na různá promo videa a přesvědčilo mě to, abych se na to začala dívat.
Ač nejsem velký fanda sci-fi, tak Defiance ve watchlistu mám už dlouhou dobu. Jen je otázka, kdy se k tomu dostanu :/
Vcera jsem koukal na prvni dvojdil a libilo se mi to, urcite budu pokracovat dal. Jinak me docela zajimato to propojeni s hrou, jak to bude vypadat. Co jsem koukal tak hra vysla uz pred tremi tydny, tak by me zajimalo jestli hraci uz meli nejaky vliv na serial nebo se to bude davkovat po nekolika dilech.
Protoze v posledni dobe je po nejake sci-fi (at uz dobre, ci spatne) docela hlad, snizil jsem sve naroky a tesim se, vecer se uvidi, treba budu prijemne prekvapen (ale co kecam, tesim se jak malej kluk!!!)
Trochu se bojím mít vysoká očekávání, ale... mám vysoké očekávání :D Dobrého sci-fi se nám poslední dobou příliš nedostává, ale cítím v kostech, že Defiance by tu džuznu mohlo zaplnit. Doufejme, doufejme :)
Článek se vůbec nezmiňuje o hře, což je docela škoda... hraju už od launche a je to hodně fajn.
Chybí mi tam zmínka o tom, že dvorním skladatelem seriálu je Bear McCreary (ale mě si nevěímejte, já jsem Bearofil :D )
teda já sem hodně natěšena a nebudu se moct dočkat až večer příjdu z práce a hned se na to vrhnu :-)
Davo napsal(a):
Tahle věta se mi nelíbí, zní jako by BG byla lepší než SG ;D
teď jsem to taky četla, ragelly ragelly :D kdy se na Bránu konečně podíváš? :D
Davo napsal(a):
Tahle věta se mi nelíbí, zní jako by BG byla lepší než SG ;D
A neni snad?
USS Odyssea napsal(a):
teď jsem to taky četla, ragelly ragelly :D kdy se na Bránu konečně podíváš? :D
tak do patnácti let bych se k tomu myslím dostat mohla ;)
jako fanda scifi urcite mrknu, podle proma vidim velkej potencial