Pravda no Spartakus skončil v tom nejlepším. Ale je to takhle podle mě mnohem lepší než aby to tahali dál a kvalita šla dolů. I AM SPARTACUS!
Tak Spartakus byl jeden z mých nej, ale Da Vinci´s Demons pilotní díl mě totálně dostal do kolen a doufám že se udrží. ;-)
Tak Spartacus by podle mě ještě klidně jednu sezónu snesl, přece jen těch bitev, co svedl, bylo hodně. Každopádně je to jeden z nejlepších seriálů poslední doby, který si držel svoji kvalitu po všechny sezóny. No a k Da Vinci's Demons, zatím to podle mě nějaký velký zázrak není, ale uvidíme dál ;-)
ha ha ha Spartacus skončil hore ratingom a sledovanosťou ale kvalitou riadne dole podľa mňa.Prvá séria jednoznačne THE BEST ostatné dve slabulinký odvar ....
Da Vinci´s Demons som zatiaľ nepozeral.
VanThomass napsal(a):
Tak Spartacus by podle mě ještě klidně jednu sezónu snesl, přece jen těch bitev, co svedl, bylo hodně. Každopádně je to jeden z nejlepších seriálů poslední doby, který si držel svoji kvalitu po všechny sezóny. No a k Da Vinci's Demons, zatím to podle mě nějaký velký zázrak není, ale uvidíme dál ;-)
no já jsem zatím na vážkách, jestli to bude úžasný seriál nebo hrozná kravina :D.
VanThomass napsal(a):
ševča: Myslíš Spartaka nebo Da Vinci's Demons? ;-)
da vinci. spartaka jsem viděla jeden díl a ten se soustředil na umělé záběry stříkající krve víc, než co by mě mohlo bavit.
ševča: Jasně, no já právě po prvním díle mi prostě ten herec vůbec nesedl, tohle není žádný Leonardo Da Vinci, ale "Amík s moderním strništěm" Takže tomu možná šanci dám, ale momentálně je dost jiných lepších seriálů ;-)
já bych ho nesoudila tak přísně. pokud se nepletu, nevíme, jak da vinci vypadal zamlada, takový ten tmavší typ, aby se mohl vydávat za itala, to je. kdo může říct, že nebyl takový, jakého nám ho ukazuje seriál? jasně, to jeho hraní si na sherlocka trochu přehánějí, ale to je věc scénáře a pojetí seriálu, herec jako takový by s tím nic neudělal, kdyby ho hrál da vinciho potomek.