Gillian Anderson vypadá úžasně! Moc se na ni těším v Hannibalovi.
A přehození epizod prý půjde dějově poznat. Ale naprosto chápu jejich rozhodnutí, sice to bude posunuté jenom o týden, ale alespoň to nebude tak moc čerstvé.
Tak Castla celkem chápu.
Castle je pochopitelný. Nebude to poprvé a bohužel nejspíš ani naposledy, kdy se mění program z podobných důvodů.
Jinak: Teda kolik tej Gillian je?! Je to kočka, možná jí to sluší víc než v Aktech.... :)
Gabik.029 napsal(a):
A přehození epizod prý půjde dějově poznat. Ale naprosto chápu jejich rozhodnutí, sice to bude posunuté jenom o týden, ale alespoň to nebude tak moc čerstvé.
No tak si počkáme a dáme si to ve správném pořadí. :D
Fruiko napsal(a):
Jooo, kdybych to tak vydržela to čekání. :D
Jinak mě tak napadlo, v Kanadě se bude vysílat v původním pořadí, nebo to taky přehodí?
Gabik.029 napsal(a):
Jinak mě tak napadlo, v Kanadě se bude vysílat v původním pořadí, nebo to taky přehodí?
Určitě to taky prohodí, nebudou vysílat dvě odlišné epizody, pak by se jim na to nikdo nekoukal, každý by to už viděl.
Já teda samozřejmě nijak nechci brát ten "teror v Bostonu" na lehkou váhu, to ne. Ale to prohazování mi přijde jako zbytečnost (nejen kvůli tomu, že se nejedná o díl vysílaný bezprostředně po události) a trochu pokrytectví (ve zprávách můžou být ty výbuchy ukazovány milionkrát za sebou, ale ty se očividně na nějaké rodiny obětí ohlížet nemusí).
Lidi, kteří by se na díl chtěli kouknout, tak se na něj kouknout, i kdyby tam byl ukázaný výbuch celé planety, protože většina dokáže rozpoznat, co je a není realita a navíc určitě chápou, že se díly netočí den předem. A u rodin a přátel obětí vážně pochybuju, že mají čas a náladu se starat o to, co běží v televizi...
Fruiko napsal(a):
já si asi fakt počkám, stejně toho mám příští týden hodně, takže mi to ani vadit nebude :D
Gabik.029 napsal(a):
Tak jsem se jich ptala na Twitteru a taky to přehazují.
Gabik.029 napsal(a):
Tak jsem se jich ptala na Twitteru a taky to přehazují.
zrovna čtu tvůj retweet :D
USS Odyssea napsal(a):
zrovna čtu tvůj retweet :D
:D Ale nebylo by špatný mít dvě nový epizody v jeden den. :D