Přidávám se ke gratulaci a i ke děkovačce. :)Co se týče 10 000 si ovšem netroufám tipovat. :)
Gratulace, a taky všem lidem co rozšiřujou obsah tohoto skvělého webu děkuji.
Pro mě jste jedničky co se týče seriálů v ČR. Jste super. Jen tak dál
PS: V čem jste udělali ty parádní statistické grafy. Moc by se mi to hodilo.
Gratulace a díky!
A to je aaale hezká grafotabulka :D
Gratulace k 5000, hlavně dobrá práce redaktorů.
Gratuluju k 5k a moc pěknému ztvarneni.
Jen veta "A to všechny mají pečlivě vyplněné profily." mi tam zatim moc nesedi. A MA by se tam nemelo pocitat, protoze to neni serial/anime.
gratulace k půldesetitisíci! :)
Gratuluju. Dobrá práce:)
Neuvěřitelný! Fakt super. Jeden by řekl, že počet přidávaných seriálů bude naopak klesat. Přeci jich není nekonečně.
Mik napsal(a):
Gratuluju k 5k a moc pěknému ztvarneni.
Jen veta "A to všechny mají pečlivě vyplněné profily." mi tam zatim moc nesedi. A MA by se tam nemelo pocitat, protoze to neni serial/anime.
Tím se chtělo říct, že to nejsou jen prázdné názvy, ale někde je i něco vyplněné. :D
richter.vit napsal(a):
Pro mě jste jedničky co se týče seriálů v ČR. Jste super. Jen tak dál
PS: V čem jste udělali ty parádní statistické grafy. Moc by se mi to hodilo.
infogr.am - do konce měsíce (to tuším, je možná i déle) je k dispozici PRO verze zdarma, kde jde exportovat a vůbec si s tím víc hrát.
Gratuluji ke skvělým číslům :)
Blahopřeji. :-)
Tak to je úžasné! :) Moc gratuluji :)
Páni tak to moc gratuluji.
Taky se přidávám ke gratulaci s přáním, ať rosteme dál! :-)
a kdo má pak mezi takovým množstvím hledat trofej :D
jinak se ale přidávám ke gratulantům ;)
Gratuluji k 5000 a děkuji za bezva práci, kterou odvádíte :-)
jak může být Vampire Diaries před Game of Thrones?
Velká gratulace a doufám, že seriály budou přibývat stejným tempem jako doteď.
Pekné. :)
Gratuluji k 5000 serialu.
Clovek je az prekvapen kolik toho je, kolik pismenek muselo byt napsano :)
Diky Vam...
Jste skvělí, gratuluju a moc děkuju všem, kdo na tomhle skvělém webu mají svou zásluhu :)
Páni, gratulačka... :)
Všem, kteří se podílí na vývoji tleskám a doufám, že Vás to nikdy nepřestane bavit!
P.S.: vymazlené tabulky... ;)
Gratuluju k 5000 a děkujeme za neustálé doplňování seriálů:)
Gratuluji k 5000 a děkuji všem kteří jsou za to zodpovědní :D
Gratuluji a doufám, že se dožiji dalšího milníku "10 000" :)
Krásně provedené grafy :-). Gratuluji a děkuji všem, kteří tu odvádí tak skvělou práci!
Přidávám se ke gratulacím k 5000 seriálů. Všechna čest.
Taky se přidávám s gratulací a přeju ať přibývají další a další seriály :) Jinak moc pěkně a zajímavě zpracovaný článek =)
Jerremy napsal(a):
Gratuluji k 5000 serialu.
Clovek je az prekvapen kolik toho je, kolik pismenek muselo byt napsano :)
Diky Vam...
Jé to se dalo taky spočítat. Škoda. Tak do tabuleček k 10 000 na to snad nezapomenu. :D
Gratuluji a moc děkuji všem kteří se na serialzone podílejí. Co by jsme si bez vás počali? A 10 tisíc?Mno jen ať stanice vyrábějí a za dva roky bude oslava :-D
Moc gratuluji!!
Taky trofej "Serialovy loudic" je ta, ktere si vazim nejvic. Uz se tesim na 3. hvezdicku, mam v zasobe jeste asi 15 serialu, ktere bych chtela pridat :-)
Páni, moc gratuluju a ty statistiky jsou úžasné udělaný, fakt super, tak snad brzo bude i těch 10 000, snad většina kvalitních seriálů, které jen tak kvůli sledovanosti neukončí ;)
Blahopřeji
Krása...jen tak dál. Gratuluji. :*
To jsem ale nečekala, že TBBT je nejoblíbenější. Seriál je sice dobrý, ale vždyť je to pořád jenom sitcom.
Elle napsal(a):
Krása...jen tak dál. Gratuluji. :*
To jsem ale nečekala, že TBBT je nejoblíbenější. Seriál je sice dobrý, ale vždyť je to pořád jenom sitcom.
Tohle mi nějak uniká. Sitcom není plnohodnotný seroš?
Mě zase zaráží ty Upíří deníky. Když už upířina, tak proč ne True Blood? Seriály HBO jsou kvalitní po všech stránkách...
Dadulinka napsal(a):
Tohle mi nějak uniká. Sitcom není plnohodnotný seroš?
Mě zase zaráží ty Upíří deníky. Když už upířina, tak proč ne True Blood? Seriály HBO jsou kvalitní po všech stránkách...
Dle mého názoru je, že při sledování seriálu bychom neměli jen tupě zírat a zabíjet čas. Jde i o to si z něho něco vzít, jakési poselství, něco nad čím se můžeme zamyslet. Samozřejmě to je každého věc, ale já mám pro seriály stejná kritéria jako např. pro knížky.
Elle napsal(a):
Dle mého názoru je, že při sledování seriálu bychom neměli jen tupě zírat a zabíjet čas. Jde i o to si z něho něco vzít, jakési poselství, něco nad čím se můžeme zamyslet. Samozřejmě to je každého věc, ale já mám pro seriály stejná kritéria jako např. pro knížky.
A jaké poselství a z kterých konkrétních seriálů si odnášíš? :)
Taktéž gratuluji, ale pořád je zde dost věcí, co se za seriály považovat nedá...
ragelly napsal(a):
A jaké poselství a z kterých konkrétních seriálů si odnášíš? :)
Například z Breaking Bad.
- Nejlepší pračka na špinavý peníze je myčka / síť restaurací.
- Pokud chceš někoho otrávit, tak, že si s ním, ze stejné lahve vypiješ jed, tak měj za rohem připravenou mobilní trasnfúzní stanici se spoustou krve tvé krevní skupiny.
- Když držíš ve slepě vězně a rozbiješ u něj talíř, vždycky si přepočítej střepy.
- Když chceš rozpouštět člověka v kyselině ve vaně, kup si plastovou vanu!
- Neser Waltera.
A spousty dalších...
Fruiko napsal(a):
Například z Breaking Bad.
- Nejlepší pračka na špinavý peníze je myčka / síť restaurací.
- Pokud chceš někoho otrávit, tak, že si s ním, ze stejné lahve vypiješ jed, tak měj za rohem připravenou mobilní trasnfúzní stanici se spoustou krve tvé krevní skupiny.
- Když držíš ve slepě vězně a rozbiješ u něj talíř, vždycky si přepočítej střepy.
- Když chceš rozpouštět člověka v kyselině ve vaně, kup si plastovou vanu!
- Neser Waltera.
A spousty dalších...
No tak ještě že ten seriál mám ve Chci vidět, tohle se mi bude samozřejmě velmi hodit! :D
:D :D :D Nesmějte se jí. :D :D Ona to asi tak nemyslela, asi tím chtěla říct, že sitcomy jsou spíš podprůměrnější než ostatní seriály, ale co se týče Teorie velkého třesku, tak ten seriál rozhodně převyšuje seriály klasického kalibru.
Ville napsal(a):
A v Breaking Bad se alespoň dozvíme např. něco o chemii :D
A v Big Bangu zase o fyzice! Kolik lidí znalo před BBT Schrödingerovu kočku?
Tak pardonek, já jsem rozhodně ten seriál nechtěla shazovat, jenom mě udivilo, že je nejoblíbenější, protože si myslím, že taková Hra o trůny má daleko větší potenciál. Ale chápu, každý má svůj názor. Ale proto na mě nemusíte hned útočit. A rozhodně nebudu kočku strkat do krabice.
Elle napsal(a):
Tak pardonek, já jsem rozhodně ten seriál nechtěla shazovat, jenom mě udivilo, že je nejoblíbenější, protože si myslím, že taková Hra o trůny má daleko větší potenciál. Ale chápu, každý má svůj názor. Ale proto na mě nemusíte hned útočit. A rozhodně nebudu kočku strkat do krabice.
Já jsem rozhodně neútočila, jen jsem se ptala, kde konkrétně vidíš poselství a jaké, protože mě to opravdu zajímá :)
ragelly napsal(a):
Já jsem rozhodně neútočila, jen jsem se ptala, kde konkrétně vidíš poselství a jaké, protože mě to opravdu zajímá :)
Tak například v dobrém historickém seriálu, v CSI: Crime Scene Investigation můžeme nahlédnout do kriminalistických vyšetřování, v Suits nám přiblíží práva. Škoda jen, že jsem nenašla seriál s oborem účetnictví.
Ragelly, že sis vzpomněla na tu debatu, co jsme s Hanyzem vedli v nějaký hospodě tady v Olmu? :-D :-D
Jinak teda jestli CSI dává poselství, tak to jsem asi spadnul z Marsu... :-D
To je úžasné, gratulujem k 5 000-ke, snáď bude 10 000 čo nevidieť :) A tie tabuľky sú úžasné! :)
Furiant napsal(a):
Ragelly, že sis vzpomněla na tu debatu, co jsme s Hanyzem vedli v nějaký hospodě tady v Olmu? :-D :-D
Hej vůbec! :D Ale teď jak jsi to řekl, tak totální záchvat smíchu :D :D :D Ale je to tak, naprosto souhlasím s tím, že jakékoliv dílo musí mít hlubší myšlenku :D
Furiant napsal(a):
Třeba před CSI jsem netušil, že může existovat IPv4 adresa s trojkou na začátku. :-D
Fruiko napsal(a):
Třeba před CSI jsem netušil, že může existovat IPv4 adresa s trojkou na začátku. :-D
To tam vážně bylo? V kterém díle? Tohle jsem tam nějak nepostřehla :D
taktéž gratuluji.. já na svých mám jenom 600:( ale jelikož to dělám sám tak.......
Petr Kantor napsal(a):
taktéž gratuluji.. já na svých mám jenom 600:( ale jelikož to dělám sám tak.......
Kdeeee? Ukaž! :)
ragelly napsal(a):
Kdeeee? Ukaž! :)
to tak a budu poslouchat jak jsou strašný s vašimi se nemohu měřit..
Kolik tu je vlastně redaktorů 100?
Elle napsal(a):
Tak například v dobrém historickém seriálu, v CSI: Crime Scene Investigation můžeme nahlédnout do kriminalistických vyšetřování, v Suits nám přiblíží práva. Škoda jen, že jsem nenašla seriál s oborem účetnictví.
ale to pořadí nebylo podle výchovných kvalit, nýbrž podle oblíbenosti.
gratuluje se, když chci říct, že jste si mákli? nicméně už kvůli vám doufám, že máte dobrou zálohu. tak na dalších 5000!
p.s.: moc hezky máte ten článek udělaný.