Já jsem osobně nadšená :) Tenhle typ soapek je přesně pro mě, takže se těším, co z toho bude. Zoufalky jsem zatím viděla jen dvě řady (a to už hodně dávno), ale rozhodně je mám v plánu dokoukat komplet :)
Navíc takovéto herečky, radost pohledět :)
tak teším sa,vyzerá to zaujímavo a keď už tak už,len kvôli Carle to skúsim =D
Vypadá to, že konečně vyplním mezeru po Zoufalkách. Vypadá to vážně zajímavě. :)
Herečky krásné, teaser je hodně zajímavej, přesně Zoufalovskej. Těším se.
Kahlan napsal(a):
tak teším sa,vyzerá to zaujímavo a keď už tak už,len kvôli Carle to skúsim =D
Zrovna ta mi tam tak nějak nejmíň sedí :D Všechny ostatní jsou takové mladé sexbomby a ona tím pádem trošku vyčuhuje, ale uvidíme, jaké to nakonec bude :)
ragelly napsal(a):
Zrovna ta mi tam tak nějak nejmíň sedí :D Všechny ostatní jsou takové mladé sexbomby a ona tím pádem trošku vyčuhuje, ale uvidíme, jaké to nakonec bude :)
šak hej,taká vyzerá byť medzi nimi iná =D
Jsem holka, ale musím říct, že tohle je fakt sexy. :D
Na pilot určitě kouknu a uvidím, jak mě to chytne.
Vyzerá to skvelo, určite dám tomu šancu :)
Judy Reyes mám právě hodně spojenou s její rolí Carly, takže mám trochu obavy, aby tahle její role nebyla jako přes kopírák, akorát tentokrát nebude prostořeká zdravotní sestra, ale služka (ostatně podobné obavy se mi naplniny u Sarah Chalke v How to Live with Your Parents, takže možná i proto jsem vůči Judy tak skeptická)
No, vypadá to celkem dobře. Jestli to bude něco jako Zoufalé manželky, budu nadšená :)
Teaser mě pobavil, tak uvidíme :)
Zoufalky jsem taky sledovala, za ty roky mi přirostly k srdci a strašně se mi líbilo, jak to uzavřeli!
Tak toto jednoznačne skúsim! :D Toto bude úplná pecka podľa mňa.