Takže za Revolution jsem nesmírně rád, díl od dílu je to pořád lepší ;) Doufám, že druhá neztratí moc na kvalitě, a když už jo a tvůrci si to budou uvědomovat, doufám, že to aspoň uzavřou.
Jinak, brzo se začnu snad koukat na Grimm..
Jsem ráda, že Revolution prodlužují. Strašně mě to chytlo :)
Nevěřím, že Revolution bylo obnoveno. Viděla jsem tedy zatím jen asi 6 epizod, protože jsem si myslela, že se zařadí mezi tolik jiných zrušených sci-fi seriálů, které měly tak dobře nakročeno. Tak jsem nějak skepticky taky předpokládala rychlou smrt a ono ejhle! Obnoveno. Tak to se do toho asi nakonec pustím a začnu sledovat pravidelně. Kor když čtu, že se to lepší a lepší a že to lidi baví. :)
Tiez som rad za Revolution, Zlepsovalo sa to sice aj cez zimu ale po tej pauze su diely uz na urovni aj napriek pretrvavajucim nelogickostiam
Já mám za Revolution mínusové body, chyo :D Ale zas si to vynahrazuju Chicago Fire :)
Myslím, že Revolution je jeden z těch seriálů, kterým by jediná série neuškodila... S druhou sérii to půjde celé k šípku. (Alespoň poslední díly tomu naznačují)
Chicago Fire byla sice jasná věc (nejen díky plánovanému spin-offu), ale i tak oficiální potvrzení potěší ;)
Prvých 10 dielov Revolution bolo hrozných..kopec nelogických až absurných vecí v scenári a mizerné herecké výkony niektorých postáv boli takmer každý týždeň. Po prestávke sú už diely o niečo lepšie, ale stále by som to zaradil skôr do slabého priemeru. Je preto pre mňa záhadou ako môže mať takú sledovanosť.
Naopak Hannibal ma zaujal, najmä svojím spracovaním. Bol by som veľmi rád, keby ho obnovili (aspoň do letnej štruktúry) aj napriek klesajúcim ratingom, dnes iba 1.0/2.40M.
Za Revolution som celkom rada :) Snáď kvalita neklesne v 2.sérii...
Jooo, jsem nadšený za SVU! :)
Dufam, ze Community daju este na 5. seriu, tento raz uz normalny pocet casti. Rating je stabilny, konci im Office a inu komediu nemaju, par casti od syndicate.
Z téhle nabídky nekoukám (zatím) žádný seriál, ale mám v plánu začít sledovat Grimm, takže pokud mě to chytne, tak samozřejmě radost z dalších dílů! :)
Grimm potěšil, jasná věc :)
Tak, že prodlužují Grimma je docela překvapení pro mě.
Doufám, že obnoví Hannibala, protože tenhle seriál jsem si zamilovala. Perfektní zpracování, herecké výkony a i po vizuální stránce to vypadá hodně dobře.
Revolution sice sleduju, ale že bych se nějak nemohla dočkat dalšího dílu, tak to vůbec.
Butcher napsal(a):
Tak, že prodlužují Grimma je docela překvapení pro mě.
Pročpak? :) Myslím, že to měl celkem jasný.
ragelly napsal(a):
Pročpak? :) Myslím, že to měl celkem jasný.
Taky myslím po tom přesunu na středu, se mi to jevilo jako jasná věc, ale je hezké to mít černé na bílé. Ještě aby obnovily Community a Go on, v to druhé vážně doufám.
Za Grimma jsem rád, to byl loni jeden z nej seriálů....a za body do tipovačky taky, už 128 :)
No Community podle mě teď padá naopak Go On šel nahoru. Tak taky doufám :)
Potěšení z obnovení Grimma a Chicago fire. :)
No hurá konecne bude mat Parenthood 22 epizod..
...... osud čerstvého Hannibala, který z počátku vypadal jako jasné obnovení, nicméně týden co týden se snižující sledovanost....
napsat tohle po trech dilech...tyden co tyden :)
Tak Grimm potěšil, i když moc nepřekvapil.
Zato obnovení Revolution opravdu překvapilo, ale nevím jestli v dobrém. I když na to koukám, je mi celkem jedno, zda bude pokračovat. První polovina byla tak otřesně otravná, že jsem hodně váhala, zda pokračovat. Po pauze došlo k mírnému zlepšení, ale stále jsou v každém dílu nudná místa, stačí aby na scéně nebyl Miles ani Monroe. Takže tohle mě nechalo celkem chladnou.
Na druhou stranu bych si přála obnovení Hannibala - perfektní zpracování, moc povedené herecké výkony, zajímavý příběh.
gody napsal(a):
...... osud čerstvého Hannibala, který z počátku vypadal jako jasné obnovení, nicméně týden co týden se snižující sledovanost....
napsat tohle po trech dilech...tyden co tyden :)
Po čtyřech :) Když nepočítáme pilot... vzorec jde vidět ale i po třech :) Stojím si za tím.
Edit: Po třech, jasně, máš pravdu, čtvrtý byl webisode :) Ale i tak 1.0 u poslední epky je hrubě málo.
ale zas obnovují takové ty více méně jasné. co tak rozhodnout o něčem, co hned každý netuší?
ševča napsal(a):
ale zas obnovují takové ty více méně jasné. co tak rozhodnout o něčem, co hned každý netuší?
to už nebude tak dlouho trvat :) mi ani nepřijde, jak rychle to od začátku roku uteklo... už je zase květen :/