Diskuze k článku Stanice chystají návraty ztracených synů!
miki
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 4. 2013 / 14:06:07 (před 11 roky)
off

Oni zrušili Ap 23? Bastardi... Tak aspoň, že odvysílají zbytek...

Best Wishes and DFTBA!
Ka-ce-nec-ka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
27. 4. 2013 / 14:06:34 (před 11 roky)
off

Jsem ráda za Zero hour! :) Když už to mají natočený, je blbost to neodvysílat. :)

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
27. 4. 2013 / 14:07:27 (před 11 roky)
on

Podle názvu jsem se nejprve lekla, že některé stanice přehodnotily verdikty některých svých "hnojáčků", ale naštěstí jde jen o dovysílání epizod, uf uf uf, spadl mi kámen ze srdce! :D
I když je pravda, že pokračování třeba 666 by mi vůbec nevadilo, herecké obsazení jsem si oblíbila, děj jak kdy (to záleželo díl od dílu :) ), ale ten konec mě teda naštval, takže bych ráda věděla, jak to bude dál! :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
27. 4. 2013 / 14:19:47 (před 11 roky)
off
Ka-ce-nec-ka napsal(a):

Jsem ráda za Zero hour! :) Když už to mají natočený, je blbost to neodvysílat. :)

Uz to zacali vysilat ve spanelsku na Fox HD, 4 dil byl odvysilan v utery a je to klasicky v eng, takze to bude stejne jako se 666 ze to budem mit dokoukany driv nez amici :-)

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
27. 4. 2013 / 16:07:35 (před 11 roky)
off

Zero Hour jsem pak po stopnutí nikde nenašla, takže jsem ráda, že ho dovysílaj, abych se na něj mohla pěkně podívat :)
Moc jsem se na ten seriál těšila!

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
27. 4. 2013 / 16:19:01 (před 11 roky)
off

Myslím, že krok, že dovysílají to, co zrušili, je dobrý. Když už ta výroba něco stála a mají to hotové do éteru, tak proč by to schovávali v šuplíku? Z těch zmíněných jsem viděla akorát 666 Park Avenue a ještě ne všechny epizody. Myslím, že to nebylo zase tak špatný a horších seriálů, co by si zasloužily zrušení, je jistě víc. Bohužel než jsem se k tomu dostala, tak už byl zrušen, tak mě jaksi chuť sledovat přešla...

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Ka-ce-nec-ka
27. 4. 2013 / 16:39:20 (před 11 roky)
off
Mik napsal(a):

Uz to zacali vysilat ve spanelsku na Fox HD, 4 dil byl odvysilan v utery a je to klasicky v eng, takze to bude stejne jako se 666 ze to budem mit dokoukany driv nez amici :-)

Jooo? Tak to je fajn, snad budou i titulky. :)

LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 4. 2013 / 16:39:48 (před 11 roky)
off

Mě by spíše potěšilo, kdyby se k tomuto kroku odhodlala stanice CW. Jak jinak než se seriálem Ringer. Myslím, že by do toho Sarah hned šla i kdyby vyšlo The Crazy Ones.

LenkaTalaskova SMG lover
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 4. 2013 / 16:48:20 (před 11 roky)
on
LenkaTalaskova SMG LOVER napsal(a):

Mě by spíše potěšilo, kdyby se k tomuto kroku odhodlala stanice CW. Jak jinak než se seriálem Ringer. Myslím, že by do toho Sarah hned šla i kdyby vyšlo The Crazy Ones.

Ringer dojel celý, všech 22 epizod. Tenhle článek je o tom, že se dovysílají epizody první série, které zatím neběžely, protože stanice stáhly tyhle seriály z programu už po pár dílech, i když jich je natočených víc. Ringer už nemá co vysílat.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 4. 2013 / 19:59:35 (před 11 roky)
on
petruska.77 napsal(a):

Ještě by mohlo napadnout někoho v CW, že by obnovili Ringer, ale to asi nehrozí... :(
Jé, asi bych si měla číst i ostatní příspěvky - Ringer už se tu "řeší" :)

Tohle neznamená, že byly seriály obnovené :) Jen že dojedou všechny díly první série :)

dod118
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
27. 4. 2013 / 20:15:50 (před 11 roky)
off

Hurááááá,alespoň dobrá zpráva.Na určitých stránkách je 4 díl ke stažení v několika variantách.Najde se prosím někdo na překlad?Moc moc moc prosím.

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
27. 4. 2013 / 21:18:58 (před 11 roky)
off

Zero Hour je seriál, kdy jsem fakt netrpělivě čekal na další díl. Moje krevní skupina. Takže těšing :D

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 4. 2013 / 22:35:18 (před 11 roky)
off

Tak aspoň, že dovysílají zbytek, protože 666 Park Avenue a Do No Harm jsem chtěla shlédnout a teď k tomu budu mít pořádný motiv, když se dovysílají všechny epizody, co jsou natočený :)

Milovnice seriálů <3
Ka-ce-nec-ka
28. 4. 2013 / 14:07:48 (před 11 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Zero Hour je seriál, kdy jsem fakt netrpělivě čekal na další díl. Moje krevní skupina. Takže těšing :D

Karle, dočkali jsme se! :D

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
30. 4. 2013 / 15:09:08 (před 11 roky)
off

Bitch si pozriem určite :) A popravde, na 666 PA som už aj zabudla :D