Diskuze k článku Bones má za sebou šokující finále!
Petrea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
30. 4. 2013 / 15:40:29 (před 11 roky)
off

sakriš...to sú celkom drsné veci...už teraz som zvedavá na deviatu sériu...

LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 4. 2013 / 16:04:11 (před 11 roky)
off

Zní to velmi zajímavě, opravdu drama jak má být. :)

LenkaTalaskova SMG lover
Addie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 4. 2013 / 17:27:24 (před 11 roky)
off

Skvělý závěr sezóny, jsem hodně zvědavá na pokračování :)

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 4. 2013 / 20:37:03 (před 11 roky)
off

Já jsem celkem naštvaná. Není to pouze krok zpátky pro Temprance. Je to tak skok o 4 sezony zpět a to mně docela štve :-(
I když bude vědět důvod, nemyslím si v tomto případě vyhraje její racionální myšlení. Nebude už Seeleymu věřit, i když se dozví pravdu.
Takže v co doufám nyní já je, že devátá sezona bude poslední. A že to neskončí hezkou svatbou- tzn. tím na co téměř 10 let čekáme? Fajn, tak je mi už jedno jak to skončí. :-(

LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 4. 2013 / 20:52:08 (před 11 roky)
off

Já doufám, že konečná série bude desátá. Aby to bylo tak nějak pěkně zakulacené. :)

LenkaTalaskova SMG lover
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
30. 4. 2013 / 22:49:05 (před 11 roky)
off

No, jsem na to zvědavá..
Jako ta nevídaná osoba pro rozhovor mě napadl Tempin otec, a tu tradiční svatbu jsem ani neočekávala, i když v netradičním pojetí zřejmě bude..

Ree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 5. 2013 / 20:38:27 (před 11 roky)
off

Ty jo, mně to až tak šokující nepřišlo :) Teda je fakt, že jsem si myslela, že Pelanta zavřou už teď, ale očividně scénaristé už nemají moc nápadů na další zápletku. Každopádně si myslím, že tímhle získáme zpátky tu za každých okolností racionální Kůstku, která zase nebude dávat své city najevo. A ochladnutí vztahu s Boothem asi bude dost razantní. Na druhou stranu nevěřím, že by mu to pak vyčítala, nebo mu už nevěřila. Kdo jiný by to měl pochopit, než ona?

Illyria napsal(a):

A že to neskončí hezkou svatbou- tzn. tím na co téměř 10 let čekáme? Fajn, tak je mi už jedno jak to skončí. :-(

Neřekli, že to neskončí svatbou, jenom že nebude tradiční. A v to jsem u Kůstky ani nedoufala.

Ukažte mi sexy chlapa a máte ode mě pokoj...
Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 5. 2013 / 15:06:42 (před 11 roky)
off
Ree napsal(a):

Neřekli, že to neskončí svatbou, jenom že nebude tradiční. A v to jsem u Kůstky ani nedoufala.

No já si právě myslím, že nebude chtít žádnou- pokud se stane opět tou chladnou racionální.
A jak říkáš, taky jsem v "tradiční" nedoufala... jak chceš udělat z již očekávané netradiční, ještě více netradiční :-)

Addie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
2. 5. 2013 / 17:33:27 (před 11 roky)
off
Illyria napsal(a):

No já si právě myslím, že nebude chtít žádnou- pokud se stane opět tou chladnou racionální.
A jak říkáš, taky jsem v "tradiční" nedoufala... jak chceš udělat z již očekávané netradiční, ještě více netradiční :-)

Já bych to tak černě neviděla, vím, že to teď vypadá strašně tragicky, ale já bych to s nimi úplně nevzdávala. Kdyby šlo o někoho jiného, věřila bych, že je tu možnost, že je to úplně zničí, ale tyhle dva? Oni se přes to dostanou. ;)

jjoja
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
25. 5. 2013 / 14:16:57 (před 11 roky)
off

Tak teď jsem se koukala na poslední díl 8 serie, a docela mě to vzalo, hlavně kvůli dr. B. Ale už se těším na 9 serii, bude ještě víc napínavější, než byly doteď díly... Už jen kvůli tomu, že budeme sledovat, jak se to vyvine mezi Boothem a dr. B :D... Nevím proč, ale strašně miluju, když se tam objeví Pelant, vezme to vždy za jiný konec, než jsme čekali :D

Užívej si každý okamžik, protože Tě vždy může jen posílit, ne oslabit
aknel.cerna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
28. 5. 2013 / 18:11:30 (před 11 roky)
off

Přestala jsem seriál sledovat po 5. sérii, tedy už před lety . Před několika měsíci jsem se ze zvědavosti mrkla na epizodu ze 7. řady a Bones, která nabyla patřičných rozměrů jako nastávající maminka, mě vážně dostala :-D. Shlédla jsem sérii 6. až 8. skoro jedním dechem. Potíže Bones v těhotenství, jejich sžívání se jako páru, rozdílné pohledy na svět a jejich „mocná chýše, do které teče“:-D. Daisy a Sweets byli taky perfektní. Teď se jen bojím, že bude opět následovat kolotoč (od sebe a zase k sobě) , který byl již v řadách 5. až 8., a kromě Pelanta, který je vážně geniální, i  návratu nějaké té Hany, třeba jako osoby, kterou nikdo neočekává.