Ne, ne, ne, ne, ne! Caleb a Hanna jsou moje OTP. To mi nemůžou udělat :(.
To přece nemůžou udělat, Hanna a Caleb k sobě patří!! Boože...to je pitomost :((
NE! Caleb a Hannah byli můj oblíbený pár. Prosím ať Caleb neumře, prosím ať Caleb neumře...
Zuzatko napsal(a):
NE! Caleb a Hannah byli můj oblíbený pár. Prosím ať Caleb neumře, prosím ať Caleb neumře...
Nemyslím si, že umře, jen se prostě odstěhuje do sousedního města. Myslím, že v Ravenswoodu bude hrát taky Caleba, prostě stejná postava, která se možná občas vrátí do PLL.
Tak to mi přijde jako pěkná pitomost. Nejspíš chtějí přitáhnout diváky pro Ravenswood, mě to teda zatím nijak neoslovilo a díky tomuhle mě navíc naštvali!
S PLL končim! TO byla poslední postava, kterou jsem zbožňovala!
A to, že bude hrát v Ravenswoodu znamená, že už se v PLL neukáže? To by nezvládal obojí najednou? :D
under.demonic.possession napsal(a):
A to, že bude hrát v Ravenswoodu znamená, že už se v PLL neukáže? To by nezvládal obojí najednou? :D
No to nejde, přeci nebude na 2 místech zároveň. :) Anebo denně dojíždět. :D
bože proč? :/ taky Caleb patří k mým oblíbeným postavám. at radši nechají zmizet třeba Paige, to nikomu vadit nebude.. :D
ragelly, pokud se nepletu, tak ta postava není HannaH, ale jen Hanna :)
Kattharinna napsal(a):
ragelly, pokud se nepletu, tak ta postava není HannaH, ale jen Hanna :)
Dobře, opravím :) Zvláštní :)
To je škoda, že Caleb nebude v PLL. Už od začátku se mi líbil, a hlavně s Hannou jsem jim fandila. No tak snad nebude Ravenswood úplná blbost, abych Caleba viděla aspoň někde.
ragelly napsal(a):
Dobře, opravím :) Zvláštní :)
Proč zvláštní?:))))
To snad néééé. Hannu a Caleba jsem měla hrozně ráda jako pár, to nám nemůžou udělat :( Haleb Forever :'( :(
Proč zrovna Caleb? Kdyby tam poslali Ezru, tak bych se vůbec nezlobila
haroska napsal(a):
Proč zvláštní?:))))
Já nevím :D Mi to přijde takové ojedinělé, že většinou bývá Hannah, nebo s Hannou jsem se zatím nesetkala nebo si to nepamatuju :)
A o jednoho playboy herce je méně..
tiez sa mi to nepaci, lebo caleb a hanna su moje oblubene postavy!! taak snad tam bude mat viac priestoru ked tak
ale jinak, abych se vyjádřila k článku.. Z tohohle vůbec nejsem nadšená, protože jsou úžasný pár. A vůbec si nejsem jistá, že se mi bude chtít koukat na Ravenswood, nezní to moc lákavě..
Ten spin-off si plánujem pozrieť, ale toto sa mi vôbec nepáči. Hanna a Caleb sú najlepší pár zo seriálu. :/
mnna tato sprava priam nasrala, ja chcem Caleba v PLL spolu s Hannou. Tych dvoch ako par milujem a nechcem o nich prist :-(
Hm, zrovna Hanna a Caleb jsou můj druhý nejoblíbenější pár a vůbec patří oba mezi mé nej charaktery v seriálu. Spin-off mě vůbec nezaujal a sice povrchně, ale podle popisu soudím, že to bude blbost. Snad Caleba vrátí, pokud neuspěje v novém seriálu.
Tak to teda ne !!!!...Spousta herců hraje ve víc seriálech najednou a zvládají to tak proč ne Caleb!!...Musíme věřít :-))
AnnieBlack★ napsal(a):
Tak to teda ne !!!!...Spousta herců hraje ve víc seriálech najednou a zvládají to tak proč ne Caleb!!...Musíme věřít :-))
Ale on bude hrať v obidvoch seriáloch tú istú postavu, čiže nemôže byť aj tam aj tam. Ako ty nemôžeš byť na dvoch miestach na raz, tak ani on. Možno sem tam príde do PLL ale to zasa nebude v spin-offe. ;)