Já to každopádně zkusím. Mě ta "holčičí detektivní práce" sice baví, ale bude příjemná změna kouknout na klučičí přístup ;) Snad mě můj PLL-oblíbenec nezklame.
Hmm, ten fešák..je fakt celkem fešák.
Pořád ale nevím, či si vůbec pustím pilot. :)
under.demonic.possession napsal(a):
Hmm, ten fešák..je fakt celkem fešák.
Pořád ale nevím, či si vůbec pustím pilot. :)
Je, no :D A ona taky není k zahození :D
ragelly napsal(a):
Je, no :D A ona taky není k zahození :D
Té budu závidět, jak je pěkná. Aspoň, že budou hrát sourozence..ale ono určitě ještě pár potenciálních přítelkyň přibyde. :D
kedze som velky fanda PLL tak len kvoli tomu to skusim pozerat, a teraz aj hlavne kvoli Calebovi lebo ho milujem. ale kebyze ide o samostatny serial ktory nema s PLL nic spolocne tak by som ho asi nepozerala...
Tak to tento seriál asi zkusím. Jen by mě zajímalo jak vyřeší odchod Caleba z PLL. Když už se po všech těch rozporech dali s Hannou dohromady a konečně jim to vychází tak budou producenti muset vymyslet jak ho vystrnadit
Jsem hodně na vážkách, pravděpodobně zvědavost nakonec vyhraje a pustím si alespoň pilot, ale já osobně nedávám seriálu nijak velkou naději i když tam přetáhli Caleba
Rozhodně budu sledovat, zní to jako optimální porce záhadna.Navíc to vypadá, že se v seriálu budou pohybovat hezcí lidé, na ty se vždy dobře kouká ne? :)