Tak obnovená premiéra fotočlánku. ;-)
Otázka zní: Dá se talent vyjádřit penězi? :)
Kdyby ano, vypadal by ten žebříček asi trochu jinak. :D
Ale i tak fotočlánek potěšil. ;)
Ashtona bych za ty peníze poslala tak na Mars.
Hm, tak můžu říct, že herce v tomhle článku znám víc, než herečky v minulém :D Tady neznám jen dva, u těch hereček jsem neznala mnohem víc :D
Anetka888 napsal(a):
To není dost daleko :D
Anetka888 napsal(a):
Souhlasím!
Čekala jsem že tu bude i Nathan Fillion:D, tak nic no:D
Ježkovy voči, takovejch peněz... Z toho by se mi vážně nechtěly platit daně :D Ale jinak mě překvapilo, že jsem neznala pouze jednoho a naopak našla pár svých oblíbenců. Těm to rozhodně přeju, zaslouží si to :)
Škoda, že tam není David Boreanaz, zajímal by mě jeho plat. :)
Já nějak nemůžu přijít na to, kde se tam vzal Ray Romano :D
Skvělí herci, většina z nich k nakousnutí a takovej balík peněz? Ty se teda mají :) to se jim ty partnerky/partneři pak hledají sami ;D
channina napsal(a):
Já nějak nemůžu přijít na to, kde se tam vzal Ray Romano :D
tak vzhladom na to, ze tam je aj Hugh Laurie a jeho House skoncil v 2012, tak preco nie aj Ray, ktoreho Men of a Certain Age skoncil 2011 ? :)
Airasza napsal(a):
To není dost daleko :D
No v jeho případě nic není dost daleko, ani okraj vesmíru :)
Jsem ráda že jsou tam mí oblíbenci, ale vážně v některých případech je výška platu vzhledem k talentu tak neúměrná jako Sněžka a Everest. Napadne mě asi , no vážně hodně, seriálových herců kteří by si tam rozhodně zasloužily být víc.
Skvělí herci. Seriály, kde hrají, jsou klasikou. Platové ohodnocení dejme tomu odpovídá.
Více takovýchto fotočlánků :-D (čtení mám ze školy plné zuby.)
mna by zaujimali najlepsie zarabajuce deti do 18 rokov :D
Jason Segel za vedlejší roli?
inekafe napsal(a):
tak vzhladom na to, ze tam je aj Hugh Laurie a jeho House skoncil v 2012, tak preco nie aj Ray, ktoreho Men of a Certain Age skoncil 2011 ? :)
Já to myslela spíš tak, proč zrovna on bere tolik peněz? Zase tak talentovanej není :D
channina napsal(a):
Já to myslela spíš tak, proč zrovna on bere tolik peněz? Zase tak talentovanej není :D
aha, tak to uz je o inom :D tak to chapem, tiez unho nevidim nejaky extra "talent" :D on dostava tolko penazi v podstate kvoli tym par uspenym veciam, kt. ma za sebou, vid Everybody Love Raymond - asi jeho najvacsi uspech, od ktoreho ho vela ludi poklada za akusi ikonu alebo co...nieco ako Tim Allen po Home Improvement, az na to, ze Tim si to samozrejme zasluzi :) ale je tam viac ludi, kt. "hlavne" serialy nesledujem a nejako tiez pochybujem o ich talente, takze..:D
Salem napsal(a):
Jason Segel za vedlejší roli?
Ber to tak, že kdyby ho dobře neplatili, tak jim ze seriálu jistojistě uteče. Jason (ač mám rád mimo HIMYM celej cast) má prostě největší uplatnění mimo seriál (herecky i scénaristicky). Jenom si vem, že většinou pokračování HIMYMu stojí právě na něm a už mnohokrát se mluvilo o jeho odchodu.
to se počítá jen za seriál, kde právě hraje, nebo všechny zisky? protože mě tu třeba překvapují segel a allen, segel nemá tu nejhlavnější roli v himym, ten, co jo, tu ani není, a pokud se nepočítají zisky za opakovačky kutila, tak allen má jen lms, které pořád čtu, že není žádný zázrak, co se sledovanosti týče.