Tak to zabolelo, ale stále bude lepší to nějak zakončit a než to zbytečně protahovat tento seriál mám rád, snad to udělají nějak rozumně.
To by byla škoda...
Kdyby dostali ještě čtvrtou závěrečnou řadu, tak bych byl šťastnější. :)
ja som dúfala, že seriál by pokračoval aj po "pápežovej smrti" - že by tvorcovia ukázali, čo sa dialo ďalej s jeho deťmi ... no, ale snáď dajú aspoň ten film
Taky si myslím, že by byla škoda seriál předčasně ukončovat a myslela jsem si, že ve čtvrté řadě půjde především o děti Borgiů. Ale lepší něco, než nic...
Tak to mě docela rozesmutnilo :-( Historické seriály mám moc ráda a tento byl moc povedený, ale dávam velké plus za to že to nenechají rozdělané a alespoň to uzavřou :-)
veducinka napsal(a):
ja som dúfala, že seriál by pokračoval aj po "pápežovej smrti" - že by tvorcovia ukázali, čo sa dialo ďalej s jeho deťmi ... no, ale snáď dajú aspoň ten film
no ono s nima už pak zas nic tak významného nebylo. lucrezie žila se svým třetím manželem na jeho dvoře skoro jako svatá, on odmítl zbavit se jí po smrti jejího otce, načež zemřela při dalším porodu. jofre měl nějaký ten knížecí titul a žil prakticky stranou velké politiky (v seriálu už dávno není). ostatní papežovy děti, co v seriálu nejsou, zemřely ještě před ním, kromě isabely, která nebyla nijak důležitá. cesare byl novým papežem (della rovere) zatčen, ale zdrhl a vedl nějaké žoldnéře, ale už nikdy nebyl ničím významným, otce přežil o pár let. na to by řada nebyla, ale do jeho smrti se toho má stát ještě celkem dost. za dvě série je giovanni pořád nemluvně, ale všechny ty roky narvou do jednoho filmu?
každopádně mě to mrzí. tudorovci se podle mě s dalšími řadami jen zhoršovali (absolutně nic nového, jen myersovi s každou řadou víc ulízávali vlasy, jinak šlo furt o to samé dokola), ale borgiové mají třetí řadu lepší než tu druhou. vyloženě to cítím na svém sledování. minulou řadu jsem poslední tři díly viděla až dávno po odvysílání, kdežto teď uniká každý týden díl ještě před vysíláním a já se tak nemůžu dočkat, že sleduju i bez titulek, což nedělám.