Diskuze k článku Colin Ferguson bude účinkovat v Haven!
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
8. 5. 2013 / 17:15:31 (před 11 roky)
off

6 měsíců? Neeeee!
Už aby to bylo, už aby to bylo :D

What's meant to be, eventually will be.
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
8. 5. 2013 / 19:18:12 (před 11 roky)
on

Člověk už to čekání pomalu začíná zvládat a pak Furiant vyrukuje s tímhle! :D

Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
8. 5. 2013 / 19:40:15 (před 11 roky)
off
Tempy napsal(a):

Člověk už to čekání pomalu začíná zvládat a pak Furiant vyrukuje s tímhle! :D

Pardon, pardon, já za to ale nemůžu! :D :D A teď ještě to čekání až někdy do října... je to hnus.

Jinak mě ten posun o půl roku taky trochu zaskočil... no uvidíme, jakým způsobem se Audrey vrátí.

A na Colina se těším dost... Eureka byla skvělá, Carter byl dokonalej, tak jsem zvědavej, jestli bude mít i William takovou tu komickou složku, nebo to bude čistej zlej záporák... :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
8. 5. 2013 / 20:14:50 (před 11 roky)
on
Furiant napsal(a):

A na Colina se těším dost... Eureka byla skvělá, Carter byl dokonalej, tak jsem zvědavej, jestli bude mít i William takovou tu komickou složku, nebo to bude čistej zlej záporák... :D

Já tipuju spíš záporáka s kapkou šarmu (pro Audrey). Jako Carter byl báječnej, ale nějak si ty jeho vtípky a úšklebky v pochmurném městečku Haven nedokážu představit. :D Ale pravda je, že Duke jede poslední dobou taky na vážnější notu, tak by se oživení šiklo. :)

Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
8. 5. 2013 / 21:18:58 (před 11 roky)
off
Tempy napsal(a):

Já tipuju spíš záporáka s kapkou šarmu (pro Audrey). Jako Carter byl báječnej, ale nějak si ty jeho vtípky a úšklebky v pochmurném městečku Haven nedokážu představit. :D Ale pravda je, že Duke jede poslední dobou taky na vážnější notu, tak by se oživení šiklo. :)

Vidím to podobně... zase se někdo bude cpát mezi Audrey a Nathana, to je v pytli... že, channino? :/ :D

A souhlas s tím, že Duke v posledních dílech nějak zvážněl, respektive celá třetí série byla temnější než ty dvě předchozí (což ale vůbec nebylo na škodu, třetí řada se mi líbila snad nejvíc), takže trochu toho komediálního prvku bych možná i uvítal... jak psala Monča, už aby to bylo, už aby to bylo. :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
mmm66
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
9. 5. 2013 / 08:19:28 (před 11 roky)
off
channina napsal(a):

6 měsíců? Neeeee!
Už aby to bylo, už aby to bylo :D

nic jiného se nedá dělat,čekat a čekat

Mmm