Na Sleepy Hollow sa veľmí teším. Dúfam, len že to nezbabrú a seriál sa dožije viac ako jednej série.
Mě hrozně mrzí neobjednání Deliria. Já vím, že se to na FOX nehodí, ale stejně. Už jenom kvůli tomu námětu jsem to chtěl vidět. Snad se pilot dostane na net.
Z těch objednaných seriálů mě asi nejvíc zaujala komedie s Melonim a a Abramsovo drama. Pak ještě Sleepy Hollow.
hunterX napsal(a):
Na Sleepy Hollow sa veľmí teším. Dúfam, len že to nezbabrú a seriál sa dožije viac ako jednej série.
Plně s Tebou souhlasím.
Za sebe musím říct, že všechna dramata mají zajímavý námět, aspoň podle mne. Ale až čas ukáže, co z toho nakonec vzejde. Teď zbývá jen čekat a těšit se.
Z tohohle mě zaujalo jen Sleepy Hollow
(btw-Ragelly, je tam malý překlep: a Roberta Orciho (Seepy Hollow))
a zajímalo mě to Delirium, škoda že z něj nic nebude.
Boomerang a Wild Blue mě ale mrzí...
Na druhou stranu se těším na Almost Human. :)
škoda toho Deliria no.. ale tak ještě existuje možnost, že by se ho ujala nějaká kabalovka nebo třeba s úpravami v další sezoně, že jo?
jinak mě teda nic moc nezaujalo..
Moc se mi líbil film s mým oblíbencem Johnny Deppem, tak jsem na seriál zvědavá! :)
Určitě budu sledovat Sleepy Hollow. Těšila jsem se i na Delirium, škoda.
Na seriály už jsou navázány klikací odkazy, takže můžete omrknout profil, obsah jinými slovy a přidat do watchlistu ;)
Škoda, veľká škoda Delirium :( Je síce pravda, že som si to ako seriál najprv moc predstaviť nevedela, ale tešila som sa, herecké obsadenie sa mi pozdávalo. Čo už :/ Tak som rada aspoň za Sleepy Hollow, Almost Human a Surviving Jack (pôvodný názov sa mi zdal lepší).
Rozhodně chci vidět Dads ! (Seth Green ♥) a dám šanci Us and Them. :)
Thadreth napsal(a):
Skvělá volba dramat. Dramata já rád. :D
Souhlas, podle mě lepší než komedie, které jsou na jedno brdo :) Jen škoda toho Deliria, vyměnila bych ho za Gang Related.
Thadreth napsal(a):
Má slova! Ale není snad celkový konec onoho projektu, ne? Je možné ho vidět mezi seznamem na sezónu 2014/2015? Třeba se pak FOX rozhodne pro povýšení na seriál. :)
Zatím se píše, že ho odmítli, takže to spíš vypadá, že je úplně out. Ale o CWčkovském Selection se taky nemluvilo, až najednou oznámili, že to zkusí znovu. To samé Super Fun Night, to teď nevím, která stanice má, ale taky je to dva roky po sobě. Tak uvidíme :)
ragelly napsal(a):
Souhlas, podle mě lepší než komedie, které jsou na jedno brdo :) Jen škoda toho Deliria, vyměnila bych ho za Gang Related.
Mně se to líbí, trochu mi to připomíná Skrytou identitu. Ale je pravda, že seriálové Equilibrium bych si nechal líbit.
Thadreth napsal(a):
Aha. Jasný. Tak to můžeme jen doufat. :)
IMHO záleží jak moc je do toho zažraný creator a bude jim to nutit i a rok...
Docela bych dal Sleepy Hollow, ale Foxáci mi zařízli tolik seriálů, že fakt nevím...
Tak FOX opět nepřekapil a vůbec by mi nevadilo, kdyby ta stanice ani neexistovala. Nejslabší z velké pětky!