Believe dám šancu a prvé časti si pozriem. Čo ma však mrzí je neobjednanie The Sixth Gun na seriál. Na ten som sa tešil najviac. Škoda :(
hunterX napsal(a):
Čo ma však mrzí je neobjednanie The Sixth Gun na seriál. Na ten som sa tešil najviac. Škoda :(
Myslím, že takových lidí se tu najde asi víc, co?
Tak z tohto len Believe. Mala som ešte pár favoritov, ale tí tu bohužiaľ nie sú. :/ Inak som trocha nepochopila: "Piloty, které nebyly vybrány pro seriál: Zatím to není konečný seznam." Čiže môže sa z toho ešte niečo vybrať, alebo je to už úplne von z hry ?
Zaujalo Believe :)Jsem ráda za objednání.
Nikuska181 napsal(a):
Tak z tohto len Believe. Mala som ešte pár favoritov, ale tí tu bohužiaľ nie sú. :/ Inak som trocha nepochopila: "Piloty, které nebyly vybrány pro seriál: Zatím to není konečný seznam." Čiže môže sa z toho ešte niečo vybrať, alebo je to už úplne von z hry ?
Ne, tyhle na 100% nebudou. Tam je to myšleno tak, že se k nim přidají ještě další do seznamu.
Tak z toho mě teda nezaujalo absolutně nic. Uvidíme po trailerech ale zatím teda slabota.
Holding Patterns nebude :/ Som sa tešila na Chyler :/
Z toho mě taky nic nezaujalo. Zkusím se ještě podívat na pilot Believe a uvidím.
slabota. Sixth gun a Bloodline nebudu. Mozno este bude blacklist. Ale z tohto nic.
Aspoň Believe vypadá zajímavě. Jinak oproti FOXu aspoň rozmanité seriály...