Oslavuji The Crazy Ones a přeji sitcomu velký úspěch. Když jsem to před pár minutami zjistila, byla jsem tak nadšená a stále jsem. Kéž by se z toho stal velkolepě sledovaný hit. Vybrání tohoto sitcomu je pro mne událostí května, ne-li měsíce. :) Kdybych měla šampaňské tak ho bouchnu! :)
nic moc. Az na Inteligence nuda. To mi pride jedine ako tak zaujimave. Hlavne preto asi, ze mi to pripomina Garryho z Alphas
Radši bych teda viděla SMG v návratu seriálu Ringer, ale jsem zvědavá i na tuhle komedii :)
Na The Crazy Ones jsem hodně zvědaví a hlavně kvůli SMG doufám, že to bude pecka!
Zaujal mě pouze seriál Intelligence.
Skvělé zprávy takhle po ránu :-)
Už se na Sarah hrozně těším. Myslím si, že ji komedie bude sedět více než to drama. Plus, je tam i Robin, což je super.
Dám určite šancu The Crazy Ones, kvôli SMG, ďalej zaujalo aj Hostages a Intelligence. Mom ma až tak nezaujalo, no keďže je to od Chucka Lorreho, asi to bude silná komédia. Uvidím ešte po traileri, či tomu dám šancu. Škoda Super Clyde a Second Sight, na to som tiež bola zvedavá.
Intelligence možná a Crazy Ones už kvůli SMG zkusim, tak doufám, že to nezrušej hned po první řadě :)
petruska.77 napsal(a):
Radši bych teda viděla SMG v návratu seriálu Ringer, ale jsem zvědavá i na tuhle komedii :)
Souhlasím. Ringer měl skvěle našlápnuto a dvojitá nálož Sarah byla pro mě to pravé ořechové, nemohla jsem se jí nabažit. :) Smůla, že to tomuhle seriálu nevyšlo, protože měl sakra velký potenciál, jen ho diváci asi tolik neviděli. Ale Sarah zase v jiné "poloze"?! Proč by ne. Jsem pro. :)