Trpělivě čekám na The Lying Game, ale vidím to bledě...
Revenge a OUAT obnovené, konečne si môžem vydýchnuť (aj keď to bolo z väčša jasné, ale aj tak). A Neighbors obnovili, to snáď nemyslia vážne :D
Scandal a GA - nemají chybu, nic jiného jsem ani neočekávala, Shonda je prostě úžasná! Takže jen tak dál :)
Žádná překvapení, ale je hezké to mít černé na modré.
Revenge a Průměrňákovi super, za Neighbors jsem taky rád :)
za neighbors a suburgatory ráda nejsem, za revenge, mf, castle a nashville ano :)
zajímylo by mě, kolik řad bude mít grey's :D
Revenge i Scandal mě těší, a ač to někoho možná překvapí, Neighbors mě vážně baví, takže jsem za obnovení ráda :)
The Neigbors dostali objednávku na plných 22 epizod!
Jsem moc ráda za Nashville. V poslední době je to jediný seriál, u kterého se nemůžu dočkat nových dílů. Jupí jej!
Yay, na to nic jiného nemůžu říct! Modern Family a Castle byli jasní, ale jsem šťatsná za OuaT a Revenge (i když se mi trošku nelíbí výměna showrunnera - může to být k lepšímu, ale nikdy nevíte) a Suburgatory je pro mě velkým překvapením!
Práve som v polke druhej série Suburgatory a musím povedať, že ma to už absolútne nebaví, druhú ešte možno dokopem, ale tretiu nemám veľmi chuť sledovať..
Mummy napsal(a):
Práve som v polke druhej série Suburgatory a musím povedať, že ma to už absolútne nebaví, druhú ešte možno dokopem, ale tretiu nemám veľmi chuť sledovať..
byla jsem na to úplně stejně, ale teda v půlce to utla
Jupí, z Revenge, Modern Family a OUaT mám radost, i když obnovení bylo téměř jasné :) A určitě zkusím Nashville, čekala jsem až jestli ho obnoví :)
Z tohohle článku mám opravdu radost, jelikož jsou tam dva mé oblíbené seriály (u kterých bylo ale celkem jasný, že je obnoví) a to Once Upon a Time a Revenge.
Takže zase o důvod víc, proč se těšit na podzim! :)
Sice jsem to čekala, ale jsem moc ráda za Modern Family a The Middle :-) Zbytek nesleduji, ale na Castla se chystám, tak jsem ráda, že budu mít co sledovat.