Hmm, to presunuty Revolution se mi moc nelibi...
Teda tak drsné změny jsem nečekala, budu si zase muset zvykat na jiný rozvrh :) Ale rozhodně musím říct, že mě program zaujal. Navíc pobavilo, že je Grimm zpátky v pátku :D Ale s Draculou/Crossbones budou perfektně ladit. Jo a taky Crossbones překvapilo, páč to mělo být původně už v létě.
NBC si může dál podkopávat svůj hrob. Vůbec se nedivím, že jsou na tom tak špatně, já po zrušení Smash od nich na nic nekoukám a ani to nemám v plánu, stejnak všechno co za něco stojí zruší.
Lucius napsal(a):
NBC si může dál podkopávat svůj hrob. Vůbec se nedivím, že jsou na tom tak špatně, já po zrušení Smash od nich na nic nekoukám a ani to nemám v plánu, stejnak všechno co za něco stojí zruší.
Tak ono to není moc jejich chyba, že lidi nekoukali. Smash zůstal ve stejném slotu, jako v první sérii. I když myslím, že NBC mohla počkat na The Voice, než Smash přesunula na sobotu.
Hmm, zaujali ma prakticky všetky dramatické novinky, ktoré sú v programe. Opisy znejú dobre ale s prevedením to bude určite horšie (viď Revolution).
Každopádne, palce držím Draculovi a Crossbones. Na flop tipujem Ironside a Believe.
Lucius napsal(a):
Já akorát na Parenthood, ale to už není co bývalo, takže tím, že zařízli SMASH u mě mají velký mínus.
ragelly napsal(a):
Tak ono to není moc jejich chyba, že lidi nekoukali. Smash zůstal ve stejném slotu, jako v první sérii. I když myslím, že NBC mohla počkat na The Voice, než Smash přesunula na sobotu.
Nemyslela jsem to tak, že jim zazlívam vyloženě Smash. Ale že tím, že to zrušili a spoustu dalších věcí taky, tak už od nich na nic nekoukám, protože když už jsem na něco koukala nebo se na to chystala, tak mi to stejnak zrušili a to i v minulých letech ;)
Štve mě nejistej osud Hannibala, a když vidím ten program, tak se bojím ještě víc. To už bych byla hodně naštvaná, když mi zrušili Smash. Mám pocit, že NBC mi vždycky zruší nejvíc seriálů, na který koukám.
Veľké zmeny. Mám aj taký pocit, že Revolution sa po druhej sérii rozlúči :/
U mňa to vyzerá zatiaľ takto u NBC, aj keď novinky ma možno až tak baviť nebudú, možno to nedokukím, uvidíme :) Ale Draculu si plánujem určite pozrieť celú. Dúfam, že sa u nich uchytí aspoň niečo a nebudú vraždiť dobré seriály. :D
Pondelok: Blacklist
Streda: Revolution
Piatok: Dracula a v midseason Crossbones
Nedeľa: midseason Believe
No novinky žádné tak to zůstane v pátek u Grimma a nějaký den u Community. Ale pořád NBC nenávidím, to Go On mě vážně tak dožralo, a Smash taky i když s tím jsem už byla tak nějak smířená.
Thadreth napsal(a):
Jinak, kdy se budou přibližně vědět data premiéry nových seriálů? Na ta si asi budeme muset ještě nějakou chvíli počkat, že? :)
Loni byly už v půlce června :)
Na Draculu jsem se těšila, ale nejsem si jistá, jestli v ty pátky vydrží, jestli vůbec v NBC vydrží.
Jsem si myslela, že pátky jsou jako konečná pro seriály, tak se divím, že Dracula bude nasazen zrovna na páteční večer a Grimm taky hodlaji odsoudit k zániku?
petruska.77 napsal(a):
Jsem si myslela, že pátky jsou jako konečná pro seriály, tak se divím, že Dracula bude nasazen zrovna na páteční večer a Grimm taky hodlaji odsoudit k zániku?
Grimm tam byl i letos a udržel se, takže si myslím, že mu to tam nebude nově škodit. U Draculy těžko říct, ale je fakt, že žánrově se ke Grimmu hodí, takže jejich kombinace je logická volba.
ragelly napsal(a):
Grimm tam byl i letos a udržel se, takže si myslím, že mu to tam nebude nově škodit. U Draculy těžko říct, ale je fakt, že žánrově se ke Grimmu hodí, takže jejich kombinace je logická volba.
Ahá, tak to jo, nevěděla jsem, že Grimm už se vysílalo letos taky v pátek a Dracula se doufám udrží, moooc se na něj těším! :)
Thadreth napsal(a):
Už je dokonce i vypuštěnej trailer. ;) Koukni se, stojí to za to. :)
Teď budu asi trapná, ale kde ho najdu? :)
Thadreth napsal(a):
Například už i tady v sekci média u Draculy. :) A je to dvouminutové promo!
Díky! Já to hledala u informací o seriálu... Je vidět, že tu nejsem ještě dlouho :)
Auč, ty komedie vypadají docela špatně. Sean oprášil roli Jacka a voilá je z toho seriál, který podle mě spolu s Welcome to the family aspiruje na první podzimní mrtvolku NBC. Tam vypadá udržitelně snad jenom ta komedie Michael J. Foxe.
Blacklist vypadá dobře. Dracula nevím, něco mi tam nesedlo, ale blonďatá Katie McGrath překvapila. V Ironside mi je ten hlavní týpek docela nesympatický nehledě na to, že snad každé místo činu je bezbariérové.
A nejdůležitější otázky: Zůstane nám Jillian? Zůstane současné osazenstvo The Voice?
anjoa napsal(a):
A nejdůležitější otázky: Zůstane nám Jillian? Zůstane současné osazenstvo The Voice?
Jestli myslíš Jillian Michaels, tak jsem četla, že v 15. řadě bude ;)
Lucius napsal(a):
Jestli myslíš Jillian Michaels, tak jsem četla, že v 15. řadě bude ;)
Kde??? :O To by bylo super! :)
ragelly napsal(a):
Kde??? :O To by bylo super! :)
Já to někde četla, asi na fb, ale tedkon nemůžu najít žádnej spolehlivej zdroj :D Tak ted nevím, možná to byla nějaká kachna :D A jestli o tom nevíš ty, Ragelly, tak to je něco špatně, takže mě radši vůbec neposlouchejte :D
Lucius napsal(a):
Já to někde četla, asi na fb, ale tedkon nemůžu najít žádnej spolehlivej zdroj :D Tak ted nevím, možná to byla nějaká kachna :D A jestli o tom nevíš ty, Ragelly, tak to je něco špatně, takže mě radši vůbec neposlouchejte :D
Já tu show šíleně žeru, ale je fakt, že nějak nevnímám moc zpráv ze zahraničních zdrojů, přijde mi, že se o TBL vůbec nepíše, tak nevím, ale je dost možné, že jsem to přehlédla :)
ragelly napsal(a):
Já tu show šíleně žeru, ale je fakt, že nějak nevnímám moc zpráv ze zahraničních zdrojů, přijde mi, že se o TBL vůbec nepíše, tak nevím, ale je dost možné, že jsem to přehlédla :)
Já na to začla koukat právě kvůli Jill a ještě tak daleko nejsem :) žádný oficiální oznámení jsem nenašla, ale tak třebas tady to tvrdí (ale kdo ví, taky jí možná v tom bude překážet ta tour..) http://tinyurl.com/brpgcbp
Thadreth napsal(a):
Tady taky u seriálu Ironside odkazuje na stejnojmenný seriál ještě před rokem 2000. ;) + U Family Guide hlásí chyba 404.
snad už ok :)
anjoa napsal(a):
Auč, ty komedie vypadají docela špatně. Sean oprášil roli Jacka a voilá je z toho seriál, který podle mě spolu s Welcome to the family aspiruje na první podzimní mrtvolku NBC. Tam vypadá udržitelně snad jenom ta komedie Michael J. Foxe.
Blacklist vypadá dobře. Dracula nevím, něco mi tam nesedlo, ale blonďatá Katie McGrath překvapila. V Ironside mi je ten hlavní týpek docela nesympatický nehledě na to, že snad každé místo činu je bezbariérové.
Podle zpráv z Deadline Shakira odchází a vrací se Christina.
ragelly napsal(a):
Podle zpráv z Deadline Shakira odchází a vrací se Christina.
Četla jsem to už ráno a tak nějak doufala, že je to kachna a že je pryč napořád. Já nechci Christinu zpátky. Není vtipná, spíš otravná a stejně všichni jenom čekají až jí ten výstřih jednou praskne. Líbí se mi současná sestava - Shakira a Usher tak hezky narušili tu harmonii mezi Adamem a Blakem. Shakira nemusí být zmalovaná a narvaná do co nejmenšího oblečení a Usher nežije ve svém vlastním světě, i když možná žije ve státě Nashville:-)
anjoa napsal(a):
Četla jsem to už ráno a tak nějak doufala, že je to kachna a že je pryč napořád. Já nechci Christinu zpátky. Není vtipná, spíš otravná a stejně všichni jenom čekají až jí ten výstřih jednou praskne. Líbí se mi současná sestava - Shakira a Usher tak hezky narušili tu harmonii mezi Adamem a Blakem. Shakira nemusí být zmalovaná a narvaná do co nejmenšího oblečení a Usher nežije ve svém vlastním světě, i když možná žije ve státě Nashville:-)
Souhlasím, sice jsem se ještě nedostala k Live Shows (a ještě chvíli to potrvá :/ ), ale Shakira se mi zamlouvá, Usher taky. Christina mi už na konci 3. série lezla dost na nervy. Ovšem nevím, většinou píšou, že vyjednává (aka oznámíme to oficiálně za týden), Deadlini už teda že je to jistý.. takže asi tak, no.
Teprve teď jsem si přečetla info o Crossbones a protože černovouse vidim v Pirates of the Carribean, tak se na tenhle seriál celkem těšim! Bude to příjemné vyplnění mezi "hlavními" seriály. :)
anjoa napsal(a):
Tak oficiálně:
podzim: Adam, Blake, Christina, Cee Lo
jaro: Adam, Blake, Shakira, Usher
Podle mě slušný kompromis :)
vážně vyčítáte smash stanici? co ta mohla dělat? čísla byla oproti loňsku hrozná, lidi nadávali, dokonce původní producentka nadávala a seriál šel dobrovolně sám pěkně do kytek. to vyčtěte safranovi, že zmrvil další seriál.
Mimochodem, tak Jill se stoprocentně vrací v příští sezoně, Ali psala na twitteru. :)