Musim se přestat tak těšit, ještě budu pak zklamaná :D
První díl, první díl, první díl! :)Šup, honem sem s ním.
Jen doufám, že seriál bude mít dějovou linku a nebude se jednat o pouhou epizodní záležitost.
Pak vás ABC převeze, až oznámí, že ho nasadí až v midseason 3:) :D
Ajka napsal(a):
První díl, první díl, první díl! :)Šup, honem sem s ním.
Jen doufám, že seriál bude mít dějovou linku a nebude se jednat o pouhou epizodní záležitost.
tak dělaj to Whedons tak podle jejich bývalých seriálu by to něco mít mohlo
ragelly napsal(a):
Pak vás ABC převeze, až oznámí, že ho nasadí až v midseason 3:) :D
tak to by nám fakt vytřeli zrak :D
Začínají se šířit drby, že to ABC plánuje od podzimu buď v úterý, nebo ve čtvrtek od osmi večer, což by mohly být docela slušné časové sloty na uchycení...
... na druhou stranu je tu statistika :D :D :D
Líbí se mi to mnohem víc než by mělo.
ragelly napsal(a):
Začínají se šířit drby, že to ABC plánuje od podzimu buď v úterý, nebo ve čtvrtek od osmi večer, což by mohly být docela slušné časové sloty na uchycení...
Já bych se o to moc nebála :-D Lidi jsou nabuzení filmem a myslím, že budou chtít svou chuť po Avengers zahnat "aspoň" seriálem, než bude druhý díl filmu :-D
Nicméně doufám, že má Joss v rukávu něco skvělého, aby to mělo úspěch.
ragelly napsal(a):
jenom ne úterý, jenom ne úterý, jenom ne úterý *modlí se* :D
ragelly napsal(a):
úterý i čtvrtek je blbost, nechápu nějak, proč bojovat proti nejsilnějším cbskovckým slotům s NCIS, TBBT a TAAHM... že by jeli na sledovanost a ne na share? se mi nezdá... je pravda, že jak zmizel Last Resort, tak je čtvrteční slot 8pm volný, ale podle mě spíš vyzobnou pondělní předcastlovský a celé to nějak zpřeházejí...
Avengers byl prostě fenomenální film:P proto se už nemůžu dočkat seriálového zpracování:P
joo, já to pochopila jako úterý u nás... ehm.. :D
Seraphine313 napsal(a):
úterý i čtvrtek je blbost, nechápu nějak, proč bojovat proti nejsilnějším cbskovckým slotům s NCIS, TBBT a TAAHM... že by jeli na sledovanost a ne na share? se mi nezdá... je pravda, že jak zmizel Last Resort, tak je čtvrteční slot 8pm volný, ale podle mě spíš vyzobnou pondělní předcastlovský a celé to nějak zpřeházejí...
Co měli před Castlem letos? Ani nevím, ale Castle jel v 10, to by mezi SHIELD a tohle museli ještě něco vrazit...
aaaja napsal(a):
joo, já to pochopila jako úterý u nás... ehm.. :D
Jé tak s posunem já nepracuju, pardon, měla jsem upřesnit :D
To je na mě nějaký moc rychlý :D
Thadreth napsal(a):
Před Castlem dávají Dancing with the Stars. :)
Aha no tak to je jasný, že tam to nebude :D Páč to jsou v pondělí dvouhodinovky a je to tam už pohodlně každoročně usazené, takže s tím ABC hýbat nebude.
ragelly napsal(a):
Aha no tak to je jasný, že tam to nebude :D Páč to jsou v pondělí dvouhodinovky a je to tam už pohodlně každoročně usazené, takže s tím ABC hýbat nebude.
dobrý, takže úterý u nás padá, wohoo :D
aaaja napsal(a):
dobrý, takže úterý u nás padá, wohoo :D
Na 70 % jo :D Ale jisto bude až ve středu :D Nebo v úterý, tak nějak :D
ragelly napsal(a):
Na 70 % jo :D Ale jisto bude až ve středu :D Nebo v úterý, tak nějak :D
aby v tom nebyl bordel... :D tak já se radši necham překvapit :D
Já to vidím na nasazení v neděli místo Once Upon a Time, kterému se v tom slotu moc nedaří.
Jackolo napsal(a):
Já to vidím na nasazení v neděli místo Once Upon a Time, kterému se v tom slotu moc nedaří.
To by mohly a Once Upon a Time by mohly dávat s ve slotu s OUaT in Wonderland
Sal3m napsal(a):
To by mohly a Once Upon a Time by mohly dávat s ve slotu s OUaT in Wonderland
Není OUaTiW jen taková 13 dílná jednohubka? Myslela jsem, že to pojede až v mid-season, to by mělo větší smysl...
Thadreth napsal(a):
Pokud vím, tak to budou dávat v době, kdy normální OUaT bude mít pauzu. Takže až v zimě po winter finale. :) Ale uvidíme, jak to nakonec bude. :)
Přesně tak, ale neznamená to, že to nutně musí mít jen jednu sérii. Jen by na sebe série nenavazovaly, stejně jako v American Horror Story.
Elanne napsal(a):
Není OUaTiW jen taková 13 dílná jednohubka? Myslela jsem, že to pojede až v mid-season, to by mělo větší smysl...
To já nevim já neviděl ani OUaT ani díl, tak ani nic nevim o OUaTiW
vcera vyslo 32s videjko:
http://www.youtube.com/watch?v=ySsw-6aetys
Mik napsal(a):
vcera vyslo 32s videjko:
http://www.youtube.com/watch?v=ySsw-6aetys
Na klasické trailery novinek chystáme sérii článků, S.H.I.E.L.D. tam samozřejmě chybět nebude :-)
Na CZ/SK Facebook stránky přidán plnohodnotný (2:45) trailer, který před pár minutami uvolnila ABC ;)
Na SerialZone se samozřejmě všechny trailery objeví brzy také, společně s předpověďmi naší redakce ohledně osudu novinek :)
ragelly napsal(a):
Na CZ/SK Facebook stránky přidán plnohodnotný (2:45) trailer, který před pár minutami uvolnila ABC ;)
Na SerialZone se samozřejmě všechny trailery objeví brzy také, společně s předpověďmi naší redakce ohledně osudu novinek :)
Hele něni od 0:25 náhodou ten hlas Cobie?